MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Красиво спати не заборониш.
Красиво спати не заборониш.
OlenkaДата: Четвер, 16.03.2017, 11:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Увесь день ми знаходимося серед великої кількості людей - живемо, надягаємо маски, граємо ролі, підганяємо себе та свій образ під «відповідний ідеал». Пізно ввечері, коли ми закриваємо двері у своїй штаб-квартирі та потрапляємо в спальню, ми залишаємося наодинці з собою.
Нарешті ми дозволяємо собі трохи розслабитися. Але навіть домашній затишок не позбавляє нас від внутрішньої роботи свідомості. І лише уві сні ми скидаємо всі маски і стаємо тими, ким є насправді, поза установками суспільства. Саме тому психологи стверджують, що поза, у якій ти спиш, може багато що розповісти про твій характер і внутрішні якості.
Ось декілька основних положень, у яких ми зазвичай спимо, в одному з них ти напевно впізнаєш себе і дізнаєшся все про свій характер.
«Калачик»

Дуже улюблена багатьма поза ще називається позою ембріона. Ти, немов немовля, спиш на боці, зігнувши і підібравши під себе руки і ноги. Така поза говорить про те, що ти потребуєш захисту й опори. Удень ти можеш вести активний спосіб життя, бути цілком упевненою в собі і не подавати явних ознак розгубленості, але якщо велику частину ночі ти проводиш в такому положенні, ти намагаєшся підсвідомо сховатися від проблем. Варто проаналізувати ситуацію наяву і подумати, що ж тебе все-таки так сильно турбує.
«Кішечка»


Друга поза менш напружена і затиснута, хоча і схожа на попередню. Ти лежиш на боці, ноги зігнуті в колінах, але не дуже, руки лежать вільно. Це досить зручне та гармонійне положення для тіла. Так сплять люди, у яких усе спокійно та досить стабільно в житті, у них немає внутрішніх «вузлів». Можна додати, що твої емоції загалом позитивні, і ти досить успішно їх контролюєш.
«Зірка»
Третя поза сну — відкрита. Ти лежиш на спині, вільно розкинувшись, руки і ноги не притиснуті до тіла. Так сплять люди, які абсолютно впевнені в собі. У житті ти справжня королева – активна, діяльна, але будь уважнішою, не варто так вже відкрито проявляти самолюбність.
«Чапля»
Четверта поза - на животі. Ти спиш, поклавши руки під голову, підтискаючи під себе одну ногу. Це говорить про твою надійність, хоча і тобі іноді потрібна опора. У той же час, в деяких питаннях ти емоційно нестійка. Поки в житті все йде спокійно, ти бадьора і весела та варто з'явитися перешкоді на накатаній стежині, ти розгублюєшся та не можеш ухвалити швидке рішення. Ну що ж, у таких ситуаціях завжди допоможуть друзі, адже вони є та сама необхідна опора.
«Малюк»
Так само на животі, можна спати і витягнувши обидві ноги, поклавши зігнуті в ліктях руки по обидві сторони тулуба. Так сплять маленькі дітки, сплять спокійно, залишивши позаду знегоди, в очікуванні наступного цікавого дня, який принесе їм нові знання, радість і любов батьків.
Приблизно так само живуть і ті дорослі, які сплять у такій позі. Якщо це твоя улюблена поза, значить, ти міцно стоїш на ногах, не любиш несподіванку, приємна в спілкуванні і оптимістично дивишся вперед.
Пози сну, немов дзеркало нашого внутрішнього світу відображають нашу дійсну глибинну суть, роботу нашої підсвідомості. Правда, поки ми спимо, положення тіла неодноразово змінюється, але завжди існує те, у якому тобі найзручніше та комфортніше. Як правило, ти приймаєш його перед тим, як заснути. Саме цю позу і варто аналізувати. А взагалі, за ніч ми рухаємося від 25 до 40 разів.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Красиво спати не заборониш.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом