MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Лазерна епіляція
Лазерна епіляція
OlenochkaДата: Неділя, 27.05.2018, 12:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Сутність лазерної епіляції - методу, що дозволяє позбавитися від небажаного волосся, полягає у впливі лазера на репродуктивну систему волосся - волосяні фолікули.

Лазерна епіляція




Показанням для процедури є бажання пацієнта мати гладку шкіру обличчя, ніг, пахвових областей або області, що безпосередньо прилягає до лінії бікіні. Чоловікам лазерна епіляція може бути рекомендована і в тому випадку, якщо щоденне гоління викликає сильне роздратування, поява запальних елементів, «врослих» волосся.

Варто пам'ятати: лазерна епіляція - косметична процедура. Вона усуває «зайві» волосся, проте не лікує гормонозалежні захворювання, які можуть бути причиною надмірного росту волосся. Гіпертрихоз, або посилене оволосіння, може бути не тільки результатом спадкових особливостей, але й ознакою ендокринних захворювань.

Олександритовий лазер

З усіх лазерів, що використовуються для епіляції, олександритовий вважається найефективнішим. Даний лазер забезпечений динамічною системою тотального охолодження, що дозволяє уникнути надмірного нагріву шкіри. Спочатку відбувається сильне охолодження шкіри, потім - спалах лазера.

Принцип епіляції на олександритовий лазер - селективний фототермоліз, тобто точкове вплив лазерного променя на темний пігмент у волоссі - меланін. Таким чином репродуктивна система волоса повністю руйнується. На жаль, жоден епіляційну лазер не може з тим же успіхом видаляти світлі або сиве волосся, так як вони містять занадто мало меланіну або ж не містять його зовсім. Оптимальний варіант проведення процедури - видалення темного волосся на світлій шкірі.


Результати лазерної епіляції можна оцінити відразу ж. Але слід врахувати, що для повного усунення небажаного волосся потрібно кілька процедур. Після одного сеансу зникають тільки волосся в активній стадії розвитку. Причому, через 2-3 дні після процедури може здатися, що віддалені волосся почало підростати. Це не так - просто у товстого волоса в ході процедури випаровується тільки видима його частина, а та частина, що залишилася під шкірою, "йде" трохи пізніше.

Через 1-2 місяці з волосяних фолікулів, які на період епіляції були в неактивній стадії, волосся виростають знову, що вимагає повторного проведення процедури. Інтервал між процедурами індивідуальний, в середньому лазерну епіляцію по обличчю рекомендується повторити через 4 тижні, по тілу - через 6 тижнів, на руках і ногах - через 8 тижнів.

Єдиним ускладненням лазерної епіляції може бути виникнення незначних опіків, які стали наслідком неправильного проведення процедури або недотримання рекомендацій лікаря. Після процедури деякий час може зберігатися невелике почервоніння шкіри - це явище проходить самостійно. .

Тривалість процедури становить від 2 хвилин до 1 години - залежно від оброблюваної площі. Пацієнтам необхідно пам'ятати, що після проведення лазерної епіляції не можна засмагати протягом одного тижня, а потім протягом двох тижнів при виході на сонці слід користуватися сонцезахисним кремом, тому що тимчасово виникає підвищена чутливість шкіри до ультрафіолету може приводити до пігментації.

Якщо ви хочете позбутися небажаного волосся, лазерна епіляція саме те, що вам потрібно. Кілька сеансів, кількість яких буде визначено виходячи з вашої конкретної ситуації, забезпечать збереження досягнутого ефекту протягом тривалого часу.
Прикріплення: 6420285.jpg (12.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Лазерна епіляція
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом