MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інший-значить, гірший?
Інший-значить, гірший?
OlenochkaДата: Субота, 28.03.2020, 15:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Цитата
Інший означає Гірший? Про це в сьогоднішньому записі.

Скільки разів ми стикалися з расовою, релігійною, світоглядною або сексуальною? Я думаю, що кожен з нас мав з нею контакт. Може, ти був жертвою? Чи це ти судив?

Інший-значить, гірший?
Як люди, ми схильні помічати недоліки тільки у інших. Ми запам'ятовуємо погані якості, забуваючи про хороші, ми часто кидаємо людей, розмовно кажучи, в один мішок. Ми боїмося змін, боїмося інакшості. З чим це пов'язано? Погане виховання, низька самооцінка, відсутність любові, нещастя? Важко сказати однозначно.

Часто загальна ненависть, особливо серед молоді, обумовлена дійсно дріб'язковими причинами, такими як, наприклад, одяг. У сьогоднішніх реаліях велику роль відіграє мода, яка змушує нас часто вибирати однаковий одяг, взуття. У місті можна побачити безліч подібних стилів, і звідси ми знаємо, що зараз модно. Однак у нашому середовищі є люди, які виділяються. Є й інші. Йдеться не тільки про загальну зовнішність, але і про манеру буття, почуття гумору, переваги.

У кожного своя історія, не обов'язково приємна. Точка зору залежить від точки сидіння. Будь-яку поведінку можна якось виправдати. Ми судимо, нічого не знаючи про іншу людину. Давайте згадаємо, що у всіх нас є почуття, які дуже легко зачепити.

Насправді ми всі відрізняємося одне від одного, але часто деякі риси повторюються в різних комбінаціях або ми стаємо схожими на когось з точки зору одягу, способу життя ітд.

Кожен з вас, звичайно, знає таку людину, яка виключно віддаляється від інших. Часто ця людина може відчувати себе відчуженою, тому що не підходить іншим, але це залежить від характеру.

Так, або інший-гірший? Безумовно ні.

У кожному з нас є щось особливе! Ми не знайдемо в світі двох однакових людей. Оригінальність це круто! Ти такий, який ти є, і будь собою. Не дозволяйте собі переконувати вас, що ви повинні бути такі як інші.

Існує безліч різних досліджень і теорій про причини оцінки інших

Махатма Ганді одного разу сказав:
Якщо ви хочете змінити світ, почніть з себе, і світ зміниться для вас.
Будь зміною, яку ти хочеш побачити в світі.

Подбайте про свій бізнес. Розвивайте свої пристрасті та інтереси, міняйте себе, а інших залишайте в спокої. Їхнє життя, їхня справа. Вони хочуть поради, думки? Не має справи. Але не судіть. Всі різні, унікальні, незважаючи на свої недоліки.

 
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інший-значить, гірший?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом