MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » З чого почати схуднення?
З чого почати схуднення?
OlenochkaДата: Субота, 02.11.2019, 11:54 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Хочеш схуднути, але не знаєш з чого почати? Цей запис для тебе!

Втрата ваги не проста, особливо в ситуації, коли у нас немає задуманого плану дій. Саме прийняття рішень-це, на жаль занадто мало, коли ми не знаємо, як повинні виглядати наступні кроки. У цьому пості ви знайдете підказку про те, з чого почати схуднення. Якщо ти зробила цей нелегкий вибір і вирішила боротися за себе і свою улюблену фігуру, то звичайно Тобі не завадить невелика підказка, як це зробити.



З чого почати схуднення?

Для початку пам'ятай, що голодування і пропуск прийому їжі-це погана дорога. Може і швидше побачите результат, але не варто для піддавання ризику своє здоров'я. Здорове схуднення-це тривалий процес, але нагорода того варта.

1. Почніть день з зеленого чаю
Багато хто з нас випиває склянку води після пробудження. Це хороший спосіб стимулювання метаболізму, проте восени і взимку частіше тягнемося за чаєм. У цьому випадку кращим вибором буде зелений, який додатково додасть нам енергії.

2. Тренуйтеся 2-3 рази на тиждень
Якщо ви тільки починаєте свою пригоду з схудненням, не кидайтеся відразу на глибоку воду. Почніть з 2-3 тренувань на тиждень і поступово збільшуйте цю кількість. Тренування мають складатися з розминки, основних вправ і розтяжка. Тренування повинно займати 40-60 хвилин.

3. Роби присідання
Хоча деякі вважають, що роблячи присідання нічого не дає, то додаткова форма руху нам не зашкодить. Завжди краще, теж щось робити, ніж не робити нічого  Для початку це може бути 30-50 повторень в день, а коли їх кількість перестане створювати труднощі, почни поступово її збільшувати.

4. Їж тверді сніданки
Сніданок-це найважливіший прийом їжі протягом дня, який додасть енергії на наступні години. Саме тому не слід від нього відмовлятися. Поїдаючи тверді сніданок зменшуєте ризик появи нападу голоду, який найчастіше закінчується походом по нездорову закуску.


5. Їсти фрукти
Замість того, щоб їсти солодощі на обід або післяобідній чай, потягнися за фруктами. Можуть бути свіжі, сушені (в їх випадку потрібно читати склад, тому що часто з цукром) або у вигляді мусу, або коктейлю.


6. Увечері їж що-небудь легке
Якщо ти не можеш відмовитися ввечері від вечері, то постарайся, щоб останній прийом їжі протягом дня був не пізніше, ніж за 2-3 години перед сном. Важливо, щоб блюдо було легко засвоюваним, тому що тоді організм встигне переварити його, перш ніж підеш спати.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 0467700.jpg (35.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 05.11.2019, 23:09 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Цитата
А як ви собі з цим радите?
 
OlenochkaДата: Четвер, 07.11.2019, 00:24 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Цитата
Їжа хороша теж має значення
 
OlenochkaДата: Четвер, 14.11.2019, 02:05 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Цитата
Не забувайте, ділитися своїми порадами
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » З чого почати схуднення?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом