Розійшлася з хлопцем , за довгий період доки зустрічалися (
|
|
Olenochka | Дата: Пятниця, 21.07.2017, 22:04 | Повідомлення # 1 |
| Розійшлася з хлопцем , за довгий період доки зустрічалися ( 1 рік) була вірною, не зраджувала, не давала поводу для ревнощів. Не гуляла, забила на друзів і присвятила себе лише йому. Розійшлися бо зникла іскра і ті почуття які були колись, залишилася лише звичка, прив'язаність. А будучи зараз вільною відриваючи на повну , гуляю , п'ю вино з хорошою компанією до самого ранку і почуваюся дуже щасливою бо поруч є ті люди які підтримають , забезпечать хороший настрій і кучу яскравих емоцій в це прохолодне літо) Я зрозуміла , що не обов'язково бути з кимось для того щоб бути щасливою. І головне не втратити себе і не розчинятися в людині як цукор в гарячому чаю.
Класичний приклад психологічної проблеми "з крайності в крайність". Що саме цікаве ти кожен раз на початку будеш відчувати ейфорію , але фішка в тому, що це скороминуче. Проблема в тому що цей принцип маятнику (то ти вірна святість, потім остання шлюха) тебе як особистість розбалансовує. Дам пораду. Будь зі своїм мч шлюхою, твори "дурниці" відривайся на повну. Але в суспільстві "вірною святістю ". Лише така модель поведінки може принести тобі певний баланс. Це лише порада. А приймати її чи ні це твій особистий вибір.
вот і молодець. ніколи не потрібно присвячувати себе одній людині і жити тільки нею,ні до чого хорошого це не приводить.
если б ти любилаб такої херні тут не писалаб т ивзагалі себе чуєш іскра не пропадає пока хтось левий непоявиця третій
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 10.07.2018, 08:52 | Повідомлення # 2 |
| Анонімно будь ласка, розійшлися з хлопцем по глупості, ну і я по глупості ляпнула про секс по дружбі, один раз зустрілися, зайнялися сексом, після я була проти так як хочу секс у відносинах, він пропонує ще, але не настаює, хочеш давай, нє то нє, хочу його повернути, але знаю що він не хоче, хоча і любить мене (питала пару разів, казав що любить, але разом не будемо, но казав не за ради сексу 100%) як ви вважаєте чи може його думка змінитись після сексу, і чи стоїть спробувати?
|
|
| |