Сказала шо розлюбила. Як повернути дівчину?
|
|
Olenochka | Дата: Неділя, 03.09.2017, 09:19 | Повідомлення # 1 |
| Для початку в такому випадку варто дати час, збільшити дистанцію до максимуму. Це згладжує ті гострі причини, через які вона прийняла рішення. В цей час можна зайнятися собою, тим, що подобається. Можна щось в собі розвивати. Наприклад читати літературу про правила покращення спілкування, або записатись в спорт зал, або знайти нове цікаве хобі. Що це буде залежить від тебе і класно, якщо це підніме твою самооцінку. І потім може бути багато варіантів розвитку ситуації. Наприклад: знайдеться та, яка буде любити тебе і ти покохаєш знову, або якщо ця дівчина не йтиме з голови, можна буде спробувати відновити відносини, розпочавши з уваги, турботи, флірту — повільно і обережно.
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 22.09.2017, 12:03 | Повідомлення # 2 |
| я хочу зробити ремонт в будинку ...купити машиун нову. все це для того що коли я матиму сім"ю діти то на українську зарплату не зможу собі цього дозволити, Не хочу когось мучити поруч себе. Колись я пересилила себе і пішла від людини, яку я кохала і потребувала понад все на цьому світі. І знаєш, що?) Тепер я маю відносини, в яких мене люблять, цінують і поважають. І я жива, здорова, без людини, яка в свій час для мене була всім.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 03.07.2018, 09:25 | Повідомлення # 3 |
| Коли дівчина любить, тобто ти для неї топ самець, у неї і в думках не буде спілкуватися там з кимось, а вже тим паче їздити кудись, дивитися якісь серіали. Жінка любить не розумом, їй непотрібно думати що б зрозуміти чи любить вона чи ні, коли вона починає думати, розбиратися - вона вже не любить. зрада починається в голові, поцілунки і секс з іншим це наслідок зради.
|
|
| |