MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємось зі смаком » Одягаємося на випускний бал.
Одягаємося на випускний бал.
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 14:07 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Лічені дні залишилися до випускного, і голови всіх випускниць зайняті не тільки майбутніми іспитами, а й майбутнім випускним вечором, а також тим, що надіти в цей знаменний день.Ще кілька років тому дівчинки і їх батьки вибирали випускні наряди за принципом "не тільки для самого головного вечора, а й щоб ще потім носити". Тепер все змінилося. Сьогоднішні випускниці дотримуються думки, що "таке буває раз в житті, і плаття для випускного теж повинно одягатися один раз". 
Нинішній модний сезон зміщує акценти. Випускний бал перетворюється на бал, де доречні ніжність, легкість, невигадливість, річна яскравість, але разом з тим привабливість і сексуальність. 
Хітом цього сезону вважається біле плаття. Це може бути цельнокроеной плаття з білосніжного атласу, лаконічне і елегантне. Або, навпаки, численні оборки в найнесподіваніших місцях і мережива - образ юної пустунки. 
Однак, на думку стилістів, є одне "АЛЕ": довжина випускної сукні (якщо вибір зупинився на білому кольорі) повинна бути не нижче коліна.
Інакше вас можна буде переплутати з нареченою. А ця подія має відбудуться пізніше, а не в день закінчення школи.Крім того, тканина для сукні повинна бути легкою, струмує: шифон, шовк, атлас, креп. Сьогодні актуальні багатошарові образи - немов хмара з рюш і воланів, плаття створює ніжний, що летить, повітряний образ. Білий - це, звичайно, добре, але любителі яскравих фарб захочуть здивувати всіх чимось надзвичайно насиченим. Для таких випускниць стилісти радять прикрасити вбрання яскравими принтами. Сьогодні в моді квіткова забарвлення. Правда, і тут існують свої правила. Квітковий принт повинен бути виконаний в єдиній кольоровій гамі або на всьому полотнище сукні допускається два-три помітних квітки. 
Але все-таки, який запам'ятатися ти своїм однокласникам: гламурної, романтичною, сміливою чи сексуальної, вирішувати тільки тобі. Тому вибір фасону і кольору випускного вбрання залишається за тобою. Варто тільки пам'ятати, що перевага у випускний моді віддається неодмінно сукням, а не костюмам.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємось зі смаком » Одягаємося на випускний бал.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом