MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Харчове отруєння у відпустці – як вилікувати?
Харчове отруєння у відпустці – як вилікувати?
OlenochkaДата: Понеділок, 29.07.2019, 22:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Перевірте, як вилікувати харчове отруєння у відпустці.



Цитата
Святкова поїздка пов'язана з блаженною ліню, почуттям безтурботності, хорошою забавою і смачною їжею. Харчове отруєння може ефективно зірвати нам плани і зіпсувати відпустку. Що робити, якщо у нас проблеми зі шлунком? Читати далі.

Харчове отруєння у відпустці – як їх вилікувати?

Почнемо з того, як розпізнати харчове отруєння. Про симптоми не має сенсу писати,  тому що кожен, хто отруїться, знає про це чудово. Починається з болю в животі, а потім частих візитів в туалет. Може з'явитися нудота і блювота, гази, живіт може бути повний. Часто супроводжується лихоманкою, і хворий не має сил встати з ліжка.

Як вилікувати харчове отруєння?

Перш за все, лежите в ліжку - немає сенсу мучитися і намагатися вийти на вулицю, поки ви не відчуєте себе повністю здоровою. Ваше здоров'я важливіше, ніж засмага.

Підтримайте себе таблетками. Завжди варто взяти з собою міні-аптечку для відпочинку. Якщо під рукою немає ніяких ліків, послати кого-небудь в аптеку. Ти можеш взяти Стоперан, хоча в цьому випадку вугілля буде краще. Приймайте таблетки, як зазначено на листівці.

Пийте багато рідини, тому що під час діареї дуже легко зневоднитися. Вибирайте негазовану воду, або гіркий чай. Деякі рекомендують пити колу. Її склад залишає бажати кращого, тому як правило, не рекомендується її пити. У цьому випадку, вона може допомогти. Не тільки вб'є бактерії, але і знімає нудоту. У свою чергу, цукор поповнить дефіцит калорій хворого, і хоча на якийсь час додасть йому енергії.


Якщо апетит Вас не покинув, то спробуйте суху булочку або порцію рису без добавок. Уникайте страв, що прискорюють обмін речовин, зокрема фруктів і овочів.

Харчове отруєння проходить, як правило, після 2-4 днів. В цей час необхідно відпочити, пити багато рідини і приймати ліки проти проносу. У разі, якщо симптоми не зникли, обов'язково слід звернутися до лікаря.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 4660931.jpg (25.3 Kb) · 2634748.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Харчове отруєння у відпустці – як вилікувати?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом