MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Онанізм » Мастурбація без таємниць. Це потрібно знати!
Мастурбація без таємниць. Це потрібно знати!
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 04:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мастурбація, в нашому суспільстві завжди табу. Хоча це стосується більшості з нас, мало хто відкрито зізнається що робить мастурбує. Сором і відсутність правильного сексуального виховання в школі породжує багато запитань, сумнівів пов'язаних з мастурбацією. Пора покінчити з міфами та відповісти на найпоширеніші питання що до мастурбації, які надходять до нашого сайту.



Що таке мастурбація?

Мастурбація (інакшими словами називається онанізм) - це стимуляція власних статевих органів і ерогенних зон, для отримання задоволення та сексуальної розрядки і напруги, без участі партнера або партнерки.

Хто мастурбує?

За дослідженнями сексологів, мастурбація серед підлітків, є звичайним явищем. На основі анонімних опитувань, близько 84% хлопчиків і 79% дівчаток, між 13 та 18 роках, регулярно мастурбують. Однак мастурбація стосується також людей, у яких процес статевого дозрівання вже закінчився, незалежно чи є вони самотні в даний момент чи у відносинах. Потрібно, зауважити, що мастурбація серед дорослих зустрічається трохи рідше. Головна причина цього, статеві гормони у зрілих людей він є нижчий, ніж у підлітків.

З чого слід мастурбація?

Мастурбація випливає з сексуального потягу і являє собою спосіб розрядки сексуальної напруги, без проведення статевого акту. Через ласки власних статевих органів і ерогенних зон доходить до оргазму, у чоловіків, що закінчується також еякуляції сперми. На рівень сексуального напруги мають, в основному, вплив статеві гормони, концентрація яких в крові дозрівання молоді дуже висока.

Або мастурбація-це шкідливо?
Мастурбація, якщо ми збережемо в ній помірність, не є шкідливим і не робить негативного впливу на подальшу сексуальне життя. Являє собою природний спосіб розрядки сексуальної напруги, і перший досвід сексуального характеру з якими ми стикаємося в ході психосексуального розвитку. Мастурбація є введення для вивчення власної сексуальності.
Мастурбація може мати негативний вплив на організм, якщо під час мастурбації використовуються предмети, які можуть викликати травми або небезпечні методи, що є результатом сексуальних розладів, такі, як удушення.
Про шкоду мастурбації ми можемо говорити також у момент, коли вона призводить до ізоляції від навколишнього середовища і замінює в зрілому віці правильний статевий акт.

Чи мастурбація викликає залежність?

Як ми вже згадували раніше, мастурбація, якщо ми збережемо в ній помірність, не має шкідливого впливу на подальший розвиток. У молоді, у якої настає період так званої гормональної бурі, щоденна мастурбація не відноситься до рідкісних, однак з віком вона стає рідше.
Мастурбація може призвести, однак, до наркоманії у людей, які вважають мастурбацію не в якості способу розрядки сексуальної напруги, але як іноді просто необхідно розвіятися будь-яких невдач в житті і задоволення емоційних потреб.

Або мастурбація може призвести до еректильної дисфункції?

У випадку частої мастурбації, тимчасове ослаблення ерекції є природною реакцією організму. Достатньо, однак, кілька днів сексуального стримання і ерекція повинні повернутися в норму.

Чи мастурбація має якісь позитивні ефекти?

Мастурбація-це спосіб розрядки сильного сексуального напруження, яке виникає у дозрівання молоді, через що знижує рівень агресії і роздратування, і не відволікатися, викликаних сексуальним напругою. На думку seksuologów, мастурбація знижує також схильність до насильства.
У разі молодих чоловіків, мастурбація знімає, періодично з'являються болі в промежині і низ живота, викликана накопиченням в ядрах великої кількості сперми.
Мастурбація може також мати позитивний вплив на сексуальне життя в тому випадку, коли у чоловіка відбувається передчасна евакуляція.

Шляхом мастурбації можна позбутися невинності?

Ні, не можете. Хоча сама мастурбація не впливає на той факт, що незаймана, так як на це впливає тільки проходження першого статевого акту, тобто ризик впевнені дівочої пліви під час інтенсивної мастурбації, пов'язаної з проникненням різних предметів у піхву. Про те, що незаймана не свідчить факт наявності дівочої пліви, але проходження пішохода статевого акту.

Чи зловживання мастурбацією може викликати перевтома?

Мастурбація призводить до розрядці сексуальної напруги, закінчуючись, як правило, оргазмом, який у разі чоловіків, поєднується з еякуляцією сперми. Після таких сильних сексуальних враження, організм переходить у стан релаксації.
У випадку осіб, які значно зловживають мастурбації, може з'явитися втома, апатія і відсутність мотивації до якихось дій. Такого роду симптоми виникають частіше у людей, психологічно залежних від мастурбації, де ці практики служать більше для задоволення потреб емоційних, психологічних, а не для задоволення статевого потягу.

Чи наркомана мастурбація може негативно вплинути на сексуальне життя?

Так, у випадку, коли ми маємо справу з патологічна мастурбацією, коли мастурбація над статевий контакт з партнером або партнеркою, ми можемо говорити про негативний вплив мастурбації на сексуальне життя. У цих випадках, все залежить від мастурбації, внаслідок звички до сильних подразників під час її проведення може відчувати сексуальне задоволення з статевим актом, а у разі чоловіків – мати проблеми з підтриманням ерекції. Лікування такого роду розладів полягає, зокрема, на тимчасовій або постійній утримання від мастурбації.

Вплив мастурбації на сперматозоїди? Має вона погано впливає на сперму?

Мастурбація може впливати на якість сперми. У разі періодично мастурбації у чоловіків, які не проходять в даний час сексуальних відносин мастурбація допомагає підтримувати функцію яєчок, покращує якість сперми, за рахунок "викидання" з організму старих та пошкоджених сперматозоїдів. Збільшується також кількість сперматозоїдів у спермі.
У разі дуже частою мастурбації, як і частих статевих відносин, може призвести до тимчасового зниження кількості сперматозоїдів в спермі. Це пов'язано з чистою фізіологією – вироблення сперматозоїдів триває довше, ніж виділення речовин, що входять до складу сперми.

Або мастурбація-це гріх?

За вченням багатьох релігій, в тому числі католицької релігії, мастурбація є справою недозволеному, так званим гріхом. За вченням церкви, віруючі повинні утримуватися від мастурбації.

Може викликати викривлення статевого члена?

Це міф, рнанізм не викликає яких-небудь змін в області статевих органів. Викривлення статевого члена є найчастіше вродженим, придбаними в результаті захворювань або травм під час сексуальних стосунків. Єдиною ситуацією, коли onanizowanie може вплинути на будову статевих органів, є використання предметів, які можуть викликати травми або розрив дівочої пліви.
Прикріплення: 6771669.png (204.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Онанізм » Мастурбація без таємниць. Це потрібно знати!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом