Olenka | Дата: Пятниця, 09.12.2016, 16:00 | Повідомлення # 1 |
| Знаєте, це мабуть одвічна тема, що чоловікам своєрідно зраджувати жінкам! Це банальна тема! Так, я згідна! Але чому кожній дівчині хочеться завоювати цього бабія, і залишитись в його житті однією-єдиною? Я недавно зустріла свого колишнього, він бабнік з бабніка, скоро збирається женитись, мені кидав певні намьоки на те щоб згадати колишні часи і провести разом ніч,я звісно відмовилась! Але зрозуміла що щось колишнє в серці все таки калатає! І мені так захотілось стати в його житті тою дівчиною, яку б він пам’ятав завжди! Але як змінити такого, чи ще краще питання як його зацепити назавжди, щоб пям’ятав понад усе, і навіть коли зустріне мене зі своєю жінкою?
Такі люди не міняються, вони не змінюються і їх не можливо змінити! Але у кожного з нас є відчуття ,,собствености" , це тобто моє і більше нічиє, я і більше ніхто! Тому і хочеться в житті цього бабія залишитись, чимось нездоланним, так щоб пам’ятав надовго! Тому що інколи ми самі не помічаєм, як всеодно повертаємось у колишнє, думаєм про колись минувші фрагменти нашого життя, про колишніх!І коли взнаєм що хтось з колишніх жениться, всеодно відчуваєм, щось дивне,вродіби старі почуття вже давно-давно охололи,але душить відчуття ,,собствености".
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 01:52 | Повідомлення # 2 |
| як думаєте хлопець-бабнік може змінитися заради однієї?))) якщо він дійсно буде любити ту одну-єдину то обовязково зміниться!
|
|
| |