Сварки між коханими людьми
|
|
Olenka | Дата: Вівторок, 19.07.2016, 11:45 | Повідомлення # 1 |
| Блін...та ну нафіг. Як так? Мені набридло себе винити там де я насправді не винен ані трішки. Та заєбало мене то все.... Так я хочу у 24-25 років одружуватися. І це нормально!!!! Я не зобов'язую тебе ні до чого але я не можу дати тобі вільних стосунків. Я не буду себе контролювати.. У чому я винен що ти не хоч бути нормальною дівчиною? .
Ми не гуляємо не бачимося.....дзвониш раз у день коли їдеш додому.
Як блядь кєруватися здоровим глуздом коли ти не хочеш ним кєруватися!!!! Що тобі важко зі мною погуляти? Дати пораду? Подумати про спільні плани? Я маю нахуй бути всерозуміючий і благородний а зі мною так значить фак тобі чувак? Відсутності моєї не відчула....як можна було жодного разу не подзвонити поки я там? Я вже не витримую. Я зробив свідомий вибір бути з тобою але я не хочу. Ти егоїстка...і думаєш тільки про те як собі зробити добре. Не потрібно мені від тебе сексу досить. Ти явно поруч зі мною не хоч бути дівчиною. Мене тошнить від твоєї стервозності.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 10.08.2016, 07:11 | Повідомлення # 2 |
| Ми не гуляємо не бачимося.....дзвониш раз у день коли їдеш додому.
Як блядь кєруватися здоровим глуздом коли ти не хочеш ним кєруватися!!!! Що тобі важко зі мною погуляти? Дати пораду? Подумати про спільні плани? Я маю нахуй бути всерозуміючий і благородний а зі мною так значить фак тобі чувак? Відсутності моєї не відчула....як можна було жодного разу не подзвонити поки я там? Я вже не витримую. Я зробив свідомий вибір бути з тобою але я не хочу. Ти егоїстка...і думаєш тільки про те як собі зробити добре. Не потрібно мені від тебе сексу досить. Ти явно поруч зі мною не хоч бути дівчиною. Мене тошнить від твоєї стервозності.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 12.08.2016, 07:05 | Повідомлення # 3 |
| У будь-який момент ти можеш перестати зі мною зустрічатися. Я тебе не тримаю іди на всі чотири сторони як хочеш.
|
|
| |