Olenka | Дата: Понеділок, 19.12.2016, 14:45 | Повідомлення # 1 |
| „Моя дівчина недавно сказала мені, що їй в ліжку добре зі мною, але... трохи потрібно попрацювати над попередньою грою. Що вона має на увазі? Взагалі що подобається жінкам? Я хочу, щоб їй було добре зі мною, можу постаратися але... мені потрібно знати, що робити і в чому полягає прелюдія!".
Було б чудово, якщо до сексу додавалася би інструкція з експлуатації, а дівчина казала в які місця, треба її чіпати, правда? ;-) На жаль, так легко не буає... Але у нас є хороша новина – ви можете стати чемпіоном або чемпіонкою прелюдій. Ось наші поради!
Для кого прелюдія?
Прелюдія має виключне значення, насамперед для жінок. Чоловік як газова плита – швидко загоряється і швидко гасне. Жінку можна порівняти з індукційною плитою. Потрібно час, щоб нагрілась " і набагато повільніше остигає ;-). Іншими словами, дівчата більше потребують прелюдії, для того щоб відчути насолоду під час сексу. Більш того, без цього з її боку, секс може виявитися навіть неможливим або болючим! Про оргазм я вже навіть не кажу. Звичайно, це не означає що чоловіки не потребують моменту "розігріву".
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:09 | Повідомлення # 2 |
| Ненавиджу прелюдії. ужасно бісить цй даремно витрачений час, адже я починаю текти з перших натяків на секс. Вважаю, що мій мч міг би обійтися і без них, і ввійти в мене відразу
|
|
| |