Olenka | Дата: Понеділок, 19.12.2016, 18:18 | Повідомлення # 1 |
| Нещодавно я говорила зі своїм хлопцем про мастурбацію. Він зізнався мені, що часто мастурбує, навить після наших зустрічей. Інколи він мастурбував, навіть два рази в день. Це Нормально? Хіба не шкідливо та не призведе якоїсь хвороби?
Мастурбація під час дозрівання у підлітків є звичайним явищем. Близько 84% хлопців та 79% дівчат віком від 13 до 18 років, регулярно мастурбують.
Під впливом статевих гормонів, які виділяються в період статевого дозрівання в великих кількостях, народжується сильне сексуальне напруження. Мастурбація, допомагає молодим людям, які ще не почали статеве життя і не готові до нього, зняти напругу та досліджувати власну сексуальність без ризику потенційної вагітності або зараження захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Також ті люди, які живуть у відносинах, і після закінчення статевого дозрівання мастурбують.
Про те, скільки б людей не потрапляли в крайність, мастурбація не шкідлива. Проблема може виникнути в тому випадку, коли мастурбація не використовується в якості розрядки сексуальної напруги, але в зрілому віці замінює здорові сексуальні відносини між партнером.Поведінка Твого хлопця не відрізняється від поведінки звичайного підлітка.
Хлопчики частіше мастурбують ніж дівчата через високий рівень чоловічого статевого гормону – тестостерону. Для підлітка хлопця, побачення, обійми і поцілунки з дівчиною, стають сильним стимулом сексуального напруження, яке за допомогою мастурбації зникає. З плином часу рівень тестостерону нормалізується, і поступово опускається, тим самим знижуючи сексуальну напругу, як і схильність до частої мастурбації.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 15.02.2017, 10:15 | Повідомлення # 2 |
| Так вийшло, що звик мастурбувати, міцно стискаючи член. І через це знизилася чутливість. тепер від мінету не можу кінчити. і мені подобається спостерігати, коли моя дівчина падає без сил, через годину самовідданої праці. відчуваю себе злим генієм. особливо коли в неї вираз обличчя "за * бав"
|
|
| |