Olenka | Дата: Неділя, 15.03.2015, 13:14 | Повідомлення # 1 |
| Ми флиртуємо, але я не хочу з ним зустрічатися У мене є друг і ми з ним були близькими довгий час, але нещодавно ми з ним тусувалися багато. Він сказав мені, що він не любив мене і я його не люблю, але ми багато фліртуємо між собов. Ми жартуємо про те як "трахаємось весь час", але я просто прикалуюсь я не можу сказати щось серйозне, коли він жартує. Ми грали в гру "Гра престолів" марафон закінчився і я заснула на його грудях і ми обіймалися в основному не довго. Я думаю, що відчувала його, як він мене поцілував мене в лоб, в той час як він думав, що я ще спала. Я просто хочу бути друзями з ним, що мені робити?
Немає нічого поганого в безневиному флірті, але я думаю, що вам пора перестати жартувати про секс. Він насправді , схоже хоче трахнути з тебе. Особливо з того моменту як ви обнімались разом. Ви могли б передавати один одному змішані флюїди і це може стати зовсім не жартом. Там повинна бути межа, де флірт не може перетинатися, в іншому випадку ви обидва на досить слизькому шлях. Наступного разу, коли ви двоє розмовляєте, не виходьте за межі миховання, те що ви дійсно любите тусуватися з ним, але він всього ваш друг пам"ятай про це. Він може тобі і не подобається, але ти ведеш прямий шлях до того, щоб зблизити ваші почуття. Тримай дистанцію...
|
|
| |