Olenochka | Дата: Неділя, 03.09.2017, 09:41 | Повідомлення # 1 |
| Мені 17 років,а батьки забороняють гуляти до пізна.
Батьки хвилюються за тебе і ти небайдужа(ий) їм і вже це цінно. Можливо розвіяти їх хвилювання: дзвонити часто, розповідати де ти з ким, приходити вчасно, показати свою самостійність і те що ти можеш попіклуватися за себе і бути відповідальним. І з згодом я думаю батьки вже не будуть такі категоричні.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.09.2017, 15:20 | Повідомлення # 2 |
| Дівчина, 17 років. Мама забороняє зустрічатись з хлопцями. А скільки я історій наслухалась про згвалтування, в усіх без винятку винні саме дівчата. Всі мої спрови навіть лише дружби з хлопцями перетворювалися на упрьоки в мою сторону, так ніби я скоїла злочин і я у цьому винна. Навіть коли у 9 класі у нас був міні-випускний пішов весь клас, окрім мене бо:"Понапивають, будуть тебе по лісі таскати". Цю фразу я дуже добре запам'ятал, аааа фак як же я ревіла тоді... Моя проблема, заключається в тому, що мені не тільки страшно, але й стидно зустрічатися з хлопцем, і я почуваюсь себе дуже винною і якоюсь навіть шалавою, хоча справа до інтиму ще навіть не доходила. Як цього позбутися? У когось було щось схоже? Потрібна порада
Пошли маму нафіг, але голову тримай на плечах. Мама тобі поганого не хоче, але не розуміє, що гробить тобі психіку і життя. І не зрозуміє. А потім буде дивуватися, чого у доні в 40 років не складаються стосунки - бо не навчилася цьому в юному віці і ведеться на всяких придурків, і де їй те особисте влаштовувати- біля спідниці маминої? Такі як ти, коли отримують свободу, кидаються в усі крайнощі. Ходить бухать в ліс не треба, як і бухать на хаті, зажиматься по вуглах, ходить "дивитись кіно" наодинці з хлопцями не треба, і всьо такоє прочєє, шо роблять дурні малолєтки, а потім довго "видихують". але ти маєш право на особисте життя. Хочеш дружити і зустрічатися- так і роби. Є один момент: ти недосвідчена і наївна, пити скоріш за все не вмієш і можеш потрапити в біду, тому уникай таких ситуацій, контролюй себе, страхуй і прораховуй наслідки дій. А щодо мами- це нелегко, але тупо роби, як потрібно тобі. Будуть скандали, але потім мама звикне, що з тобою нічого не зробиш.
|
|
| |