MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Знайомство з батьками!
Знайомство з батьками!
girlorgДата: Понеділок, 22.07.2013, 19:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Знайомство з батьками!
 
knopaДата: Понеділок, 24.08.2015, 15:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Як уникнути частих сварок з батьками?

Наші батьки - найрідніші й близькі люди на світі, але навіть з ними часом у нас виникають розбіжності. І щоб такі сімейні конфлікти не ставали екранізацією відомого тургеневского твори «Батьки і діти», потрібно навчитися згладжувати гострі кути при сварках.
Найбільш частим предметом спору, безумовно, є побутові проблеми. Немита посуд або залишення сміття - і ось вже є крайній. Не сваритися ж, справді, кожен день через якийсь дрібниці? Саме через дрібниці, тому що не варто воно того, щоб ви з батьками півдня не розмовляли.
Може варто ставитися до своїх домашніх обов'язків більш відповідально? Адже, якщо подумати, то регулярно прибирати свою кімнату - це не так вже й складно. Твоя мама і так стежить за всім будинком, так чому б їй не допомогти? До того ж, рано чи пізно, ти теж станеш господинею дому у своїй родині, а що допоможе краще підготуватися до цього, ніж «практика» в молодості?
Різні смаки, погляди і хобі серед членів сім'ї теж можуть стати причиною розбрату. Ну що ж поробиш? Мабуть, не судилося радянським дітям зрозуміти, як «кльово буде виглядати татушка на плечі». Неважливо, лякають чи їх санітарний стан салонів або вони просто вважають пірсинг і татуювання вульгарністю, але дозвіл від батьків навряд чи вдасться добитися.
Цілком можна знайти компроміс, щоб і батьки залишилися задоволені і ваше бажання здійснилося. Приміром, зробити не справжнє тату, а тимчасовий малюнок (на три місяці або півроку), а проколювання брови замінити на цілком безпечний пірсинг у вусі. Спробуй пояснити своїм батькам, що це модно / тобі це подобатися / тобі цього дуже хочеться, і в цьому немає нічого жахливого. Але у відповідь не забувай прислухатися до їхньої думки. Адже батьки теж можуть бути праві, порадивши позбутися від тієї чи іншої речі.
Зовсім не рідкість, коли наші батьки тримають під контролем нашу навчання. «Відійди від комп'ютера, йди вчися!», «Ти вже вивчила параграф?», «Що сьогодні отримала за самостійної?» - Це далеко не весь арсенал їхніх фраз. Часом здається, що ми повинні вчитися чи не всі 24 години на добу, мати суцільні п'ятірки, золоту медаль і червоний диплом одночасно. І нехай для нас одна - єдина двійка з математики не здається страшною, то для мами / тата це чи не кінець світу.
Не варто сприймати такі методи опіки в багнети. Батьки всього лише хочуть, щоб їхнє чадо отримало гарне (а при можливості і вища) освіта, і щоб у майбутньому ви влаштувалися на хорошу роботу. Щоб батьки постійно не перевіряли твої домашні завдання, домовся з ними, наприклад, що годинку посидиш і подивишся телевізор, а потім займешся лабораторної (з умовою, що ти її дійсно зробиш). Таке легке розклад і ти зможеш вільно проводити відведений тобі дозвілля, і батьки будуть упевнені, що навчанням ти займаєшся.
Існує безліч ситуацій, внаслідок яких виникають сварки в сім'ї. Але в будь-якій з них можна знайти компроміс. Тут поступитися, а там, навпаки, наполегливо відстоювати свою думку. Адже рано чи пізно ви все одно помиріться, і у вас знову запанує домашній затишок.
Джерело
 
OlenkaДата: Середа, 11.01.2017, 22:41 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
в мене мама нормально завжди ставилась до мого права на сексуальне життя. теми обговорювали років з 15-16.моїй мамі тоді кадись 35-36 років було. я думаю теж не буду боятись говорити про це з сином та поважати право на його життя. хочу йому 10..вже скоро він подорослішає
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.02.2018, 20:44 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Домашня 



Класична помилка багатьох хлопців. Ось дівчина каже, що вона домашня, і хлопець відразу думає, що "їй нікуди не треба". Або навіть запитає її "хочеш кудись піти?", вона так невпевнено "та ні", і хлопець одразу думає - ну от, їй заєбісь сидіти вдома. 
За фактом будь-яка дівчина завжди хоче романтичного, незвичайного, нового, цікавого, яскравих емоцій. Ось ти їй кажеш "збирайся, одягни гарне плаття/теплий светр, через годину виїжджаємо, тебе чекає сюрприз" - і що? Думаєш вона буде опиратися ногами-руками і буде сидіти вдома? Просто "мало уваги" і "нічого не хоче" - це завжди "хочу всього і дуже багато! Придумай і захопи мене, і я буду щаслива".
Прикріплення: 6697768.jpg (26.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 17.11.2022, 13:34 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
ап
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Знайомство з батьками!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом