MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Стосунки на відстані
Стосунки на відстані
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:36 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Коли любиш людину, хочеться проводити з ним якомога більше часу. А що робити, якщо доля, робота чи навіть обставини знайомства проклали між вами сотні і тисячі кілометрів? Як будувати стосунки, щоб географічне «далеко один від одного» не перетворилося на віддаленість душевну?



Тимчасовий варіант

За п'ять років спільного життя Олена і Саша не розлучалися більше, ніж на тиждень, коли Олена «ходила» у пологовий будинок за маленьким Арсенієм. Знайомі, жартуючи, називали їх папужками-нерозлучниками, а подружжя тільки сміялися. І тут, як грім серед ясного неба, трапилася Сашина майже піврічна відрядження за кордон, новий етап в його кар'єрі. Лена була повністю згодна з чоловіком - упускати такий шанс нерозумно і безрозсудно, та й залишається вона не одна, а з друзями, знайомими і двома обожнюють Сеньку бабусями. Загалом, проблем бути не повинно.

Але теорія завжди відрізняється від практики: перший місяць Лена ридала в телефонну трубку, другий - скаржилася на побут, дитину і свекруха, третій - звинувачувала його, «розважається там, в теплі». На четвертий місяць Саша не витримав, серйозно посварився з начальством, звільнився і повернувся додому. Правда, стосунки це не врятувало, і з'явилася тріщина з кожним роком ставала все ширше, розділяючи пару куди сильніше, ніж та відрядження.

Основний принцип: головне складається з дрібниць

Грає за: регулярне спілкування

Грає проти: підозри і замкнутість на власних емоціях

• Коли відносини міцні та стабільні, довга розлука, без сумніву, важка для обох. Скрасити її допоможе тепле, світле спілкування і взаємна підтримка, а зовсім не сльози і вже тим більше звинувачення. Постарайтеся не зациклюватися на собі, на своїх переживаннях: це зробить і без того короткі розмови нестерпними.

• Прагніть до того ж той же стилем спілкування, як і при спільного життя: згадуйте смішні дрібниці, ділитися успіхами дітей, розповідати новини про спільних знайомих. І, звичайно, не забувайте додавати, як сумуєте і чекаєте зустрічі.

• Іноді давайте один одному дрібні прохання і доручення, це замінить щоденний спільний побут: допомогти з роботою чи задачкою сина, привітати спільних знайомих з йому народження, купити і привезти щось ... Але при цьому намагайтеся не жаловатьсян а проблеми, які чоловік при всьому бажанні не зможе вирішити в даний момент: знову кран протікає, скільки разів тебе просила ...

• Освойте епістолярний жанр: навіть якщо телефонний зв'язок доступна, листи мають свою принадність: їх завжди можна перечитати, вони несуть особливу атмосферу ніжності і довіри.

І разом, і нарізно

Світла і Олексій познайомилися на море, але вже до кінця відпочинку зрозуміли: це набагато більше, ніж просто легкий курортний роман. Романтичну ситуацію сильно погіршувала географія. З одного боку, від Пітера до Москви не так вже й далеко, з іншого - при наявності ненормованого робочого дня у Льоші, другу вищу та серйозних кар'єрних планах у Свєти часто зустрічатися все одно не вдавалося. Кількість зустрічей пара намагалася компенсувати їх якістю, але свічки, ресторани визнання в любові та інше з часом приїлося, а будувати відносини у побутовому режимі не виходило - побуту було занадто мало. Зрештою потік романтики вичерпався, і, не зумівши перерости в щось серйозне, відносини зійшли нанівець.

Основний принцип: повага до інтересів один одного

Грає за: своя насичене життя

Грає проти: надто високо піднята планка

• Якщо досвіду спільного життя ще немає, але є бажання його отримати, конструкцію спільних відносин треба будувати відразу. І в цій конструкції важливо абсолютно все - ставлення до фінансів і сім'ї, життєві пріоритети, біортітми вегетаріанство одного і любов до стейкам другої необхідно враховувати з самого початку. Це значно знизить ризик конфліктів і непорозумінь, вирішувати які віддалено куди складніше.

• Дзвінки, листи і подарунки не повинні перетворюватися на зобов'язалівку. Звичайно, коли телефонні розмови - це велика частина спілкування, їх значущість зростає. Але набирати номер потрібно лише тому, що хочеш почути людину, а не тому, що інакше це загрожує образами і сльозами.

• Знаходьте спільні інтереси та інтереси. Завдяки скайпу цілком можливо, наприклад, «разом» снідати або дивитися одні й ті ж фільми, паралельно їх обговорюючи.

• Важливо поважати особистий простір один одного, тому сюрпризи на кшталт раптового приїзду варто планувати дуже чітко. Поява у коханого на роботі - прекрасна ідея, але тільки не в момент дедлайну або догани начальства.

• Найгірше, що можна придумати в цій ситуації - це жити від дзвінка до дзвінка, від зустрічі до зустрічі. У цьому випадку кожне побачення буде затьмарене присутністю швидкої розлуки, та й взагалі образ нещасної страдниці рідко буває привабливим.

Дистанційна робота

Олег та Іра разом уже півроку. В історії їхніх стосунків - сотні розмов по телефону, пристрасних листів і зворушливих есемес, і всього кілька годин живого спілкування. Хлопці познайомилися в аеропорту, під час затримки рейсу, захлинаючись проговорили до відльоту, обмінялися телефонами та електронними адресами і незабаром зрозуміли, що просто створені одне для одного. Правда, плани на спільне майбутнє не будувалися ніяк: Іра не могла поїхати до Канади, Олег - не планував повертатися в Росію. А трапилася через 6 місяців інтернет-спілкування зустріч розчарувала обох: образ-мрія і образ-реальність обох сильно відрізнялися.

Основний принцип: дивитися на речі реально

Грає за: прагнення пізнати людину краще

Грає проти: ідеалізація образу

• Коли спільне минуле надто коротко, існує велика спокуса зробити легенду з самої зустрічі, згадуючи до дрібниць, хто на що був одягнений і що подумав під час знайомства. Але рано чи пізно ця тема зживе себе: не чекаючи цього, шукайте нові точки дотику, будь то книги, фільми, латинські танці або розведення акваріумних рибок.

• Не намагайтеся здаватися краще, вище, цікавіше або розкутіше, ніж ви є насправді, не приписуйте унікальних якостей партнера - інакше ви майже напевно розчаруєте один одного при зустрічі.

• Чітко визначитеся, чого ви хочете від відносин - метеликів в животі, блиску очей або розвитку та перенесення і віртуала в реальність? І головне, чи збігаються ваші бажання з думками коханого? Адже для когось віртуальний роман - не більш ніж гарна он-лайн гра в прекрасну даму і лицаря.

• Щоб дізнатися один одного краще, говорите про реальне життя, про роботу, друзів, дитинство, а не про високі матерії.

• І, звичайно, несподіваний роман на відстані не повинен призвести до необдуманих спалюванню всіх мостів і розриву попередніх стосунків. Зачекайте, можливо, через пару місяців рожева імла розвіється без сліду
Прикріплення: 6113685.jpg (22.7 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 23:24 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Чи є майбутнє у стосунків на відстані? Важко однозначно відповісти на це питання, як у позитивного, так і у негативного варіанту є безліч підтверджень. Однозначно одне - підтримувати їх набагато складніше. Але давайте дивитися на проблему оптимістично і подумаємо, які є плюси у таких відносин.Отже:  
1. Передчуття.  
Ви чекаєте побачення як Дня народження або Нового року. Ви будуєте плани, розписуєте програму зустрічей на рік вперед - вам же стільки треба разом побачити і стільком поділитися! І ваші побачення завжди довгоочікувані, вони не приїдаються, як це зазвичай відбувається рано чи пізно з тими, хто живе в одному місті.  
2. Позитивна сторона коханого.  
Фактично, у вас весь час триває цукерково-букетний період. Ви "повертаєтеся" один до одного тільки кращими своїми сторонами і свято вірите, що коханий - це ідеал чоловіка, а він не встигає вас розчарувати. 

І це прекрасно!  
3. Незгасима пристрасть.  
Пристрасть йде - це найпоширеніша проблема в парі. Але тільки не коли ви зустрічаєтеся на відстані. Ви дико сумуєте і дуже хочете один одного. Так що ваш секс при зустрічі просто феєричний і начебто в перший раз.  
4. Більше естетики у відносинах.  
Це стосується і романтики ваших зустрічей, і вашого власного зовнішнього вигляду. Напевно ви ретельно готуєтеся до довгоочікуваного побачення: манікюр-педикюр-епіляція-солярій-новий гардероб та інші процедури краси. Ви хочете вразити його, заново підкорити і бути на висоті. Ви вичитуєте нові хитрощі в ліжку і сексуальні трюки, готуєте йому романтичну вечерю і робите для нього екзотичний бікіні-дизайн. Одним словом - намагаєтеся перетворити
 
OlenkaДата: Вівторок, 15.11.2016, 11:08 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Я вважаю, що існує кохання на відстані і це гарна перевірка для почуттів, але такі відносини лише для сильних. Відстань посилює почуття. Але дуже боляче не мати можливості обійняти кохану людину, притиснутися до рідного плеча, поцілувати рідне обличчя.
На відстані справжня любов навіть сильніше.
Хвилююче очікування бурхливої ​​зустрічі.
Можна любити душею за 1000 км, але при цьому там проводити ніч з кимось іншим. А можна любити за 1000 км і чекати, жити цим. Не сперечаюся, любов якщо вона до відстані була сильною, то вона і залишиться такою на відстані.
Любов може бути і на відстані, і поруч.
Навіть по інтернету люди закохуються. Це відчуття не підвладне людям. Воно саме приходить коли і куди-ніхто не знає.
Любов, якщо справжня, то і відстаней для неї немає.
Любов на відстані якийсь етап почуттів, переживань, очікувань, роздумів, божевілля, які цілком має право на існування.
Недоліки відносин на відстані очевидні. Закохані сильно сумують один за одним, і ця постійна туга не додає гарного настрою до щоденної рутини.
Безумовно, щоб будувати стосунки на відстані, треба цілком довіряти коханому. Важко, але найсильніші справляються. На відстанні можна відчувати людину, як ніби він завжди з тобою поруч.
Любов на відстані-це злиття двох люблячих душ.
Справжня любов не потребує перевірок.
Якщо є справжня любов між двома людьми, то їм ніяка розлука не страшна, а от якщо любов фальшива, то звичайно, розлука тільки приводом стане для розставання.
Любов на відстані ще міцніше, ніж любов з щоденним присутністю партнера поруч. Постійно сумуєш, чекаєш зустрічей і шалено чекаєш його смс.
Для любові справжньої немає відстаней. Адже якщо любиш, то твій коханий завжди з тобою.
Любов на відстані перевіряє, чи є справжні почуття або ні.Якщо любов справжня, то вона витримає будь-які перешкоди, покаже, чи вмієш ти зберігати вірність.
Повинна бути дуже сильна любов, довіра, повага, то тоді може бути кохання на відстані.
 
OlenkaДата: Вівторок, 06.12.2016, 00:46 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
у мене теж хлопець вчитись поїхав.... спочатку дууууже сумувала, ну а зараз звикла уже якось.. коли згадую його розповіді як їм там весело, то запитую сама себе: " а у мене що не така ж ситуація? чому він веселить, а мені що не можна? чому одна я страждати повинна?" і просто усміхаюсь.. хоч дуже люблю його, хоч довго разом, але це не кохання на все життя.. і якщо розлука - буде важко, так, не спорю,але на заміну прийде інший і можливо буде ще краще.. просто настрой себе на позитив, скажи сама собі, що буде все класно, заспокойся і тримайся..!! хоч і важко......
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:54 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Зразу чомусь згадала:
Відстань - це те єдине, що тобі заважає.
Відстань - це те єдине, що не має жодного значення.
Сергій Жадан
_____________
В повній мірі про фізичну відстань у тисячі кілометрів я говорити не можу,бо результату таких стосунків нема.
Але знаю точно,що можна від людини можна бути такою далеко,а простягнувши руку-доторкнутися.Тобто ви ніби близько один до одного,а таке враження,що в різних країнах,не те,що містах.І це гірше ніж фізична відстань.
__________
Я вважаю,що це кожного особисте рішення.Але вибирати так,щоб не мучити ні себе,ні іншу людину марними надіями
__________
Бажаю,щоб ніколи не було відстані між душами)
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:54 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
як ти відносишся до стосунків на відстані????????
Я Відношуся до цього Нормально!!!... По-перше ... Стосунки на відстані можливі... коли дві людини реально довіряють один одному... і реально хочуть бути разом... і їхні відносини не спортить ні що... навіть прагнення того, щоб бачити свою половинку частіше, якщо ти навіть будеш панікувати коли її не буде поряд... тут потрібно триматись... і не здуріти з глузду ... і не послати все нах... все те кохання... тільки тому, що воно від тебе дуже далеко... !!!... І По-Друге напишу... таку правду... Пацану зустрічатися на відстані легше чим дівчині... мені так здається... а саме важче зустрічатися, коли ти з людиною весь час... якщо ви терпете один одного і бачитесь кожний день... і ви всерівно разом... то це справжнє кохання!!! І ще РАЗ до Стосунків на відстані ... якщо стасунки тільки справжні... то я відношусь до таких стосунків Позитивно !!! Мої Слова ... Такі ,, Відстань Не Біда, аби були Почуття,,!!!).
 
OlenkaДата: Неділя, 12.03.2017, 21:41 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Хочу розказати вам історію яка сталася зі мною на 8 березня,хочу почути вашу думку.
Я і мій хлопець поїхали цього дня гуляти, і крч вся ця нагнітаюча атмосфера ,всі цілуються,а так як я ще ні з ким не цілувалася на все це дивитися мені було якось заздрісно.
(З хлопцем ми 9 місяців,але бачимося дуже рідко ).
Ближче до справи ,я запропонувала поїхати до нього гуляли там,потом він почав пропонувати мені випити,я довго ламалася але все ж ми випили бутилку вина на двох.
Після цього всього ми зайшли в невеличке приміщення.спочатку ми сиділи, розмовляли.. потом в якись момент я відчула як його руки почали мене торкатись.. потом він легенько торкнувся своїми губами до моєї шиї.. не мож передати словами як мені було приємно..
я не замітила як пройшла невеличка мить після якої ми жадно лизались, в той мемент я думала, що нічого кращого і бути не може, я відчувала велике задоволення.. я чекала цього моменту 9 місяців.. кожного дня.. кожного вечора коли ми розмовляли..я хотіла до нього, я не замічала як пройшов час..
коли я бачила що йому подобається я продовжувала ще жадніше його цілувати..
Потім я залізла на нього зверху і провела рукою по його члену і полізла рукою під його джинси ,а він в цей момент цілував мої груди ,я взяла його в руки ,він був такий напружений...
Потім я почала ніжно цілувати а потім взяла в рот і почала жадно сосати,після того як він кінчив ми ще хвилин 10 цілувалися і
коли я подивилась на годину я аж злякалась.. мені потрібно було додомубуло дуже пізно.. ми вийшли, він провів мене додому..
Підкажіть будь-ласка, що мені робити..
мені 16 йому 18, я дуже його люблю.. тільки я не хочу його мучити у нас якщо получається зустрітись то оч рідко..він каже що готовий почекати цей період.. і йому більше ніхто не потрібен, але це хлопець, ми на відстані і всякі думки тільки і лізуть в голову.. чи варто йому вірити?
 
OlenkaДата: Понеділок, 01.05.2017, 11:33 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
І якщо близька людина на великій відстані, вона може бути поруч, досить просто зберігати її в серці.
Прикріплення: 3760861.jpg (29.9 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 05.05.2017, 17:15 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
у мене теж хлопець вчитись поїхав.... спочатку дууууже сумувала, ну а зараз звикла уже якось.. коли згадую його розповіді як їм там весело, то запитую сама себе: " а у мене що не така ж ситуація? чому він веселить, а мені що не можна? чому одна я страждати повинна?" і просто усміхаюсь.. хоч дуже люблю його, хоч довго разом, але це не кохання на все життя.. і якщо розлука - буде важко, так, не спорю,але на заміну прийде інший і можливо буде ще краще.. просто настрой себе на позитив, скажи сама собі, що буде все класно, заспокойся і тримайся..!! хоч і важко......
 
OlenochkaДата: Субота, 26.08.2017, 23:58 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4503
Стосунки на відстані: за і проти



За: ти не можеш дізнатися яка людина, тому приймаєш той гарний образ, який тобі подають. Відсутні елементи домальовуєш сама, явно в позитивному світлі. Отже, маєш можливість "зустрічатися" зі своїм ідеалом, що не може радувати будь-якого. Милі моменти, такі як: разом повечеряти/подивитися фільм по скайпу. Надсилати фото зі свого життя, ділячись враженнями. Мабуть, все.

Проти: всі інші аспекти. Реальний хлопець може підтримати тобе в складній ситуації, сидячи поруч на дивані тримаючи за руку. Тільки з присутнім хлопцем можете гуляти, разом насолоджуватися цим моментом. Віртуальний секс не зрівняється з трах@ням на скрипучому ліжку. Є можливість пізнати людину, зі всіма його плюсами й мінусами, не живлячи ідеальні фантазії. І ще багато чого.
Я б не називала стосунки на відстані - "стосунками" - тому що немає взаємодії людей. Але якщо комусь подобається таке віртуальне проведення часу, то чому б і ні.
Прикріплення: 7937583.gif (926.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Стосунки на відстані
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом