MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Тривалі стосунки - дівчина якась не така. (Я зустрічаюсь з дівчиною майже 3 роки. Раніше наші стосунки)
Тривалі стосунки - дівчина якась не така.
OlenochkaДата: Пятниця, 15.09.2017, 13:12 | Повідомлення # 31
Повідомлень: 4513
Висново!
Дякую за стосунки:) Хоча, дякую не тобі а тій дівчині яка була 6років тому! Ти ж виросла/змінилась за 6років та пішла рухатися далі. Хоча вони не тривали стільки як ти "думаєш." Цікавість/бажання до мене як до партнера пропало тоді коли з'явилися Романи,Артури. Саме тоді настав піздєц відносинам! Після чого ти розумна але бісишся що не того рівня (не тягнеш по зовнішності) пробуєш з ними оцінити свої шанси. А я запасний аеродром та матеріальний ресурс. Відповідно, ти дівчина по шкалі 5+ із 10. Тут ти розумієш що хлопці +7 розвитом/красою будуть зустрічатися з хлопцями теж не нижче 7-8рівня. Це АКСІОМА.

Наші відносини уже перейшли на рівень взаємних претензій та обід (на чім власне трималися)....та практично дійшли до точки неповернення, розчарування від стосунків. Якраз приходить подружня криза але утримує сім'я , діти . Нас нічого не утримало. + бажання поблядувати виникло через те що я перший.

Я емоційно слабкий а ти сильна! Тобі потрібено знайти "Васька" який буде тебе трахати + морально сильний щоб з ним ти була слабшою. А я ж буду ставитися до своєї дівчини як то матері своїх дітей. А не просто її поєбати.

Доречі, є повно гарних дівчат які дають:)

Як каже напис на кольці соломона: Все пройде і це також.

Дівчата не повертаються до слабаків та нитиків. А люблять сильних духом захисників. Я ВЖЕ сформував зовсім інший образ в твої голові. Удачі!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 17.10.2017, 22:15 | Повідомлення # 32
Повідомлень: 4513
Ти була частиною мого життя...з тобою я постарів порозумнішав на 6 років. Це блін гігантський відрізок часу. В процесі якого ти навчила мене практично всьому чому я можу робити зараз. Хочу сказати тобі дякую що повилася на моєму шляху так би мовити в моїй долі. В самий нестабільному періоді мого життя. Ти подарувала мені масу емоцій... ти моя історія. Удачі.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.10.2017, 14:41 | Повідомлення # 33
Повідомлень: 4513
Яри,не будемо виясняти дальше відносини. Твоє бажання та схвалення мені важливо. Не можна насильно когось щось заставляти.
Запропунував тобі бути моєю дівчиною з таких причин:
а) ми не втратимо одне одного
б) все те що кажу не будуть пусті слова а покажу на ділі.
с) зможу заслужити довіру а з нею шанс поміняти твою думку
д) й так не вийде на відстані повноцінних стосунків тому важливий варіант а), б).
Хочеш бути зі мною?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 10.11.2017, 15:37 | Повідомлення # 34
Повідомлень: 4513
Куда уходит страсть и любовь? 


Цитата
Когда впервые знакомишься с понравившимся тебе человеком, ты ничего не ожидаешь - это открытая книга и тебе хочется её изучать. Ты ведёшь себя аккуратно, стараясь показать лучшую сторону себя, контролируешь эмоции, соблазняешь. Ты радуешься встречам и чистоте чувств, что возникает между вами. Если успел восстановиться от прошлых отношений, то ощущаешь себя самостоятельной единицей, со своим кругом общения, интересами и планами. 

Потом, как только вы решаете стать парой, начинается совсем другая история: ты рассказываешь о своём дне (где был, что делал, с кем общался). Ты ожидаешь, что сексуальный интерес партнёра будет направлен только на тебя. Ты требуешь заботы, внимания и поддержки. Хочешь общаться больше и чаще (иногда тревожась о том, что тебя перестанут любить и партнер может найти кого-то ещё). Уходит спонтанность и ощущение свободы. Ты часто забываешь о своих личных желаниях и целях. Ограничиваешь свой круг общения и замыкаешься в паре. Ты больше не стараешься удивить или покорить - этот человек уже итак рядом, зачем? Ты позволяешь себе перейти на крик и не стесняешься показывать негативные эмоции. Изучать человека уже не так интересно, кажется, что итак все ясно. 

А потом ты удивляешься: почему всё не так как раньше? Куда ушла страсть? Где любовь? Наверное, просто человек не мой, отвечаешь ты себе. И вот расставание, новое знакомство, яркие эмоции и... история повторяется. 

А может не всегда дело в человеке? Может со взглядом на парные отношения что-то не так? 

P.S. Бывают разные истории...но мне захотелось написать об этой
Прикріплення: 6949008.jpg (48.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Тривалі стосунки - дівчина якась не така. (Я зустрічаюсь з дівчиною майже 3 роки. Раніше наші стосунки)
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом