MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Хороші звички, які допоможуть вам бути більш FIT
Хороші звички, які допоможуть вам бути більш FIT
OlenochkaДата: Неділя, 09.02.2020, 13:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
У цій посаді ви знайдете хороші звички, які допоможуть вам бути більш FIT.

Ви хотіли б скинути кілька кілограм або просто жити здоровим життям, але вам не вистачає мотивації для регулярних тренувань, а дієта - це не ваша казка? Насправді навіть невеликі зміни можуть дати супер ефект, якщо ви будете повторювати їх кожен день, поки вони не увійдуть в звичку.




Хороші звички, які допоможуть вам бути більш FIT

1. Їжте на маленьких тарілках
Коли ви кладете їжу собі на тарілку, завжди вибирайте невелику тарілку. Це змусить вас їсти менше, бо до мозоку потрапить інформація про те, що ви дійсно багато з'їли. Ви завжди можете взяти добавку, хоча в більшості випадків вона більше не знадобиться.

2. Не поспішайте під час їжі
Процес травлення починається ще в роті. Намагайтеся ретельно пережовувати кожен укус і їсти без поспіху. Коли з'їсте все, що на тарілці, то будете відчувати себе ситою і менше хотітеметься їсти.

3. Відмовитися від ліфта
Це начебто дрібниця, але це допоможе вам бути в кращій формі. Замість того, щоб використовувати ліфт, йдіть по сходах. Ці кілька хвилин позитивно вплинуть на вашу фізичну форму, і наслідки ви помітите вже через деякий час. Коли вхід перестає ускладнювати вас, ви можете почати бігати.

4. Майте під рукою темний шоколад
Коли ви жадаєте чогось солодкого, замість того, щоб тягнутися до батончика або тістечок, виберіть шматочок темного шоколаду. Ви швидко задовольните спокусу і, до речі, прискорите обмін речовин і підтримайте процес травлення.

5. Їжте фрукти та овочі щодня
Кожен день намагайтеся їсти як мінімум один фрукт і один овоч. Ви, звичайно, знаєте, що вони містять вітаміни та цінні поживні речовини. Крім того, досягаючи фруктів, ви зменшуєте ймовірність вживання чогось солодкого, особливо якщо ви вибираєте банан, чорнослив, абрикоси або фініки.

6. Почніть більше ходити
Чим більше фізичної активності у Вашому житті, тим краще! Почніть виходити на зупинку раніше і йдіть пішки, кожен день знаходите хоча б 30 хвилин для вправ. Також зробіть ставку на активний відпочинок-прогулянки, їзда на велосипеді або скандинавську ходьбу.

7. Пийте більше води
Питна вода допоможе вам позбавитися від токсинів з організму, а також прискорить обмін речовин. Вода ще більше заповнить ваш шлунок, тому ви будете відчувати голод в меншій мірі. Намагайтеся пити не менше 1,5 літра протягом дня.

8. Не тримайте цукерки вдома
Важко боротися з бажанням чогось солодкого, коли в кухонній шафі ми зберігаємо батончики і тістечка. Багато людей можуть підтвердити, що достатньо не мати нічого солодкого вдома, щоб обмежити споживання цукру. Для надзвичайних ситуацій у вас може бути темний шоколад або арахісове масло хорошої якості.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 3224360.jpg (65.1 Kb) · 4533833.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 10.02.2020, 00:44 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
А що вам сподобалося?
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Хороші звички, які допоможуть вам бути більш FIT
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом