MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Чи потрібен перерву у відносинах на місяць? Напевно, кожна
Чи потрібен перерву у відносинах на місяць? Напевно, кожна
OlenkaДата: Неділя, 18.01.2015, 20:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Чи потрібен перерву у відносинах на місяць?

Напевно, кожна третя пара у своєму житті стикалася з таким явищем як перерва в любовних відносинах. Перш за все, перше, що слід пам'ятати, так це те, що пропозиція взяти паузу ще не означає, що на відносинах можна ставити хрест.

Так чи потрібен перерву в стосунках? Звичайно ж, якщо підійти до питання з усією серйозністю, то можна швидко здогадатися, що рішення з боку вашого партнера взяти «тайм-аут» може виступити досить тривожним і навіть лякає сигналом.

Не слід думати, що таке рішення буде надзвичайно болісно і деколи навіть болісно сприйнято тільки з жіночої сторони. Чоловіче самолюбство і гордість будуть уражені настільки сильно, що представник сильної статі може протягом довгого часу бути збентеженим і пригніченим.

Однак рішення взяти паузу практикується досить часто, як у двосторонньому, так і в односторонньому порядку, і може виступити перевіркою, випробуванням, показником, а часом навіть цементуючим фактором ваших взаємин.

Перш за все, коли така проблема зависає в повітрі, ми починаємо замислюватися про те, що ж послужило поштовхом, причиною? У чому ж може бути причина такої напівзаходи як тимчасовий відпочинок один від одного?

Як стверджують психологи та сексологи, фундаментом міцних і міцних відносин виступає саме певна спільність на психологічному і часом несвідомому рівні. Іншими словами це той набір спільних інтересів, поглядів смаків та інших соціально-психологічних факторів формують міцну і стійку емоційну прихильність, яка утримує людей роками разом. На першому етапі відносин, який триває максимум два-три роки, люди можуть відчувати один до одного пристрасть і потяг, але коли, так би мовити, фізіологія стихне, що залишиться тим фактором, що стримує людей разом? Якщо тварина потяг і скажемо, відмінний секс були фундаментом відносин, тоді після закінчення певного періоду почнуться серйозні проблеми і пара навіть може закінчити розривом. Або ж є спосіб перевірити свої почуття і справжню суть вашої взаємозв'язку, влаштувавши перерву у взаєминах.

Насамперед, ви повинні подумати, яка причина такої напівзаходи, взяти перерву, а не порвати стосунки остаточно. Можливо, саме у відсутності цієї самої внутрішнього зв'язку і криється причина? Інший більш тривожною причиною може стати втручання третьої сторони, в ситуації, коли ваша друга половина знайшла «більш підходящий» як йому здається варіант. Тут єдиним і найбільш оптимальним виходом буде розрив, тому що, вчинивши так один раз, можна сміливо очікувати і повторення актів і нападів невпевненості у вашій сумісності. До речі кажучи про сумісність. Не виключено, що більшість ваших проблем викликані надмірно завищеними вимогами. Справа в тому, що більшість людей за своє життя має досвід спільних відносин не більше ніж з 3-4 людьми. І відповідно чим менше такий досвід, тим більше завищені вимоги по відношенню до партнера. Як результат настає розчарування через невідповідність свого ідеалу. Ідеалізуючи те, яким «повинні» бути ви, ваш партнер і ваші стосунки, ви неминуче заводите себе в глухий кут, оскільки, як відомо, нічого ідеального в житті не буває. Саме тому в даному випадку перерва у відносинах нічого не вирішить і проблеми в цьому плані як були, так і залишаться. Таким чином, ми бачимо, що перерва в стосунках це по суті напівзахід, і не завжди вона зможе вирішити, і говорячи простою мовою «залатати» ваші проблеми, і навіть навпаки оголити їх ще більше.

Якщо ж, все-таки виникла необхідність у перерві у відносинах, то виникає питання, - «На який час слід влаштувати цю саму паузу, і як довго вона повинна тривати? ». У даному контексті згадується фраза Фредеріка Бегбедера яка звучить приблизно так, - «Якщо через цілу добу ви так і не занудьгували по своїй другій половинці, значить, ви не любите один одного, тому що в противному випадку вам би вистачило і двох хвилин, щоб зійти з розуму від тяжкості розлуки ». Звичайно ж, максималізм цього твердження не має нічого спільного з реальним життям, тим більше, що ми говоримо про переломною і тривожної фазі ваших відносин, що характеризується невизначеністю й сумнівами. Звичайно, період тимчасової розлуки повинен дати вам обом можливість ретельно подумати, зважити і так сказати осмислити пройдене, озирнувшись назад. Один із загадкових феноменів людської психології полягає в тому, що ми найбільше цінуємо те, що втрачаємо. В даному випадку тимчасова перерва це своєрідна втрата, яка у випадку, якщо ваша любов потьмяніла від нальоту повсякденності, дасть вам привід знову глянути один на одного, як на самому початку ваших відносин. І для того, щоб повною мірою усвідомити цю втрату мало одного-двох днів. Але з іншого боку надмірно велика пауза може закінчитися розлученням, коли вихор навколишнього нас життя просто рознесе вас по різні береги. Саме з цих причин психологи спеціалізуються і консультують взаємини проблемних пар радять оптимальний термін у розмірі одного місяця. З одного боку термін більш ніж достатній, щоб задуматися і усвідомити якісь забуті вами речі додавали ніжності і любові вашої зв'язку. З іншого боку це допоможе вам емоційно перезарядити, і навіть глянути по-новому на вашу другу половинку, розгледівши ті позитивні сторони і якості, яких ви досі не помічали через «замиленою очі». І, звичайно ж, знову вдихнути і відчути силу того емоційного зв'язку, яку поети всіх часів називали любов'ю. І саме тому перш ніж зважитися на таку ризиковану захід як перерва у відносинах на місяць, вам обом треба все добре обміркувати. А чи варте воно того?

У будь-якому випадку, як результат цього оптимального строку, можуть виникнути три ситуації. У першому випадку, розлука дозволить вам зрозуміти і оцінити, те, що ви до цього не бачили і не цінували, і знову полюбити за те, за що ви вже полюбили його одного разу. У другому випадку відносини закінчаться розлукою, коли тимчасова втрата дасть вам обом усвідомити і зрозуміти необхідність втрати постійною. У третьому випадку такий захід як тимчасова пауза виявиться всього лише пустушкою, і зійшовшись знову ви відчуєте ті ж проблеми, що і до розставання. У цьому випадку вам потрібно обом подумати самим або звернутися до фахівця із взаємин, щоб з'ясувати і розгледіти причини, які порушують ідилію на вашому любовному кораблі.

потрібен перерву у відносинах на місяць для того щоб полюбити один одного знову, або ж для того, щоб розлюбити остаточно? У цьому питанні найкращим порадником буде ваше серце.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Чи потрібен перерву у відносинах на місяць? Напевно, кожна
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом