knopa | Дата: Середа, 30.09.2015, 14:27 | Повідомлення # 1 |
| Про довгі стосунки без сексу. Одні дівчата роблять так через своїх перевірки, а інші, такі як я, просто не отримують задоволення від "раннього" сексу у відносинах. Просто попався хлопець, який на мене і уваги без "стояка" не звертав ... Все зводилося до сексу. Секс чудовий, але через розуміння того, що без сексу йому нічого не треба, самооцінка котилася вниз разом з радістю. Так що не думайте, що це дівчина така сяка. Можливо є проблеми пов'язані з сексом: страх, невпевненість, ще щось. Допоможете впоратися з цим і все буде круто.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 21.02.2019, 00:59 | Повідомлення # 2 |
| Вже 2 роки без сексу! Я за серйозні відносини і секс без обов'язків мене не цікавить,але я вже не витримую!!!!!!!!!!!!!що порадите?поступитися принципам чи чекати великого кохання?дівчина,25 років
Чекай,поки зморшки покриють твоє обличчя,шкіра стане обвислою, а груди діставатимуть пупка. І тоді зубів буде вже через один,зате сосати буде зручно. І дочекаєшся ти свого єдиного,тричі розведеного принца і житимеш щасливо. Потрахайся звичайно. Утримання від сексу шкодить здоров'ю.
|
|
| |