Olenochka | Дата: Субота, 08.06.2019, 10:11 | Повідомлення # 1 |
| Ева вважає, що її батьки вимагають від неї занадто багато. Прочитайте їй лист і порадьте, що їй робити.
Чим старші ми стаємо, тим більше у нас обов'язків. Батьки очікують більшої допомоги вдома, а в школі збільшується обсяг навчання, особливо перед іспитами. Ева вирішила нам написати з приводу обов'язків вдома і в школі. У вас є для неї поради?
Привіт, Я Ева, і у мене проблеми з батьками. Я пишу, бо сподіваюся, що це лист потрапить на сайт, і хтось мені порадить, що робити.
У домі я живу з батьками, молодшою сестрою і бабусею. Будинок великий, місця вистачає, але теж багато потрібно прибирати. Бабуся деякий час тому заявила, що вона вже занадто стара, щоб прибирати, але на мій погляд це маячня, і просто не хоче. Працює нормально скрізь ходить, тільки не прибирає. Трохи дивно, але окі. За це моя сестра мабуть, занадто мала, а все тому що раз вона взялася за миття посуду залила підлогу на кухні і пояснювала, що вона не знала (смішно). Батько нічого не робить в будинку, тому що його мама навчила, а вона каже, що сама не буде і все це лягає на мене. А допомога полягає в тому, що все роблю я. Це так, у двох словах.
Батьки не розуміють, що я повинна багато вчитися, тому що я пішла на важкий профіль, і мені треба дуже багато вчитися, щоб мати гарні оцінки. Їм здається, що у мене одне домашнє завдання, а потім мені нудно. У зв'язку з цим шукають мені різні заняття, і тому я повинна все прибирати, у вихідні теж готувати, кожен тиждень мити мікрохвильова піч, прибирати підстилки собаки і клітку хом'яка моєї сестри, кухонні шафи зовні і всередині, і інші речі. Стандартом є те, що як собі на хвилину присяду в суботу, то раптом виявляється, що вікна брудні або авто. Я вже дійсно немаю сил. Якщо я хочу кудись сходити, чую що коли я приберуся, а тоді немає сил.
Що робити? У кого-небудь є ідеї, як зробити так, щоб в будинку було менше обов'язків? Як я кажу, що у мене занадто багато обов'язків, то мені відповідають, що я молода і у мене багато сил".
Джерело dlanastolatkow
|
|
| |