MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Не можемо бути разом.
Не можемо бути разом.
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 22:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Є поняття незакінчених відносин. Про що це? Буває таке, що ми закохуємось, причому дуже сильно в ту людину з якою у нас через обставини не може бути відносин, і тоді відносини переносяться в світ фантазій, мрій, очікувань, повітряних замків. Ми туди дуже сильно включаємося емоційно і відбувається дивна штука: з одного боку ми вже собі все пояснили і все зрозуміли, та емоційно все ще бувають моменти коли наприклад невимовно боляче згадувати, чи невимовно приємно бачити сон з ним. І час від часу щось, або хтось нагадує про цю людину і все наче по живому і наче не було того розуміння. Ось це є не закінченні відносини.

До чого вони призводять: до певних емоційних зривів, апатичного відношення до всього світу чи до неможливості будувати інші відносини. Починаючи в такому випадку нові відносини слід розуміти, що відбувається підміна справжнього бажання. Через це, постійно, чи хочемо ми того чи ні, порівнюємо обранців і саме коханий завжди виходить переможцем. Через деякий короткий час приходить розуміння, що щось точно не те і відносини розриваються. І тут є декілька порад, які можуть допомогти.




1. Дозволь собі почуття до коханого хлопця, я зараз не кажу про те що треба все ламати і не дивлячись ні на що таки починати відносини. Ні. Я говорю про те, що треба пережити приємні почуття, від того що ми заперечуємо кохання, воно не зникає та починає перетворюватись в негатив, який геть зовсім не допомагає. Напиши йому невідправленого листа, розкажи що відчуваєш насправді, побудь з цим. Можеш піти далі і написати собі листа від нього, напиши те що тобі важливо почути(якщо захочеться).
2. Коли будеш готова, закрий очі і уяви як він стоїть перед тобою, якщо щось захочеться сказати, скажи, уяви як він відповідає( перше що прийде в голову і буде відповіддю). Не відкриваючи очі скажи фразу «я віддаю тобі твоє, а ти мені віддай моє». Уяви як ви обмінюєтесь подаруночками. Скажи йому дякую за все і можеш відкривати очі.
3. Між відносинами, якщо ми говоримо про серйозні відносини має пройти пів року для того щоб змінитися і не тягнути «хвостики» з минулого.
4. Є ще один метод «розстановка на завершення відносин». Про нього можна почитати і дізнатися більше в мережі Інтернет.
Прикріплення: 8264009.jpg (17.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 24.09.2017, 11:36 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Почали зустрічатись з дівчиною 2 тижні як.
Було Все класно, але от вчора прийшло в вайбер з невідмого номера відео де вона смокче чужий член..номер не бере трубку, а дівчина божиться що то відео з її колишнім з яким вона вже півроку як розійшлась..
Що робити? Ясно шо вона трахалась з іншими до мене.. мене це не колише, але якшо це відео свіже?
Поради?

Мені здається колишній, бо інакше б не дозволила себе знімати
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Не можемо бути разом.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом