MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Онанізм » Способи Досяти Оргазм За Допомогою Мастурбації
Способи Досяти Оргазм За Допомогою Мастурбації
OlenkaДата: Неділя, 04.12.2016, 21:46 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Існує розповсюджене переконання, що ви можете досягти кращий оргазм за допомогою мастурбації, а не сексу. Немає нічого поганого в сексі з вашим партнером, але мастурбація напевно має іншу *атмосферу*. Плюс, більшість жінок мають більше шансів на оргазм за допомогою стимуляції клітора , ніж від проникнення, а це ще одна причина, щоб відмовляти собі в сексі.

Так що, якщо вам нудно робити одне і те ж знову і знову, вам можливо потрібно змінити повсякденне життя роблячи речі цікавими. Пробуй щось нове це може не тільки допомогти вам, але і підвищити ваше сексуальне життя в цілому. Варто спробувати, вірно? Так що, якщо ви дійсно хочете почувати себе добре, спробуйте ці
 легкі онанізматичні поради, які дадуть вам кращий оргазм:


Робити Зупинки
Взяти паузу після того, як оргазм на підході. Як тільки ви почнете відчувати що досягаєте оргазм, ви повинні зупинитися, навіть якщо це важко! Потім почати знову протягом декількох секунд. Я знаю, це звучить як розчарування, але я обіцяю, це зробить ваш оргазм набагато кращим.


Робити Вправи Кегеля
Гаразд, вислухай мене. Вправи кегеля звучать трохи дивно, але вони насправді дуже важливі! Ви матимете вузькішу піхву вона стане сильнішою, це насправді посилить відчуття вашого оргазму. Існує безліч різновидів вправ кегеля, але найпростіший полягає в тому, щоб стиснути свою піхву протягом п'яти до 10 секунд, потім розслабтеся на хвилину. Якщо ви продовжуєте робити ці вправи кожен день, це дійсно допоможе вашому оргазму


Чіпати Інші Частини Вашого Тіла
Просто тому, що ви відчуваєте оргазм там, не означає, що це повинно бути єдине місце, де можна зосередитися. Тіло дивне та складне, і ви повинні спробувати торкатись інших частин вас, коли ви мастурбируете. Спробуйте потерти інші ерогенні частини тіла, наприклад соски. Звичайно, ви можете відчувати себе нерозумно терти свої соски, але це може змусити вас почувати себе ~сексуально~ і зробить ваш оргазм ще кращим.


Шуміти
Було доведено, що шуміти під час сексу дійсно може посилити відчуття. Не кажу, що ви повинні кричати в той час як мастурбуєш, прочто обов'язково повинна бути впевнена, що крім вас немає нікого більше в будинку.


Кліторальний Вібратор
Я знаю, що секс-іграшки-це страшно, але якщо ви спробуєте крихітний вібратор, він може посилити оргазм та підняти на вищий рівень. Якщо це Ваша перша іграшка, спробуйте вібратор, який Ви можна легко носити на пальці. Спробуйте щось зроблено з м'якого матеріалу, це не зашкодить вам.


Зосередьтеся На Вашій Точці G
Деякі дівчата бояться точки G, тому давайте будемо чесними, це може бути лячним, щоб шукати його самостійно. Але, якщо ви насправді маєте час, щоб спробувати знайти свою G-точку та працювати на ній ви будете приємно здивовані. Один із способів зробити це, спробувати сівши на своє ліжко, пестити себе. Як тільки ви знайдете точку G "натисніть пальцем на неї. Використовуйте кругові рухи. Це може зайняти деякий час, тому ви повинні бути терплячою.


Використовуй Змазку
Мокрота там робить таку величезну різницю. Деякі дівчата мають не так багато природної змазки, скільки їм потрібно.
Прикріплення: 4105511.png (180.4 Kb) · 3253508.png (191.2 Kb) · 9298353.png (153.6 Kb) · 8568533.png (137.6 Kb) · 9202681.png (160.6 Kb) · 6307040.png (204.7 Kb) · 1978230.png (65.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Онанізм » Способи Досяти Оргазм За Допомогою Мастурбації
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом