Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 22:39 | Повідомлення # 1 |
| Є поняття незакінчених відносин. Про що це? Буває таке, що ми закохуємось, причому дуже сильно в ту людину з якою у нас через обставини не може бути відносин, і тоді відносини переносяться в світ фантазій, мрій, очікувань, повітряних замків. Ми туди дуже сильно включаємося емоційно і відбувається дивна штука: з одного боку ми вже собі все пояснили і все зрозуміли, та емоційно все ще бувають моменти коли наприклад невимовно боляче згадувати, чи невимовно приємно бачити сон з ним. І час від часу щось, або хтось нагадує про цю людину і все наче по живому і наче не було того розуміння. Ось це є не закінченні відносини.
До чого вони призводять: до певних емоційних зривів, апатичного відношення до всього світу чи до неможливості будувати інші відносини. Починаючи в такому випадку нові відносини слід розуміти, що відбувається підміна справжнього бажання. Через це, постійно, чи хочемо ми того чи ні, порівнюємо обранців і саме коханий завжди виходить переможцем. Через деякий короткий час приходить розуміння, що щось точно не те і відносини розриваються. І тут є декілька порад, які можуть допомогти.
1. Дозволь собі почуття до коханого хлопця, я зараз не кажу про те що треба все ламати і не дивлячись ні на що таки починати відносини. Ні. Я говорю про те, що треба пережити приємні почуття, від того що ми заперечуємо кохання, воно не зникає та починає перетворюватись в негатив, який геть зовсім не допомагає. Напиши йому невідправленого листа, розкажи що відчуваєш насправді, побудь з цим. Можеш піти далі і написати собі листа від нього, напиши те що тобі важливо почути(якщо захочеться). 2. Коли будеш готова, закрий очі і уяви як він стоїть перед тобою, якщо щось захочеться сказати, скажи, уяви як він відповідає( перше що прийде в голову і буде відповіддю). Не відкриваючи очі скажи фразу «я віддаю тобі твоє, а ти мені віддай моє». Уяви як ви обмінюєтесь подаруночками. Скажи йому дякую за все і можеш відкривати очі. 3. Між відносинами, якщо ми говоримо про серйозні відносини має пройти пів року для того щоб змінитися і не тягнути «хвостики» з минулого. 4. Є ще один метод «розстановка на завершення відносин». Про нього можна почитати і дізнатися більше в мережі Інтернет.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 24.09.2017, 11:36 | Повідомлення # 2 |
| Почали зустрічатись з дівчиною 2 тижні як. Було Все класно, але от вчора прийшло в вайбер з невідмого номера відео де вона смокче чужий член..номер не бере трубку, а дівчина божиться що то відео з її колишнім з яким вона вже півроку як розійшлась.. Що робити? Ясно шо вона трахалась з іншими до мене.. мене це не колише, але якшо це відео свіже? Поради?
Мені здається колишній, бо інакше б не дозволила себе знімати
|
|
| |