MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Підтримай поставу (Як правильно сидіти)
Підтримай поставу (Як правильно сидіти)
OlenkaДата: Понеділок, 08.05.2017, 17:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Підтримай поставу
Ось прямо зараз, коли ти читаєш ці рядки, задумайся про те, як ти сидиш. Спина зігнута, плечі опущені вперед...Так! Ця стаття для тебе. Пора зайнятися поставою, подруго.Спершу треба оцінити масштаб лиха.



Хоча, якщо більшу частину дня ти проводиш у школі та біля комп'ютера, а спортом постійно не займаєшся, швидше за все, проблеми з поставою точно присутні. Але все ж таки постеж за собою пару днів. А краще попросити подругу. Як ти ходиш по вулиці, як ти сидиш за партою і вдома за письмовим столом - у ці моменти вона повинна подивитися на тебе дуже критично. А потім розповісти тобі. А ти постеж за нею.

Як ще ти можеш перевірити свою поставу? Встань на відстані приблизно п'яти сантиметрів від стіни (від п'ят до стінки). Притулися спиною до стіни. При хорошій поставі в цьому положенні голова і плечі дотикаються стіни, а на рівні талії між стіною і тулубом легко вміщується рука.

Отже, пора зайнятися поставою, так-так, разом з подружкою. По-перше разом веселіше, а по-друге, якщо у вас схожий спосіб життя, то і проблеми однакові.

Навіщо взагалі цим перейматись? Дуже просто. При правильній поставі ти менше втомлюватимешся, виглядатимеш стрункішою, хода стане легкою. А ще важливий факт, при хорошій поставі груди здаються більшими!

Отже, три прості кроки до хорошої постави.

Крок перший.
Рухайся більше


У тих, хто займається спортом постійно, зазвичай немає проблем. Але якщо твій улюблений вид спорту - рухати мишкою від комп'ютера, то пора починати активний спосіб життя. Краще за все - більше гуляти на свіжому повітрі. Корисно не тільки для постави, до речі. Другий - стрункий вид спорту - плавання. Ходити до басейну не тільки корисно, але ще і приємно. Плавання - один з найбільш нескладних видів навантаження.

Крок другий.
Спи правильно.


Спати краще на достатньо жорсткому матраці, на спині або на боці. Подушка не дуже велика, щоб не спати напівсидячи. Ну, і вже якщо мова зайшла про сон, нагадаємо, що треба висипатися, щоб давати відпочинок і м'язам тіла, і мозку, змученому уроками. Кращі друзі хорошого сну - відкрита кватирка і прокладки Always Ultra Night, які дозволять спати безтурботно, навіть у критичні дні.  Подовжена форма та унікальні крильця 4Fix надійно захищають від протікань, а значить, і від неспокою уві сні.

Крок третій.
Вправи для хорошої постави.


Вправа "Місток"

Треба лягти на підлогу, зігнути ноги в колінах, поставивши ступні на підлогу. Руками треба упертися долонями в підлогу за головою. З цього положення поволі піднімати й опускати таз і корпус якомога вище.

Вправа "Я не знаю"

Спеціальна вправа для плечей: піднімай плечі до вух, а потім опускай. Повтори три-чотири рази.

Вправа "Хвиля"Потрібно лягти на підлогу животом донизу. На ноги бажано покласти вагу або засунути їх під край дивана. Завести руки за голову. Піднімай й опускай корпус. Почни з 5 разів, і щодня додавай по 1 разу до 15.

Вправа «Кішка»

Треба встати на карачки.
Вигнути спину, втягнути живіт, опустити голову. Полічити до 7. Тепер прогнись і підійми голову, полічи до 7.
Тепер повтори наново. Робити треба 10-20 разів.

Вправа "Човник"

Лягай на живіт, витягни руки вперед. Підніми прямі руки та ноги, якомога вище від підлоги, зафіксуй
на 10 секунд. Розслабся, а потім повтори. Почни з 5 разів підряд і поступово збільшуй кількість.

Виконуючи ці три прості кроки ти дуже швидко побачиш результат! Твої плечі розправляться, шия стане гордо випрямленою, хода - легкою, а рухи - граційними. І оскільки займатися ти будеш разом з подружкою, то помнож усі досягнення на два!
Прикріплення: 8575454.jpg (21.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Підтримай поставу (Як правильно сидіти)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом