MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Дівчина не хоче стосунків. (Хлопець переписується таємно з іншими)
Дівчина не хоче стосунків.
OlenkaДата: Середа, 24.02.2016, 15:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Дівчата та хлопці хочу розповісти вам про свою проблему. Я зустрічаюся з хлопцем рік і пару місяців. Він заради мене змінився дуже. Стосунки були прекрасними. І після нр 2016 я дещо дізналася. Я не можу порадитися зі своїми друзями, не хочу щоб ше хтось так розчарувався в ньому як я. Отже, я побачила його фейкову сторінку вк і що він там писав...і що робив...він був присутній як я дивилася...весь рік...він топтав мою душу....я знаю що він мене кохає, і я його перше кохання....але навіщо було таке робити. далі, бо невлазить.

Він писав іншим дівчатам, жінкам " Привіт, не хочеш поспілкуватися, киця?)"," привет, можеш еще развлечомся", "давай в скайп"...і таке подібне....я просто афігела...і ясно що він дивився порно і робив всяку фігню....після того як я це побачила, пройшло вже майже 2 місяці. Він повз за мною на колінах так плакав, що аж задихався, сказав шо не зможе без мене далі житиі шо дуже кохає . я його питаю, м'ягко сказано" нахрена було таке робити" він сказав шо незнає, скучно було бл...і ми ж прощалися перед сном кожен день, він казав як заскучав, як крепко кохає, що віддав би своє життя за мене...і в ті самі дні заходив і робив ту фігню....будьласка порадьте щось...я вже зовсім незнаю що робити.... 

Прикріплення: 9557817.jpg (21.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 12.09.2017, 11:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4503
"Чим менше жінку ми любимо, тим більше подобаємося ми їй!" Знай жінки по своїй натурі, егоїстичні істоти. Якщо вона зрозуміє, що чоловік у неї "на прив'язі", то вичавить з нього всі соки! Твоя помилка, була ще тоді, коли вона ПЕРШИЙ раз, сказала що хоче з тобою розійтися, але ти все одно ПОВЕРНУВ відносини з нею. СВОЄЮ ІНІЦІАТИВОЮ!!! Натяк, ясний?!
Поясню: вона думає, що скільки б вона не показувала "закидони" і натяків на розрив, все одно ти ПЕРШИЙ підеш на "ближче". Значить вона для тебе ДУЖЕ багато важить! Значить ти той, хто не може або не хоче зав'язувати стосунки з іншими жінками! Значить ти той, з кого будуть вити мотузки і пускати в "ігнор", як тільки ти перестанеш бути потрібним, опустивши тебе тим самим "нижче плінтуса"! Тільки спитай сам у себе, а чи потрібно тобі це? Я думаю, що ні!!! Ти правильно зробиш, якщо пустиш її в ігнор" І пам'ятай, що ти повинен зробити так, що б від розлуки з тобою, страждала твоя подруга, а не ти! І насамперед страждала від того, що змогла "промахати" людину, яка її щиро цінувала!!!




Тобі потрібно взяти себе в руки та заспокоїтися! Скажи сам собі: "Друже! Ти молодець! Ти зустрічався з дівчиною, ти був щасливий з нею. Але ж вона не єдина. Є дівчата, ще кращі ніж вона. І тепер я повинен з ними познайомиться!" Далі, скажи сам собі: "Навіщо я так страждаю через неї? Я що, мазохіст? Мені подобається заподіювати собі біль? Ні! А значить, я не повинен страждати за людиною, яка не страждає через мене!" Ще, скажи собі: "Десь є дівчина, набагато розумніша, гарніша і яка чекає саме на мене! Навіщо, я позбавляю її своєї компанії? Адже вона була б щаслива, мати такого класного хлопця, як я!" Переконай себе, що дівка яка тебе кинула, втратила НАБАГАТО більше, ніж ти! Посмійся над нею і подумки скажи: "Як же мені шкода тебе, дуру, що ти змогла проебать, такого мужика, як я!" Коротше, не кисни! Займися спортом, зустрічайся з друзями, читай книги, займайся улюбленими справами і лови кайф від життя. Подумай над помилками і зроби висновок. Невдача - це теж результат!. А коли трохи заспокоїшся, то нові дівчата! Та знай, що якщо від тебе пішов трамвай, то значить це не твій трамвай! Так що ВПЕРЕД, МУЖИК!!!
Прикріплення: 1322684.jpg (15.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.02.2018, 23:01 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4503
Якщо, дівчина скаже "Я НЕ ЗНАЮ ЯК ДОВГО БУДУТЬ ПРОДОВЖУВАТИСЯ НАШІ ВІДНОСИНИ" - відповідай, що так "ти права, потрібно терміново встигнути бдсм, анальний секс і жмж. А то раптом цей тиждень останній".

Прикріплення: 5165593.jpg (64.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.03.2018, 23:43 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4503
Будь-які маніпуляції у вигляді "нам треба розлучитися" або "я думаю над тим щоб розлучитися" треба присікати ДУЖЕ ЖОРСТКО.



Наприклад так: "Я подумаю над твоєю пропозицією" та класти трубку і не брати трубку пізніше, як мінімум тиждень, а потім вона повинна замучитися доводити тобі, яка вона дурна, що так сказала. І тоді, після тижня ігнору і пари тижнів її страждань в вимолюванні вибачення за свій вчинок, дати шанс, сказавши: Більше такого шансу у тебе не буде НІКОЛИ.

Тоді така маніпуляція буде раз і назавжди поставлена на місце та дівчинка буде думати, перш ніж кидатися такими фразами.
Прикріплення: 4096589.jpg (123.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Дівчина не хоче стосунків. (Хлопець переписується таємно з іншими)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом