MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » ,, У мене занадто багато обов'язків вдома ”
,, У мене занадто багато обов'язків вдома ”
OlenochkaДата: Субота, 08.06.2019, 10:11 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Ева вважає, що її батьки вимагають від неї занадто багато. Прочитайте їй лист і порадьте, що їй робити.



Чим старші ми стаємо, тим більше у нас обов'язків. Батьки очікують більшої допомоги вдома, а в школі збільшується обсяг навчання, особливо перед іспитами. Ева вирішила нам написати з приводу обов'язків вдома і в школі. У вас є для неї поради?

Привіт, Я Ева, і у мене проблеми з батьками. Я пишу, бо сподіваюся, що це лист потрапить на сайт, і хтось мені порадить, що робити.

У домі я живу з батьками, молодшою сестрою і бабусею. Будинок великий, місця вистачає, але теж багато потрібно прибирати. Бабуся деякий час тому заявила, що вона вже занадто стара, щоб прибирати, але на мій погляд це маячня, і просто не хоче. Працює нормально скрізь ходить, тільки не прибирає. Трохи дивно, але окі. За це моя сестра мабуть, занадто мала, а все тому що раз вона взялася за миття посуду залила підлогу на кухні і пояснювала, що вона не знала (смішно). Батько нічого не робить в будинку, тому що його мама навчила, а вона каже, що сама не буде і все це лягає на мене. А допомога полягає в тому, що все роблю я. Це так, у двох словах.


Батьки не розуміють, що я повинна багато вчитися, тому що я пішла на важкий профіль, і мені треба дуже багато вчитися, щоб мати гарні оцінки. Їм здається, що у мене одне домашнє завдання, а потім мені нудно. У зв'язку з цим шукають мені різні заняття, і тому я повинна все прибирати, у вихідні теж готувати, кожен тиждень мити мікрохвильова піч, прибирати підстилки собаки і клітку хом'яка моєї сестри, кухонні шафи зовні і всередині, і інші речі. Стандартом є те, що як собі на хвилину присяду в суботу, то раптом виявляється, що вікна брудні або авто. Я вже дійсно немаю сил. Якщо я хочу кудись сходити, чую що коли я приберуся, а тоді немає сил.

Що робити? У кого-небудь є ідеї, як зробити так, щоб в будинку було менше обов'язків? Як я кажу, що у мене занадто багато обов'язків, то мені відповідають, що я молода і у мене багато сил".

Джерело dlanastolatkow
Прикріплення: 3805310.jpg (20.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » ,, У мене занадто багато обов'язків вдома ”
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом