MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємось зі смаком » Літня форма
Літня форма
OlenkaДата: Четвер, 03.11.2016, 13:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

На дворі літо - самий час привести і себе в літню форму. Кількість одягу на тобі мінімальна, тому ми насамперед поговоримо про твою фігуру. Хочеш вражати всіх своєю стрункістю? Тоді почни харчуватися правильно!
Забудь про ковбаси і сосиски - до чого ці консерванти влітку? Звичайно, якщо ти з'їси пару сосисок, підсмажених на вогнищі, за все літо, це не пошкодить… але не зловживай ними! Також старайся трохи менше їсти солодощів і випічку. Обережніше з жирною і смаженою їжею.

Літо щедре на овочі, фрукти, ягоди і зелень - насолоджуйся ж його дарами! Якщо ти опинишся на морському курорті, їж рибу! А м'ясо старайся їсти нежирне (краще всього - курка).

Пий більше води, бажано з лимоном (але тільки якщо у тебе нормальна або знижена кислотність шлункового соку).

Раціон міняй поступово, маленькими кроками: спочатку кава/чай без цукру, а потім салат на вечерю замість пельменів.

Дуже не рекомендуємо тобі слідувати одній з швидких дієт в надії за 2 тижні перетворитися на худишку. Подібні дієти дають результати тільки на початковому етапі. А потім ти швидше за все повернешся до звичного раціону. Може навіть виникнути відчуття пригніченості. Адже результат рідко відповідає обіцяному. Тут-то ти і почнеш набирати скинуту вагу. Тому радимо тобі змінювати свій раціон харчування на правильний поступово. Але якщо ти все ж таки захочеш сісти на швидку дієту, то обов'язково проконсультуйся у лікаря перш ніж це зробити!

Якщо ти ще не займаєшся спортом, то почни робити вправи вранці: 10 разів піднімай ноги і 10 разів корпус. Потім можеш розучити більш розгорнений комплекс вправ на свій смак. Дуже корисні фізичні вправи на свіжому повітрі. Якщо можливості пограти в пляжний волейбол найближчим часом не представиться, то знайди в своєму місті стіл пінг-понгу на вулиці, придбай бадмінтон, фрісбі, і інші ігри, в які можна грати на свіжому повітрі з друзями. Докладніше поговоримо про це в окремій статті.

А зараз про інший модний атрибут літньої форми. Влітку так хочеться швидше перетворитися з блідолицьої панночки, замученої сесією, в золотисту спокусницю... Засмага увійшла в моду з 20-х років минулого століття з легкої подачі Коко Шанель, засмаглої ненавмисно під час подорожі на кораблі і що заявила що «шкіра кольору аспірину має непривабливий вигляд». До того часу загоріла шкіра вважалася свідоцтвом низького походження, і панночки дуже оберігали молочний відтінок своєї шкіри від дії сонячних променів. Отже, якщо ти хочеш перетворитися з лимонниці в шоколадницю, перерахуємо способи чудового перетворення, які ти повинна знати:

По-перше, креми і лосьйони з ефектом автозасмаги. Вони є найшвидшим і нешкідливішим способом засмаги і відносно недорогі. Проте деякі креми додають не дуже природний відтінок шкірі і мають специфічний запах. До того ж доведеться потренуватися, щоб наносити його рівномірно, і замість шоколадниці не стати схожою на леопарда!

По-друге, солярії, які є зараз практично в кожному салоні краси. Вони дозволяють засмагати швидко і рівномірно, і порівняно недорогі. Проте будь з ними дуже обережна: є протипоказання. Зокрема, солярій може підсилити акне і привести до дуже ранніх зморшок (фотостаріння шкіри). Але це дрібниці в порівнянні з тим, що солярій підвищує ризик розвитку злоякісних пухлин шкіри, таких, як меланома. Якщо у тебе світла шкіра і світле або руде волосся, в солярій тобі ходити взагалі не рекомендується. Але і це ще не всі халепи, які обіцяє нам солярій. Отже якщо ти вирішиш вибрати саме цей спосіб засмаги, радимо тобі дуже грунтовно зважити всі "за і проти" і ознайомитися з дослідженнями учених.

Третій спосіб засмаги - це салонова процедура Air Art. Косметолог розпилює на тебе лосьйон, основою якого служить пігмент цукрового очерету. Іноді лосьйон розпилюється автоматично. Air Art - достатньо дорога процедура, що дає до того ж недовгочасний ефект, але в той же час і найбільш безпечна для твого здоров'я.

Ну і нарешті, найнатуральніший спосіб засмагати - це природне сонечко! Як приємно поніжитися під ним. Воно укріплює імунітет і допомагає організму виробляти вітамін D, рятує від стресу і депресії. Не кажучи вже про те, що сонячна засмага виглядає найприродніше. Проте і у природної засмаги можуть бути серйозні наслідки для здоров'я. Тому, перш ніж приймати сонячні ванни, запам'ятай 2 основних правила засмаги: 1. Засмагай до 11 або після 16:00. В цей час сонячне світло найменш інтенсивне. А отже, і найбільш безпечне. 2. Дозуй знаходження на сонці і користуйся сонцезахисними кремами. До речі, якщо ти не знала, то чинник захисту крему (SPF) показує в скільки разів довше ти можеш знаходитися на сонці з цим засобом, ніж без нього. Якщо у тебе світла шкіра, яка засмагає за 5 хвилин, і ти використовуєш Spf20, значить, ти можеш знаходитися на сонці 100 хвилин, тобто 1 година 40 мін. А якщо ти брюнетка із смуглявою шкірою, і запросто переносиш сонячне світло в перебігу години, то, нанісши той же засіб Spf20, можеш загоряти 1200 хвилин, тобто 6 годин.

Отже, тепер ти знаєш, як правильно харчуватися і засмагати. А що ж ще цікавого можна робити влітку? Про це читай в наших статтях про літній відпочинок і літню роботу.
Прикріплення: 9406230.jpg (35.5 Kb)
 
OlenkaДата: Неділя, 22.01.2017, 19:53 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Як одягатися в школу

1- Можна одягнути білу класичну сорочку, з чорною спідницею олівець, і надіти білі мокасини. (Зачіска) звичайну шішку. 

2-Біла сорочка (футболкою), зі спідницею з високою талією, і надіти кросівки або кеди. (Зачіска) Хвіст з начесом. 

3- Чорні штани, з білою сорочкою (вже годі й класику, а з блискітками і т.д.), і туфлі. (Зачіска) Розпущене волосся, якщо вам можна. Якщо немає то 2-косички. 

4- Білу сорочку (бажано 3,4 ти, або з довгим рукавом.), Сарафан чорний, і балетки ніжного кольору. (Зачіска) Косичка.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємось зі смаком » Літня форма
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом