MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс Поради Від Експерта » Як займатися сексом під час спеки?
Як займатися сексом під час спеки?
OlenochkaДата: Середа, 16.08.2017, 22:05 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Мабуть, є люди яким завжди подобається займатися сексом. Навіть під час розгару спеки. В якійсь мірі я їм заздрю, бо сама до таких не належу. Ковзання та рухи по мокрому тілу не дають мені ніякого задоволення. Але секс я люблю, відомо  І тому сьогодні, коли температура досягла піку, я постаралася творчо підійти до теми. Як займатися сексом, коли все склеюється, і практично будь-який дотик посилює дискомфорт та є набагато огидніше, ніж приємно?



По-перше, зниження температури тіла.

Це, здається найпростіше. Тіло найшвидше охолоджується у воді. Щось з  версії "тут і
зараз", це душ. У більш розширеному варіанті  – басейн, річка, озеро. При цьому слід зауважити, що якщо басейн не є приватною власністю, то є непогані шанси, що там будуть інші люди, або принаймні камери відеоспостереження. Тому, якщо не маєте бажання будувати кар'єру в кіно і відразу в порно інудстрії, то воно того не варто. Але, може додати трохи прелюдії в очікуванні спеки? Те саме, стосується різних місць номерів з кондиціонером: торгових центрів, кінотеатрів, будівлі компанії – там скрізь відеоспостереження.

Охолодити тіло можна також льодом.

Обкластися кубиками льоду дуже сексуально. Але не слід перестаратися, особливо якщо чоловік відчуває проблеми з ерекцією – холод не сприяє збудженню. Також можете зайнятися сексом на мокрому рушнику (відмінно охолоджується) або на кам'яній підлозі (враховуючи, що може бути трохи твердо, хочу запропонувати Вам позу зверху/наїздниці).Ще один спосіб нейтралізації ефектів спеки це охолодження зсередини.

Морозиво, холодні напої – все це допомагає знизити температуру тіла, завдяки чому зможете повернути бажання до сексу. Не рекомендую, напої з алкоголем – під
час спеки ефект посилиться, тому і секс вийде складнішим.

Якщо охолодити тіло не вдається, то варто почекати до ночі, а краще прокинутися перед світанком – температура тоді найнижча, тоді контакт з тілом партнера або партнерки буде більш приємним.


Згідно з недавніми дослідженями, жінки вважають за краще секс незадовго до півночі, в той час як чоловіки люблять близько 7 ранку.

Уявімо, що жоден з вищеперелічених способів Тобі не сподобалися, а температура повітря така, що будь-яка думка про чужі дотики закінчується потрушуванням. Що робити, якщо не
вдасться знизити температуру, ні тіла, ні навколишнього середовища, проте хочеш сексу?

А що ти скажеш на секс без взаємного дотику?

Вона має вібратор в руці (його можна попередньо охолодити в холодильнику, хоча сучасні вібратори, піклуються про те, щоб температура не впливала на комфорт), він ніжно мастурбує. Для багатьох пар спільна мастурбація є складною темою та сором'язливим, але можливо якщо з приємним фільмом то дозволить розслабитися і насолоджуватися разом такому незвичайному сексі? Хоча з іншого боку, є пари яким важко говорити про мастурбацію, також негативно ставляться до спільного перегляду порнографії. Але можливо що я помиляюся?


Мастурбацію можна почати плавно від розмови про те, що б ви зробили, якби не було так жарко. Від конкретних фантазії. Такі казки можуть дуже збудити. А тоді, торкаючись один одного до інтимних місць. До речі, можливо таким чином Вам вдасться висловити
якусь фантазію, про яку давно хотіла розповісти партнерові або партнерці?

Ви також можете спробувати погратись.

Як збудити свого партнера або партнерку і довести до оргазму, обмежуючи дотикову поверхню стику до мінімуму? Можна зробити куні таким чином, щоб використовувати язик тільки в районі клітора? Ніякого підхоплювання за стегна або зап'ястя. Можна знайти таку позу, щоб єдиною поверхнею стику були Твої губи, і його пеніс? Чи можна займатися любов'ю повільно?

Так, щоб не попотіти? Можливостей багато, достатньо щоб ви обоє відчували хоча б трохи азарту та взаємного бажання, а справляючись з труднощами буде приємним для обох сторін.
Але коли всі інші методи не спрацювали, залишається вербальний секс. Без будь-якого дотику. Без мастурбації. Можливо навіть повністю віддалено, через інтернет (але, будь ласка, подбайте про безпечний канал зв'язку, не робіть цього на месеннджері у facebook!).

Розмова не обов'язково повинна бути пошлою, ти маєш розуміти що то не є заміною сексу, а тимчасово в даний момент поки спека Вам не дозволяє. Звичайно, більш інтелектуального і
емоційного, ніж фізичний контакт немає. Тому якщо в результаті таких розмов збудження може стати настільки сильним, що ні піт ані "липкість" другого тіла не лякає, то ніяка втома вже не буде мати значення. Буде чиста хімія та гарячий – секс.

Тож саме цього Вам бажаю!
Прикріплення: 1826531.jpg (145.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 15.06.2019, 11:35 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Із інтернету 
Цитата
Стало цікаво, як хто з Вас себе поводить під час сексу (і дівчата і хлопці). Ну, тобто, хтось в принципі не говіркий, стогне собі та й намагається заради цікавості ловити губами цицьку, хтось стогне ніби народжує, що сусіди в стіну гатять і пів району вже подумує викликати поліцію, бо явно людину вбивають, не інакше, хтось видає стогони як на озвучці порно - ніби це найркащий секс у житті і оргазм ледь не перманентний, хтось просто так стогне, що найкращі еротичні жанри позаздрили б, хтось п*здить більше ніж робить, а хтось гне матюки, як чоботар що відсидві пів життя. А ще є любителі "влади" - "хто твій повелитель", "чи я ти сучка" та інші цікаві питання) Ну коротше ви зрозуміли - давайте рубайте по правді))
 
РомікДата: Неділя, 16.06.2019, 00:24 | Повідомлення # 3





В душі самий раз, займатись сексом в таку жару

Повідомлення відредагував Olenochka - Неділя, 16.06.2019, 09:40
 
OlenochkaДата: Неділя, 16.06.2019, 11:22 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Ромік, якщо маєш якісь конкретні історії ?
 
OlenochkaДата: Середа, 26.06.2019, 17:00 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Можна, але спітніле тіло не кожному довподоби.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс Поради Від Експерта » Як займатися сексом під час спеки?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом