MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Як назавжди його відпустить і забути? (Я для нього іграшка?)
Як назавжди його відпустить і забути?
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 22:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Мені 16 років.скажіть будь ласка,що робити коли зустрічалась з хлопцем 3 роки і за весь час розумієш,що він просто користувався тобою і все..робив боляче і просто витирав об тебе ноги
коли він і не тримає і не відпускає.хоче щоб і не його і нічия я була.
ми вже багато разів розходились,але він знову повертався..
Як дати йому зрозуміти,що це вже все справді кінець,що я більше не іграшка,якою можна просто так користуватись коли захочеться і що більше немає ніяких почуттів,що мені всерівно на нього і добре без нього
Що робити?як назавжди його відпустить і забути?



Співчуваю тобі, що так сталося і радію від того, що ти маєш бажання, а отже і сили це закінчити. Для початку важливо точно прийняти рішення і тоді йому слідувати не відходячи від курсу. Завершення відносин процес не простий і буває, що тягнеться роками, причому поняття закінчених відносин часто трактують не вірно. Закінченими відносини рахуються тільки тоді, коли вони не викликають взагалі ніяких емоції, почуттів, відчуттів. Частіше за все після того, як ми розриваємо відносини, залишається багато образ, претензій а також не висловлених емоції, наприклад агресій. Такі відносини не можуть бути закінченими. Агресія в таких випадках виникає від того, що контакту, спілкування було мало і його все ще хочеться, але з’являються рамки, які не дозволяють його отримати. Якщо хочеш, можеш виконати декілька завдань, які допоможуть скоріше вийти з цього стану.

1. Обмін енергією.
Сядь зручненько, так щоб тобі нічого і ніхто не заважав. Закрий очі, уяви його перед собою, ви стоїте навпроти один одного. В голос проговори фразу «Я віддаю тобі твоє, віддай мені моє.». Уяви як ви обмінюєтесь чимось, це може бути що завгодно, наприклад подаруночками. Потім можеш уявити як твоя енергія тебе наповнює.

2. Невідправлений лист
Напиши йому листа, де можеш проговорити все, що в тебе накипіло, що тривожить. Чи відправити цього листа потім адресату, вирішувати тільки тобі. Важливо прописати ті емоції, які ти проживала тоді і проживаєш зараз, особливо ті, про які ти не можеш сказати по-іншому.

3. Є книжка, яка називається «Ви просто йому не подобаєтесь», автори: Грег Берендт, Ліз Туччілло. Вона не проста, та корисна в таких випадках.

Давай почнемо з цього. Спостерігай за тим, що в тобі міняється, що ти відчуватимеш, поки будеш це все робити.
Прикріплення: 7673261.png (188.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Як назавжди його відпустить і забути? (Я для нього іграшка?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом