MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Хто хоче стати фотомоделлю?
Хто хоче стати фотомоделлю?
OlenkaДата: Четвер, 16.03.2017, 10:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ми вирішили почати серію статей про найцікавіші професії.


Але не просто розповісти про них, а поцікавитися у професіоналів у цій області, що на насправді потрібно знати і розуміти тим, хто вибере цю професію своїм тереном у житті.

І перша героїня прийшла до нас в голову практично одночасно – наша подружка Марія – справжнісінька фотомодель. А яка ще професія є для більшості дівчат такою ж бажаною і престижною, як ця? Тому ми не зволікаючи відправилися до Маші за інтерв'ю про плюси і мінуси цієї професії.


Цікаві факти від Always:
А чи знаєш ти, що багато хто часто плутає професії манекенниці і фотомоделі. Так ось фотомодель – це та, яка позує для професійних фотосесій. Вона не ходить по подіумах, хоча багато хто суміщає ці професії.

Туся і Дуся: Привіт, Маша. Ми вирішили, що ніхто нам краще, ніж ти, не розповість про роботу фотомоделі. Почнемо з того, які, на твій погляд, найголовніші якості для
цієї професії?

Маша: Привіт. Вимоги до фотомоделі істотно відрізняються від вимог до манекенниці, оскільки зйомки можуть бути дуже різними. Є фотомоделі з ідеальними руками, ногами, губами. І їх часто використовують тільки для зйомок саме цих частин тіла. Отже, є такі моделі, яких ніхто не знає в обличчя, тому що роками їх фотографують тільки зі спини.

Але це, звичайно, частковості. А в цілому, для фотомоделі головне не неземна краса, а швидше правильні риси обличчя, гарна фігура. Але все це – не яскраве, скоріше посереднє, що дозволяє за допомогою стиліста легко змінити образ.

А з інших вимог - важливі загальні танцювальні навики, акторське мистецтво, навики роботи перед фото- і телекамерами, фотогенічність, гарне здоров’я,
експресивність і терпіння.

Туся і Дуся: А терпіння навіщо?

Маша: Ну як? У цій роботі ти не завжди робиш те, що тобі подобається. Ти можеш цілий день пропрацювати в образі, який особисто тобі вкрай чужий. Але зрозуміти задум фотографа, постановника і утілити його у фотосесію – завдання, що вимагає терпіння і розуміння поставлених завдань.

Туся і Дуся: А які мінуси у цієї професії?

Маша: Ну, можна сказати, що твоя зовнішність тобі не належить. Якщо у тебе підписаний контракт на роботу в тривалому проекті, то ти зобов'язуєшся зберегти вагу, колір і довжину волосся.

Ніяких тату, пірсингів. Потрібно постійно піклуватися про свою шкіру, яка весь час піддається постійній дії декоративної косметики.

Узагалі, постійно думаєш про те, що ти можеш з'їсти, а що ні. Про те, що постійно треба ходити в спортзал, щоб підтримувати форму. І про те, що потрібно
висипатись, щоб виглядати завжди свіжою і відпочившою. Але це – мабуть навіть плюс, коли професія примушує тебе виглядати завжди добре.

Туся і Дуся: А в чому твій секрет? Як тобі вдається і справді завжди так добре виглядати?

Маша: Ну, у мене багато маленьких секретів. Наприклад, перекусити на ходу мені допомагає батончик мюслі та натуральний йогурт, які майже завжди в моїй сумочці. Цілий день я ходжу в зручних балетках, а туфлі на шпильці у мене з собою в сумці на випадок виклику на зйомки.

Але головне та найважливіше для мене – це виспатися. Це єдиний вірний спосіб виглядати щодня свіжою і відпочившою.

А гарний настрій і оптимізм у мене від природи. І робота моя мені дуже подобається. Отже, це все здається мені нескладним.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Хто хоче стати фотомоделлю?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом