MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Закритий в собі хлопець.
Закритий в собі хлопець.
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 22:36 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Зовсім нещодавно я почала зустрічатись з хлопцем. (Він мені давно подобався і я йому теж) Перші рази, коли ми гуляли, він був радісний, щасливий, говорив, як йому повезло зі мною..А останнім часом він якось змінився. Він то говорить, що любить, скучає, що я класненька, красівенька і т.д. Але всерівно ходить якийсь невеселий і ніби нещасливий. Хоча говорить, що все добре і мені здалося. Отже, звертаюсь до вас з таким питанням:
Як можна урізноманітнити стосунки, щоб нам було цікаво один з одним і ніхто нікому не набридав?
І ще одне. Наскільки я знаю, він ніколи нікому повністю не відкривався. Як можна викликати в нього довіру? Щоб йому було комфортно зі мною і він ділився почуттями, переживаннями.. Вважав мене “своєю” ?



По-перше в таких випадках дуже важливий час і для людей, яким важко відкриватися його треба більше, отже варто запасатися терплячістю. По-друге, так як ми дзеркала один для одного особливо у парі, поспостерігай за собою, де ти теж закриваєшся? У мене є гарний приклад. Поспостерігай за кішкою, коли вона хоче плигнути на руки. Спочатку вона уважно заглядає в очі, коли отримує дозвіл, перше кладе лапку на коліна знову чекає дозволу і тільки після нього вмощується повністю. Схоже є і тут. Для того щоб не викликати бажання відштовхнути потрібно давати час. Будь поруч, особливо коли йому важко. Коли він відчує що з тобою комфортно і безпечно почне відкриватись. Єдине на чому хочу на голосити –не забувай про себе. Будь собою, щирою і роби те що тобі приносить радість. Хлопці не йдуть від тих з ким комфортно, а комфортно може бути зі щасливою дівчиною. Про набридання, тут криється багато аспектів і якщо коротко то де взялося переконання в тому, що ти можеш набриднути? Задай собі питання про те, чого б тобі хотілося, що тобі цікаво зараз, що тобі принесе радість? І потім задай ті самі запитання йому і десь ви точно знайдете для себе щось особливе.
Прикріплення: 7691375.jpg (14.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Закритий в собі хлопець.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом