MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Спробуй себе в ролі дизайнера інтер'єрів!
Спробуй себе в ролі дизайнера інтер'єрів!
OlenkaДата: Середа, 02.11.2016, 12:34 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Де нам, жителям мегаполісів знайти затишний, вкритий тінню куточок, у якому можна трохи відпочити від звичної метушні? Виявляється, набагато ближче, ніж тобі здається. Таке місце вже є, причому прямо у твоїй квартирі, головне, створити в ній правильну атмосферу. Сьогодні ми розповімо тобі як створити затишне місце прямо на лоджії, у власній міській квартирі. У вас удома вона до цих пір нагадує комору, де зберігається купа старих, забутих речей? Прекрасно! У такому разі, доклавши трохи фантазії та кмітливість, заради чистого експерименту спробуй ненадовго стати дизайнером інтер'єрів для власної користі.
Спершу, тобі буде корисно дізнатись, що перші лоджії як частина архітектури будинків з'явилися у Флоренції, за часів раннього Відродження. У ті часи італійська знать все ще будувала палаци, які загальною подобою нагадували середньовічні фортеці, – неприступні кам'яні бастіони з вузькими вікнами.

Проте на нижніх поверхах таких замків починають з'являтися відкриті тераси, що виходять на вулицю. Тут міська аристократія влаштовує обіди та прийоми, демонструючи оточучим свій рівень життя.  За декілька століть, минулих з тієї пори до сьогоднішнього дня, лоджії істотно не змінилися. На них все ті ж поручні, у вигляді кованих грат, ті ж способи декорування: квіти на спеціальних підставках, плетені  меблі, сувеніри.
До речі, зверни увагу, згідно з канонами дизайну, чим більша площа лоджії є видимою з примикаючої кімнати, тим більше вона повинна відповідати загальному дизайну квартири. 

Якщо ти хочеш створити абсолютно особливе рішення лоджії, варто відокремити її від загального простору за допомогою жалюзі або відповідних за стилем напівпрозорих штор.


Проект 1

Якщо тобі хочеться створити затишний куточок відпочинку, схожий на сад у центрі міста, тобі допоможуть прекрасні зелені рослини. Вони не лише послужать красивим декором, але і вироблятимуть максимальну кількість кисню, щоб ти могла вдихнути ковток повітря наприкінці наповненого метушнею дня.
До речі, якщо на балконі є речі, які батьки категорично не дозволяють перемістити, просто прикрий їх спеціальною розсувною ширмою з натуральних матеріалів або з флористчними мотивами. Пам'ятай, рослини варто розмістити по всьому периметру кованих грат зовні та всередині балкона.

Якщо на фронтальній стороні вони можуть розміщуватися в декілька рядів на спеціальних поличках, то усередині краще зберегти більше простору. Зверни увагу, найефектніше виглядатимуть кущики з яскравими кольорами у відповідних за стилем керамічних горщиках, вазонах або кашпо.  До речі, такі вазони ти можеш зробити самостійно з посуду, що залишився від старих сервізів або розписаних красивим узором по зовнішній стороні скляних банок. З рослин на зовнішній стороні балкона краще всього виглядає звичайний в'юн, всього за місяць він обів'є залізні лозини основи і створить «живопліт» із зеленого листя. На внутрішньому просторі в ящики можна висадити незабудки, запашну фіалку, маргаритки, примулу. 
З приходом літа почнуть квітнути  петунія, дзвіночок, турецька гвоздика, різноколірні ромашки, лілії, портулак, настурція. Усі ці квіти красиві та дуже запашні. Осінь порадує різноколірними ароматними флоксами, айстрами, яскравою календулою, багатоликою хризантемою.  Підлогу лоджії, оформлену  квітами, краще обробити в натуральному стилі: ти можеш покрити її галькою, зібраною на вулиці і ретельно промитою або дошками з наклеєною соломою.

Також як елементи декору можна розставити декілька скляних ваз, наповнених химерними камінчиками. Або ж у прозорі вазони можна налити воду або опустити в неї цілі яблука або голівки квітів і невеликі плаваючі свічки.  Якщо в будинку є плетені меблі, їх можна також винести в імпровізований сад і влаштувати родинну вечерю - прилив позитивних емоцій забезпечений.

Проект 2

Ти не любиш стандартні рішення і хочеш створити лоджію, що втілює тебе і твій характер. Особливо такий варіант підійде тим, у кого немає власної кімнати – тут ти зможеш створити куточок для тихих думок і повного розгулу твоєї яскравої індивідуальності. Отже, почнемо зі стін.

По-перше, ти нарешті можеш повісити тут плакати свого улюбленого музиканта, актора, спортсмена – потрібне підкреслити. Хочеш створити щось самостійно? Дивно! Клей на стіни великі ватмани, закривай ними зайвий простір і старі речі, бери пензлі,  фарби і вперед, самовиражайся скільки хочеш. Якщо зі стінами ти розправилася, перейдемо до зовнішнього оформлення. Напевно, якщо поритися у твоїй кімнаті, знайдеться купа всяких непотрібних дрібниць, якими ти не користуєшся, але викинути жалко, наприклад колекція плюшевих іграшок за останніх років 10!
Збираємо всю цю розкіш і робимо довгі гірлянди.  Усе дуже просто - робимо в кожній іграшці невелику дірочку, протягуємо через товсту волосінь і підвішуємо до стелі. Чим більше таких гірлянд ти збереш, тим насиченішим  буде інтер'єр твоєї лоджії. Якщо дозволяє простір, ти можеш повісити гамак, у якому буде так затишно провести вечір з улюбленою книжкою. Якщо місця зовсім мало, самостійно зроби декілька подушок з натуральних тканин: мішковини, гобелена, текстиля, льняного полотна. 

Усередину ти можеш покласти м'який паралон або розсипчасту гречану крупу. Прилаштуй їх на підлозі та твоїх столиках, стільчиках і лежаки готові. Можеш запрошувати гостей!  Якщо у тебе є власні ідеї щодо оформлення куточка, поділися ними з нами.

Якщо немає – спробуй скористатися нашим hand-made майстром-класом, може у тебе виникнуть ідеї.  Взагалі, варіантів вирішення простору безліч. Головне, не забудь порадитися з батьками і показати їм свій проект. Можливо, ти заразиш їх своєю ідеєю і вони погодяться профінансувати, наприклад, покупку дивного бамбукового лежака, про який ти так давно мріяла. Ну що, вийшло? Поздоровляємо, ти «виграла клієнта» і зробила свій перший крок на шляху до кар'єри дизайнера інтер'єрів!
Прикріплення: 5898263.jpg (26.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Спробуй себе в ролі дизайнера інтер'єрів!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом