MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вилучення дітей з сімей біженців: найгірша ситуація в Європі
Вилучення дітей з сімей біженців: найгірша ситуація в Європі
OlenochkaДата: Четвер, 28.12.2023, 12:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Роман Кармазин

Викрадення українських дітей та молодих жінок - одна з цілей тривалої війни. У арабів дітей не забирають, ті збиваються в банди, живуть на вулиці, пофіг. А білу домашню дитину стирять залюбки. Придеруться, що мати до ночі на роботі, а бабуся це в них не близький родич.

Dieter Verbier

Багато статей європейського законодавства не збігаються з українськими нормами. Наприклад, не можна залишати дітей вдома самих без нагляду. Не можна це значить не можна від слова зовсім і нікого не хвилює, що ви вийшли тільки за хлібом. А зателефонувати і повідомити може будь-який сусід, який почув плач або крик дитячим голосом. Найчастіше телефонують не інформатори за винагороду, а звичайні люди. У них свій менталітет, вони не розуміють, як можна залишити дитину саму вдома або біля магазину. Відразу звертають увагу на дитину, яка сама їде в автобусі або в трамваї після 14.00 і так далі. Також є певний набір вимог до утримання та виховання дитини. Якщо цей набір не виконується і дитина не забезпечена в повному обсязі, відразу з'являються питання від соціальних інстанцій. І там ніхто не жартує. Багато ситуацій для українського менталітету є дикими або принаймні дивними, але це європейська норма і потрібно не розуміти, а прийняти або виїхати...

Тетяна Ющенко

Тут написали про різні культурні норми. Це стосується не тільки батьків, але і українських державних установ. Німці з задоволенням забрали блакитноокого українського красунчика , однією причин вказали ,що у родини маленька однокімнатна квартирка в Україні. А наші суди і нотаріуси вже 13 років не хочуть оформити спадщину від дідуся дитинки- великий будинок. Українська судова мафія.

Тетяна Ющенко

В Німеччині " наші" дипломати зовсім не хочуть допомагати повернути. викрадених українських дітей в Україну. Дев'ять місяців викрадення з п'яти років - це майже п'ята частина життя дитинки. Попасти на прийом до консульства неможливо, на дзвінки і звернення не відповідають. МЗС адвокатів для захисту українських дітей в німецьких судах не надають.
Механізму, перекладених анкет для швидкого повернення дітей в родини по Гаагзськіц конвенціїї нема. Омбудсмен, наші соціальні служби лише мовчки спостерігають за викраденням українських дітей. Потрібен міждержавний гуманітарний коридор, Юр'єв день , і просто виконання міжнародних конвенцій по викраденню дітей.

Vasyl Spodeniuk

Європейські країни не хочуть виносити рішення про повернення дітей в Україну посилаючись на війну

https://www.pravda.com.ua/news/2023/12/28/7434867/
 
knopaДата: Середа, 17.01.2024, 18:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Up
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вилучення дітей з сімей біженців: найгірша ситуація в Європі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом