MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Бронхіальна астма у дітей виліковна
Бронхіальна астма у дітей виліковна
OlenkaДата: Пятниця, 26.05.2017, 16:34 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Бронхіальна астма у дітей виліковна



В даний час зростає кількість дітей, що страждають на бронхіальну астму. Чим раніше почати правильне лікування, тим з більшою ймовірністю можна побороти недугу. Лікування слід починати з виявлення причин.

У бронхіальної астми дві найпоширеніші причини:
1. Психосоматична, або неврогенная. Виникає як наслідок стресу. Причому стрес не обов'язково може бути гострим, у дітей причиною астми може бути гіперопіка з боку близьких: батьків, бабусь, дідусів. Наприклад, в одного пацієнта мама при найменшому кашлі в тривозі бігла до дитини, дитина кашляв все більше, тому мама покинула роботу, щоб доглядати за ним. Поступово почалися напади астматичного бронхіту. Підключилася бабуся-лікар, почалися виклики швидкої допомоги. У тата при цьому з'явилося почуття провини за те, що він мало приділяє увагу родині. На цьому тлі в дитини утяжеляется перебіг хвороби, і астматичний бронхіт переростає в бронхіальну астму. Психологічна обстановка в сім'ї поштовхових моментом. Потім вже приєднується інфекція, алергічні та аутоімунні процеси, і в кінцевому рахунку виявляється задіяним весь організм.

Звичайно, досить важко встановити, що причиною гіперопіка. На перший погляд дитина зростає в любові і турботі, але хворіє. Поштовхом до розвитку бронхіальної астми може бути також і брак уваги з боку батьків.

2. Пригнічені простудні чи шкірні захворювання. Якщо малюка від грипу або іншого простудного захворювання лікували антибіотиками або іншими сульфаніламідами, які понизили його імунітет, то, як прийнято говорити в гомеопатії, хвороба може перейти на інший рівень. З простих простудних захворювань починається бронхіт, потім хронічний бронхіт, після бронхіт з астматичним компонентом і астма. Те ж саме може вийти, якщо дерматити тільки лише замазувати мазями, лише знімаючи симптом, а не усуваючи причину.

Звичайно, не у всіх дітей, хто отримував антибіотики, розвивається астма. Визначальну роль грає спадкова схильність. При цьому наявність бронхіальної астми в сім'ї зовсім необов'язково. Обтяжливою спадковістю можуть бути також захворювання легень (плеврити, туберкульоз, позитивна реакція Манту), деякі важкі захворювання.
Як можна вилікувати астму?

Створити дитині психологічний комфорт. Самостійно або спільно з психологом виробити правильну лінію виховання;
Підвищити власну резистентність організму (опірність хворобам) і по можливості звільнити організм від наслідків антибіотиків відварами, травами;

Часто бронхіальна астма сусідить з шкірним захворюванням. При цьому, якщо шкірне захворювання заліковувати за допомогою кремів, може наступити загострення астми. Краще знімати свербіж за допомогою дієти;
Допомагають при астмі немедикаментозні методи лікування: дихання по Бутейко, гомеопатичні препарати, соляні печери, масажі.

У антропософської медицині застосовується ефективний метод лікування астми евритмія. Це терапія рухом, при якій закономірності мови або звуків перетворюються в рух. При роботі з бронхіальною астмою в антропософської медицині поєднують вимова певних літер з певними рухами.

При астмі також необхідне лікування джерел інфекцій: лікування ангіни, гаймориту, санація зубів. Постійні джерела інфекції підтримують астму. Причому лікувати потрібно не хімічними препаратами, адже ліки, як додаткові токсини, лише ускладнюють перебіг астми. Підійдуть фізіотерапевтичні процедури: ультрафіолет, кварц, обробка безпосередніх вогнищ інфекцій.

Намагаючись боротися з астмою традиційними методами, лише знімаючи симптоми за допомогою інгаляторів, ми отримаємо лише закінченого астматика. Розумні пацієнти намагаються знайти альтернативні методи лікування. І чим раніше почати лікування астми у дитини, тим сприятливіші прогноз.
Тетяна Корякіна
Прикріплення: 7660217.jpg (155.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Бронхіальна астма у дітей виліковна
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом