MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс Поради Від Експерта » Як змусити полюбити секс.
Як змусити полюбити секс.
OlenkaДата: Понеділок, 17.04.2017, 12:41 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Якщо Ви задавалися самі питанням про те, як змусити іншу людину полюбити себе, або чули його від своїх друзів і рідних, то напевно вже знаєте, що відповіді на нього просто не існує. В арсеналі психологів немає "чарівного способу", який допоміг би змусити іншу людину полюбити Вас. Стати цікавою, розташувавши до себе, навіть подружитися можна, а полюбити Ви не зможете змусити, тому від цієї думки краще відразу відмовитися. Але можна вплинути на ситуацію, зробивши для цього необхідні вчинки.




1. Для початку Вам необхідно познайомитися. Те, як Ви вирішите це зробити, залежить від особистісних особливостей. Якщо Ви дівчина товариська і не боїтеся нових соціальних контактів, то оптимальний варіант - підійти до молодої людини і спробувати познайомитися самостійно. Якщо цей варіант в принципі Вам не підходить, то підійде і інший.

2. Дайте людині до Вас придивитися. Він повинен дізнатися Ваші найкращі сторони. Щоб цього досягти, з ним треба спілкуватися або, як мінімум, бути в полі зору. Для того, щоб людина зацікавився Вами, треба стати для нього цікавою, привабливою (причому не тільки зовні (салони краси допоможуть Вам в цьому), але і внутрішньо). Тут потрібна робота над собою. Нікому не сподобається сумна, зла, ображена, чіпляються за дрібниці, що вимагає постійної уваги дівчина. Зберіть волю в кулак, подивіться на себе зі сторони, оцінивши свою поведінку. Вам треба стати (поки хоча б у його присутності) усміхненою, веселою, не напружує своїми проблемами і пр.

3. Наступна стадія - подружитися. Для цього потрібен час і спілкування.

4. Саме основне, що для цього потрібно - навчитися слухати правильно, щоб людина відчула, що він небайдужий і Вас цікавить внутрішній світ хлопця.

5. Треба навчитися радіти кожній Вашій зустрічі - це дуже допомагає.

6. Варто дізнатися про те, які переваги у Вашого обранця, щоб підкреслювати їх в ході Вашого спілкування. Також можна хвалити за різні реальні (хоч невеликі) досягнення, робити компліменти. Чоловіки люблять їх не набагато менше, ніж представниці прекрасної статі. Але головне - не "перегнути палицю" (усі подібні похвали повинні відповідати істині, інакше їх сприймуть як лестощі).

7. Уважно вислухайте скарги, даючи розумні поради (може бути, у Вас є цінний життєвий досвід, чого немає у нього). Намагайтеся бути в курсі проблем, допомагаючи в їх вирішенні. Тобто треба привчити його до думки, що Ви поруч завжди, і він зможе розраховувати на допомогу і підтримку у важку хвилину.

8. Важливо намагатися виглядати таким чином, щоб йому подобається, дізнавшись його смаки і переваги в одязі, зачісці, макіяжі. Можна навіть відвідати салони краси, щоб зміниться так, як це необхідно.

9. Спробуйте розділити його хобі (якщо Вам це хоча б трохи цікаво), тоді у Вас завжди буде загальна тема для розмови. Звичайно, у всьому треба знати міру і не опускатися до непривабливої ??ролі дівчинки на побігеньках. Пам'ятайте, Ви - друг, а не фанатка, тому треба зберігати гідність і іноді демонструвати свою незалежність.

Якщо з часом Ви зрозумієте, що дружба відбулася, значить, все йде як треба і, найімовірніше, відповідні почуття не за горами. І можливо, скоро Ви почнете приміряти весільні сукні, готуючись до створення сім'ї.

Якщо докладені зусилля не увінчалися успіхом і відносини не стають більш близькими, то доведеться визнати, що це не Ваш чоловік і поставити крапку на спробах зблизитися. Сходіть в салони краси, поновіть гардероб і сміливо йдіть вперед, залишаючи позаду невдалі стосунки.

Прикріплення: 9144124.jpg (30.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс Поради Від Експерта » Як змусити полюбити секс.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом