Olenka | Дата: Субота, 23.04.2016, 22:48 | Повідомлення # 1 |
| Усім добрий вечір ніяк не можу розібратися....маю стосунки з хлопцем но є багото""Но"в сексуальному плані все було Гуд.до певного часу поки він не сказав,що в нього є інша....але мене він хоче як партнера тойсть вільні відносини,я погодилася так як хоть якось бути з ним і ось вже другий раз я не отримую взагалі задоволення від сексу з ним а сьогодні взагалі побачела в нього її фото на заставці і просто брррр....але мені говорить що зі мною добре що я заботлива я так вже ге можу тому прошу пораду як не втратити його....
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 31.03.2017, 10:51 | Повідомлення # 2 |
| Мені треба твоя порада Ми вчора гуляли,а я хотіла більше часу провести з ним і сказала,що давай пройдемося ч-з пішохідний міст,а він потім двічі перепииав чи не хочу я піти ч-з транспортний,я схарилася і пішли ми ч-з транспортний Я схарилася через то,що я від нього багато не вимагаю,ми з ним непроводимо дні напрольот,бачимося 2 р на тиждень по 20 хв на день між парами і 2 р по 1-2 год ввечері Я вчора просто хотіла побути з ним,а не вийшло Він не заспокоїв мене толком і прикол в тому,що відбив охоту до себе Але він старається
|
|
| |