MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Хто Перебуває У Стосунках, Не Повинні Скаржитися на : (скаржитися, знайомств, поради, стосунки, поради)
Хто Перебуває У Стосунках, Не Повинні Скаржитися на :
OlenkaДата: Неділя, 16.10.2016, 22:29 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я перебуваю у стосунках, протягом шести років. ШІСТЬ РОКІВ! Це довгий час. Протягом цього часу, сильно розвинулось почуття незалежності від іншої людини. Я слухаю музику, яка мені подобається є свої хоббі, працюю над кар'єрою та мріями.

Люди у відносинах повинні припинити скаржитися на:



Хлопець, Дивиться На Дівчат в Instagram

Просто тому, що він любить дивитися на красивих дівчат на пляжі, зовсім не означає, що він не вважає вас привабливою. Кожна людина має свої слабкості. ПРИПИНІТЬ ВСЕ НЕГАТИВНЕ БРАТИ НА СВОЮ СТОРОНУ.


Мене дратують його друзі.
Вони його друзі, а не твої. Вони не мають нічого спільного з вами. Не намагайтеся контролювати кожен аспект життя вашої половинки-це просто огидно. Звичайно, його друг Ігор може пошло жартувати, і вам це може не подобатися, чи те як подружка Оксана дивиться на нього, але це не вам вирішувати. Ви не повинні проводити час з ними, якщо Ви цього не хочете.


Переписка З Людьми Протилежної Статті
Ваша друга половинка буде писати людям протилежної статі часто. Це факт життя - якщо тобі таке не подобається, повернися в час назад на 15 років. Текстові повідомлення є основним способом спілкування в сучасному світі - витрачати сили та скаржитися на це марна трата часу.



Хлопець Та Відео Ігри
Дівчата завжди думають, що це нормально скиглити стосовно своїх хлопців тих хто грає у відеоігри ( я не чула, щоб хлопці скаржилися на дівчат, до речі). Він хлопець, він геймер,ти це знала коли починала відносини. Ви постелили своє ліжко, тепер лежіть в ньому!


Хлопець Не Романтик
У вас у вашому житті є ті, хто вас любить та підтримує вас і допомомагають. Інше все це просто бонус! Тільки тому, що він не пише вам вірші про кохання не означає, що він не буде хорошим партнером для вас.
Прикріплення: 2679574.jpg (32.9 Kb) · 2644866.jpg (20.1 Kb) · 7628075.jpg (27.9 Kb) · 7058142.jpg (14.9 Kb) · 2451418.jpg (14.8 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.01.2017, 23:21 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
"Моя дівчина живе сама в будинку батьків, її батьки працюють за кордоном. Ми разом відносно недовго, тому з ними не знайомий. 
Так сталося, що ми з нею знайшли спільне захоплення в рольових іграх, і вже увійшло в звичку, що раз в два-три тижні я, повертаючись з роботи, купую чи-то наряд, чи тематичний костюм, маску, тощо і ми перед хорошим сексом вживаємось в ролі, розігруєм сценку: вчителька, медсестра, повія, ну як це зазвичай буває. 
Та цього разу я вирішив проявити оригінальність. Після роботи я, зайшовши у вже звичний для мене секс-шоп, придбав шапку злочинця. Звичайна чорна, до шиї, виріз для очей і рота. Здавна хотіла чогось погрубіше, от я і вирішив розіграти згвалтування, але без її відома, так скажем, сексуальний сюрприз. 
Приїхавши до неї, нароком залишив машину в невидному місті, будинків за 6 від її дому. Перед самими дверима одягнув шапку, різко відкрив двері, занісся як справжній злочинець. Пощастило, вона як-раз стояла в коридорі, ефект неочікуваності дотримано. Бачили б ви її очі, цей страх, емоції, аж запишався собою, хоча через декілька митей зрозумів, що вона мене впізнала. 
За долю секунди наблизився до неї, затис їй рот, щоб ні звуку не видала, повалив на землю. Легко впорався з часто використовуваним нами кляпом, почав стягати з неї одяг, говорити бруднощі, тримав сильно й непорушно, ні словом, ні тілом не викрутиться. Всунув, почав ритмічно рухатися - максимально жорстко. Періодично давав ляпаси, плював і лаявся - в кращих традиціях бдсм порно. Що здивувало - вона і не думала розслаблятися, пручалася і билася, намагалася через кляп кричати. Ну, думаю, не зря ж частенько займалися подібним - підігрує. 
Деякі з вас могли вже здогадатися - так, цього дня приїхали її батьки з заробітків. І так, вони були в хаті в цей момент. 
Першою помітила мати, закричала, покликала батька. Той вибіг з ножем,на щастя не заціпив життєво важливих органів, залишив з десяток порізів та дві дирки, численні переломи ребер, руки та ключиці. Я чудом залишився живим, батько продовжував би різати мене до смерті, якби не мама, яка його зупинила. Можете уявити серйозність намірів чоловіка, у якого на очах гвалтують його ж дочку."
 
OlenkaДата: Понеділок, 27.02.2017, 18:37 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
У будь-яких стосунках, будь то робота, дружба чи кохання, дуже важливо не чекати, що все пиздато станеться само собою, а працювати над ними, вчитися розуміти іншого, поступатися, відстоювати своє, шукати компроміси, лагодити, якщо щось ламається, але в певний момент, коли ви бачите, що б'єтеся головою в закриті двері, і у відповідь ви не отримуєте нічого, дуже важливо зупинитися, сказати: "так, стоп, до біса це гівно" і піти в іншому напрямку.

 
OlenkaДата: Середа, 24.05.2017, 09:08 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
люди рвуть стосунки як шкарпетки. Спочатку з'являється маленька непомітна дірочка, потім вона більшає, але шкарпетки ще носять. Якщо в них йдуть в гості, то стараються приховати її, затуливши або сховавши. Інколи цю дірочку помічають інші люди, але роблять вигляд, що все нормально. Дірка більшає і більшає... І є лише два шляхи - залатати її або викинути старі шкарпетки. В стосунках так само. Або латай, або викидай. Тільки не носи роздерті.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 02.11.2020, 15:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Цитата
Нашим отношениям больше чуть двух лет, страсти нет,монотонность повседневная.А так хочется той изначальной страсти, внезапного секса на улице, в каких то местах необычных, чтобы взял меня,чувствовал мою влажную киску,лапал,целовал,эти без повода цветы, кафешки ,влюблённость.....Почему это все только в начале отношений?...а так хочется, чтобы и потом это было(((
 
OlenochkaДата: Четвер, 07.01.2021, 21:54 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4504
Знаєте, адже в будь-яких любовних відносинах є той, хто любить і той, хто дозволяє себе любити. Той, хто любить живе у відносинах з пристрастю, відданістю і романтикою. Коханому просто подобається, що йому поклоняються. Не скажу, що бути люблячим погано, прошу не зрозумійте мене неправильно, але знаєте, люблячі багато страждають.
Чи взагалі можливо якось переступити через це, поміняти ролі?
Бо я постійно у відносинах в ролі того, хто любить і це мене дуже пригнічує.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Хто Перебуває У Стосунках, Не Повинні Скаржитися на : (скаржитися, знайомств, поради, стосунки, поради)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом