MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Що пити замість кави?
Що пити замість кави?
OlenochkaДата: Субота, 21.03.2020, 16:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Зустрічайте більш здорові альтернативи кави, які стимулюють вас так само добре!

Ви не можеш уявити ранок без чашки кави? Спробуйте його більш здорові заміни, які так само ефективно додадуть вам енергії.



Що пити замість кави?
1. Зелений чай
Зелений чай діє збудливо і енергійно – в першу чергу ставить на ноги, нівелюючи втому. Крім того, він очищає організм від токсинів і сприяє зниженню ваги, стимулюючи обмін речовин. Вживання також знижує ризик розвитку деяких захворювань, наприклад, серця (завдяки тому, що покращує кровообіг) або раку (виконує функції, що запобігають утворенню цього антиоксиданту).

2. Йерба Мате
Це напій, виготовлений з подрібненого листя і стебел парагвайського падуба, тобто зеленого, високого дерева, вирощеного в Аргентині, Парагваї, Бразилії та Уругваї. Там же настій з його частин має найбільшу популярність, проте в інших частинах світу він також починає багатьом людям успішно замінювати каву. Не дивно - його вплив на організм неймовірно благотворно. У стимулюючих питаннях, без сумніву, він відповідає каві-додає енергії і зменшує втому протягом тривалого часу. Це також покращує самопочуття, прискорює обмін речовин і містить цінні поживні речовини. Пиття Yerba Mate також приносить багато переваг, які наша чорна рідина не дасть нам(регулює тиск – не дратує шлунок і покращує травлення, впливає на пружність шкіри, підвищує імунітет і не вимиває мінерали і вітаміни. Для новачків неприємним може виявитися його досить специфічний смак-ну, до нього потрібно звикнути.

3. Напої з додаванням Гуарани
Гуарана-це вид ліани, знайдений в тропічних лісах Бразилії, Уругваю і Венесуели. Цікавить нас його частиною є насіння-саме з них утворюються підбадьорливі напої. Вони містять значну дозу кофеїну, який пробуджує і знімає втому як розумову, так і фізичну. Крім того, він очищає організм, має антиоксидантну і детоксикуючу дію, стимулює роботу мозку, підвищує витривалість, знижує стресові реакції і покращує самопочуття. У порівнянні з кавою, кофеїн, що міститься в Гуарані, вивільняється повільніше, тим самим стимулюючи його довше. Цей продукт сам по собі не містить викликаючих звикання речовин, однак через велику кількість кофеїну в складі, ви повинні бути обережні, щоб не передозувати його.

4. Какао
Енергію на весь день або вечір забезпечить чашка смачного какао. Це хороша ін'єкція ендорфінів, які ефективно стимулюють і дають бажання жити. Крім того, какао покращує самопочуття і додає сил, воно містить цінні поживні речовини, такі як кальцій, хром, залізо, магній і цинк. Його перевага також в тому, що завдяки антиоксидантам, що містяться в його складі, він знижує стрес, покращує концентрацію і короткочасну пам'ять і кровообіг.
Прикріплення: 2001041.jpg (45.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Що пити замість кави?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом