MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » 10 способів ефективного навчання
10 способів ефективного навчання
OlenochkaДата: Неділя, 01.09.2019, 10:57 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Тут наведено кілька способів, які допоможуть Вам більш ефективно засвоювати знання.

Перевірте, що зробити, щоб Ваше навчання було максимально ефективним і витрачало порівняно небагато часу. З допомогою таких порад ви швидше засвоїте заданий матеріал і матимете більше вільного часу.


Цитата
10 способів ефективного навчання

Фокус і концентрація

Ви нічого не дізнаєтесь, якщо тим часом будете займатися переглядом веб-сторінок, розмовляючи з подругою або малювавши нігті. Ви повинні зосередитися на одній речі, і сумлінно її виконувати. Найкраще покласти телефон у віддалене місце і відключити wi-fi і телевізор, щоб не відволікатися. Відмінний спосіб швидко зосередитися-намалювати в повітрі вказівний палець вісімки – цей метод також перевіряється перед іспитами.

Їжа

Ви можете ввести їх в якості винагороди або просто перекушувати під час навчання. Зрештою, потрібна енергія! Горіхи (кращі), морква, фруктові чіпси, сухофрукти,  можуть зробити сковування більш приємним  в боротьбі зі стресом вам допоможе темний шоколад. Пам'ятайте про це, щоб не перегодуватися, тому що здорова їжа теж може бути дуже калорійною.

Наводнення

Завдяки цьому ви будете краще сконцентрована і взагалі відчуєш себе краще. Мозок теж може стати зневодненим, а проявлятися це може якраз зі зниженням дорогоцінної концентрації. Тримайте під рукою склянку води і поповнюйте її в разі потреби.

Записки

Щоб навчання було для Вас приємним. Хороший, прозорий і приємний для ока спосіб," замітки", допоможуть тобі запам'ятати. Існують різні методи котирування: примітка Корнелья, карта думки, питання та відповіді, таблиці ітд. Знадобляться кольорові маркери, фломастери, кольорові картки ... лінійка, зелений колір є кращим для вивчення.

Фізична активність

Рух дозволить розслабитися, тимчасовий відрив від науки і спалювання зайвих калорій. Ви будете почувати себе краще і повернетеся в кращому стані до столу. Просто 15-хвилинна прогулянка або кілька нахилів, присідань і краще на відкритому повітрі.

Сон

Короткий п'ятнадцятихвилинний сон, коли ви повернетеся зі школи, дозволить вам відновитися, коли Вам це потрібно. Варто також спати достатню кількість годин, тобто краще між 6h і 8h.

Порядок

Чистий стіл-це впорядкований розум. Працюй і вчися в порядку, і легше буде зосередитися.

План дій

Добре вчитися з планом на кожен день. Створіть собі рамковий план навчання, щоб все встигнути і нічого не забути.

Повторення

Не відкладайте науку на останню хвилину. Після кожного уроку повторюйте матеріал, щоб краще його запам'ятати. Створюйте при цьому свої власні замітки. Ці три кроки допоможуть:

1. зосередитися на уроці,

2. повторення матеріалу після занять,

3. створити власні нотатки. 

Повітря

Провітріть кімнату перед початком навчання. Завдяки цьому легше буде зосередитися. Ви також можете відкрити вікно кожного разу, коли ви виходите з кімнати (наприклад, вода). Це всього лише кілька хвилин, але навіть цього досить, щоб розвіяти приміщення свіжим повітрям.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 8323606.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 09.09.2019, 23:00 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
А які ви знаєте способи?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 13.09.2019, 17:46 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Тиша, добре стимулює до навчання
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » 10 способів ефективного навчання
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом