Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 22:36 | Повідомлення # 1 |
| Зовсім нещодавно я почала зустрічатись з хлопцем. (Він мені давно подобався і я йому теж) Перші рази, коли ми гуляли, він був радісний, щасливий, говорив, як йому повезло зі мною..А останнім часом він якось змінився. Він то говорить, що любить, скучає, що я класненька, красівенька і т.д. Але всерівно ходить якийсь невеселий і ніби нещасливий. Хоча говорить, що все добре і мені здалося. Отже, звертаюсь до вас з таким питанням: Як можна урізноманітнити стосунки, щоб нам було цікаво один з одним і ніхто нікому не набридав? І ще одне. Наскільки я знаю, він ніколи нікому повністю не відкривався. Як можна викликати в нього довіру? Щоб йому було комфортно зі мною і він ділився почуттями, переживаннями.. Вважав мене “своєю” ?
По-перше в таких випадках дуже важливий час і для людей, яким важко відкриватися його треба більше, отже варто запасатися терплячістю. По-друге, так як ми дзеркала один для одного особливо у парі, поспостерігай за собою, де ти теж закриваєшся? У мене є гарний приклад. Поспостерігай за кішкою, коли вона хоче плигнути на руки. Спочатку вона уважно заглядає в очі, коли отримує дозвіл, перше кладе лапку на коліна знову чекає дозволу і тільки після нього вмощується повністю. Схоже є і тут. Для того щоб не викликати бажання відштовхнути потрібно давати час. Будь поруч, особливо коли йому важко. Коли він відчує що з тобою комфортно і безпечно почне відкриватись. Єдине на чому хочу на голосити –не забувай про себе. Будь собою, щирою і роби те що тобі приносить радість. Хлопці не йдуть від тих з ким комфортно, а комфортно може бути зі щасливою дівчиною. Про набридання, тут криється багато аспектів і якщо коротко то де взялося переконання в тому, що ти можеш набриднути? Задай собі питання про те, чого б тобі хотілося, що тобі цікаво зараз, що тобі принесе радість? І потім задай ті самі запитання йому і десь ви точно знайдете для себе щось особливе.
|
|
| |