MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Як зробити щоб живіт краще виглядав?
Як зробити щоб живіт краще виглядав?
OlenochkaДата: Субота, 26.10.2019, 12:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Перевірте, що ви можете зробити, щоб Ваш живіт краще виглядав.

Більшість з нас не любить свого живота. Ми хотіли б, щоб він був більш плоским або мав видимий начерк м'язів, а між тим, він не тільки стирчить, але і коли ми сідаємо, на ньому утворюються непривабливі складки. Так що ми будемо робити? Ми у вільному одягу, втягуємо живіт і ... мріємо про те, щоб виступ зник. На щастя, існують більш ефективні способи, щоб наш живіт краще виглядав.


Як зробити живіт кращим?



1. Пий більше води
Вода пригнічує апетит і очищає організм, а також зміцнює шкіру, роблячи її більш напруженою і краще виглядаючою. Намагайтеся пити як мінімум 1,5-2 літри в день води протягом дня. Звичайно, ви також можете пити чай (краще зелений або трав'яний) або інші напої, якщо тільки вони не мають в своєму складі цукру.


2. Тренування
Це досить очевидно, але не можна про це не написати. Щоб наш живіт виглядав краще, ми повинні тренуватися! Будь-яка форма руху буде хорошою, тому постарайтеся знайти те, що вам найбільше підходить. Ви будете тоді більш мотивовані, ніж якби довелося примушувати себе до даної діяльності.

3. Їж здорову їжу
Наша дієта має величезний вплив на зовнішній вигляд нашого живота. Уникайте вживання їжі продуктів, що мають здуття живота, які змушують ваш живіт виглядати як надута повітряна куля. До таких продуктів відносяться: квасоля, горох, капуста, цвітна капуста, брюссельська, цибуля, коров'яче молоко (при непереносимості лактози) або хліб (у разі непереносимості глютену).

Крім того, відмовтеся від вживання солодощів, фаст-фуд і пиття газованих напоїв, які не тільки не потрібні нашому організму, але навпаки, шкідливі, тому що містять у своєму складі багато цукру, жирів і консервантів.

4. Зволожуй шкіру зовні
Пиття води робить наш організм наповненим водою з зсередини, але про шкіру треба дбати комплексно. З цих причини слід як мінімум один раз в день (а краще вранці і ввечері) наносити на все тіло бальзам. Але якщо ви будете слідувати всім порадам з цього запису, це не буде необхідно.

5. Масаж живота
Часто ми нехтуємо масажем, але виявляється, що його систематичне виконання не тільки зволожує шкіру, а також допомагає позбутися від надлишків жирової тканини в області живота! Крім того масаж допомагає при здутті живота, менструальних болів і запорів. 15 хвилин в день має змусити вас почувати себе краще через кілька днів!


Що ще ви можете зробити, щоб Ваш живіт виглядав краще?

Випрямся! Так мало треба, щоб Ваш силует виглядав більш струнким, а Вашу груди, а живіт більш плоский.
Відмовтеся від занадто тісного одягу. Одяг, який стискає ваші сторони і ваш живіт, змушує жир почати виливатися, що виглядає непривабливо.
Носіть штани з високою талією. Не досить того, що модно, це ще й маскують виступаючий живіт.
Роби сухарики. Це вправа, на жаль, не допоможе вам спалювати жир, а тільки вирізає м'язи, які заправлені під ним, але по мірі того, як ви втрачаєте "шину", вони будуть ставати все більш помітними.


Прикріплення: 9285441.jpg (34.7 Kb) · 8044499.jpg (37.0 Kb) · 4652258.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 30.10.2019, 14:05 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
А які у вас способи?
 
OlenochkaДата: Неділя, 02.02.2020, 23:01 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Вивчіть корисні ефекти сухого масажу і дізнайтеся, як правильно його виконувати.

Хочете знати, чи підходить вам сухий масаж? У цьому пості ми постараємося переконати вас, що ви обов'язково повинні включити його в своє повсякденне життя.

Сухий масаж-чому ви повинні його робити?
Вже 5 хвилин в день достатньо, щоб через деякий час ви помітили перші ефекти масажу.


Дозволяє позбутися целюліту

Зміцнює шкіру

Видаляє роговий епідерміс

Вирівнює тон шкіри

Стимулює кровообіг, що прискорює виведення токсинів з організму

Підвищує поглинання шкіри (завдяки чому косметика легше проникає в неї)

Допомагає при врослому волоссі

Забезпечує розслаблення і покращує самопочуття

Як робити сухий масаж?

Спочатку найкраще робити це кожні 2-3 дні, і як тільки ваша шкіра звикне до нього, ви можете робити це кожен день. Найкраще робити масаж вранці, але якщо у вас немає такої можливості, ви можете робити це ввечері, бажано перед душем.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Як зробити щоб живіт краще виглядав?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом