MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Подружка фліртує з моїм хлопцем! (Моя найкраща подруга заграє з моїм хлопцем!)
Подружка фліртує з моїм хлопцем!
OlenkaДата: Середа, 14.12.2016, 23:41 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мій хлопець відверто зізнався мені, що вона залицяється до нього. Заграє з ним перед моїм носом, але я просто стою тому що не знаю, що робити! Я люблю його дуууже і мені боляче бачити, як вона це робить!
Я вже усвідомила, це жахливо тому що вона така красуня, він напевне вважає що вона красивіша за мене, та любить її більше. Я дуже ревнива дівчина....
Будь ласка, я не знаю як бути цій ситуації! Якщо я втрачу цього чудового хлопця який є у моєму житті... я б просто здуріла.



Це зовсім не нормально, що твоя найкраща подруга фліртує з твоїм хлопцем, особливо якщо вона це робить поруч з вами і змушує тебе бути розчавленою. Той факт, що вона відкрито це вона робить, може означати що не сприймає це занадто серйозно як флір а просто жарт, або можливо що вона просто не поважає ваші почуття. І єдиний спосіб з'ясувати, що сталося і як це зупинити, протистояти їй навіть якщо це трохи буде не гарно.

Якщо вона дійсно твоя найкраща подруга, то просто скажи "мені неприємно, коли ти фліртуєш з моїм хлопцем" слід зробити цей крок. Можливо, вона образиться але нехай знає про вас та тримає дистанцію, не соромся адже це є правдою. Якщо, вона після цього знову буде з ним фліртувати, то це буде не справедливо по відношенню до тебе, і вона не є хорошим другом. Нехай знає, що її поведінка розчаровує тебе.


Що мене хвилює, це те чому ти не винуватиш також і свого хлопця. Він фліртував взаємно з нею? Є ознаки, що він більше зацікавлений в ній, ніж в тобі? Флірт-це часто двосторонній жест, якщо він веде себе так само як і вона є, то це подвійна гра. Це нормально бути трохи агренивною, в той час коли хтось заберає увагу твого хлопця, але це повинно бути приниженям, ти не маєш думати що не достатньо красива.

Поговори трохи жостко із хлопцем, буде трохи незручно але розмовляти на одинці, ти можеш зупинити все — або вийти з ситуації, перш ніж тобі буде боляче. Я знаю, що ти кажеш як буде коли хлопець зникне із твого життя , але ти здивуєшся наскільки краще без нього, а ніж коли є такі драми у відносинах. 

Удачі. Дайте мені знати, як все складеться.
Прикріплення: 7293660.jpg (12.6 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 14.12.2016, 23:57 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ця дівчина не хороша подруга. скажи їй "залиш в спокої мого хлопця , він мій а якщо ні, то все скінчено! Я МАЮ НА УВАЗІ ДРУЖБУ!!!!!!!" якщо не вона не лишиться, то кинь її. вона заслуговує цього, вона була попереджена що так станеться.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Подружка фліртує з моїм хлопцем! (Моя найкраща подруга заграє з моїм хлопцем!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом