MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Текст-розлучення з хлопцем.
Текст-розлучення з хлопцем.
OlenochkaДата: Четвер, 14.06.2018, 22:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4512
Якщо хочеш розриву відносин! Звичайно краще зустрітися і пояснити причину і не треба боятися!!!! Розмова ось що допоможе може потім ще і будете разом)! 

Люди бувають різні, ми з тобою випадково виявилися такими, ти дуже хороший, але у нас різні шляхи. я хочу щоб ти був щасливий-ти гідний цього.

Нам не можна залишитися разом, а то потім буде важко розлучитися, а доведеться: -))) Давай я буду твоєю найкращою подругою? Я знаю, що ти гідний кращого, а я дати тобі це не зможу! Ти зустрінеш ту, яка буде з тобою щаслива і зробить тебе щасливим!

Для дівчини:

(Ім'я),знаєш що? Я довго думала як тобі це сказати...загалом, нам треба розтатись,просто я відчуваю що в мене пропадають почуття,справді,і я не хочу мучити ні тебе ні себе,так буде краще для нас двох. Тим більше я зрозуміла що не готова до стосунків,правда ,зрозумій мене )вибач,за те що можливо обідила тебе,але так буде краще,повірь.... Вибач за все... І не тримай на мене зла....

Для хлопця:

Говорити потрібно прямим текстом. Натякам тут не обійдешся, а знущатися над нею щоб сама пішла ти навряд чи станеш. Говори "Вибач, але нам треба розлучитися, я не хочу витрачати свій і твій час, ти не мій типаж, ти ще молода і легко знайдеш іншого, а мені потрібно створювати вже сім'ю, а тебе я на цю роль не бачу". Якось так. Звичайно будуть сльози, крики, але коли дівчина перша від хлопця йде, їй же похер на нього, і на те що він відчуває, тому не бійся, вони більш жорстокі, ніж ми, і рвуть відносини через найдурніші дрібниці просто викреслюючи хлопця з життя і ти зроби так само - викресли її і перемикайся на іншу\інших.


Прикріплення: 7310980.jpg (35.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 08.12.2018, 14:21 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4512
6 ознак того, що Ваші відносини не мають майбутнього

У цьому записі ви знайдете 6 сигналів, які свідчать про те, що Ваші відносини не мають майбутнього.

Іноді трапляється так, що відносини, які спочатку були дуже добрі, починають псуватися. Почуття починають гаснути, і пара а не одне з одним, живе ніби пліч-о-пліч. Не кожен підпускає до себе думку, що це вже кінець. Деякі люди можуть обманювати місяцями, і навіть роками! У цьому пості ми представляємо 6 сигналів, які свідчать про те, що Ваші відносини не мають майбутнього.


1. Нудиться з тобою. Вільний час ви найбільше проводите в більшому колі, і бачення спільної поїздки лякає вас. Протягом тривалого часу, проведеного разом, вам немає про що говорити, тому ви просто дивитеся телевізор або переглядаєте фейс на своїх телефонах.

2. Ви часто сваритеся. Хоча сварки трапляються в будь-яких відносинах, вони не в усіх схожі. Якщо  сперечається практично через все, одночасно намагаючись поранити в ,,боротьба за домінування над іншою людиною, то ці відносини, швидше за все, не має майбутнього.

3. Віддаєте перевагу проводити час окремо. Коли ви разом, ви віддаєте перевагу зустрічатися в більш широкому колі, але насправді кожен з Вас віддає перевагу проводити вільний час по-іншому і краще окремо. Це чіткий сигнал, що Ваші відносини не мають майбутнього.

4. Дивиться за іншими. Він що хвилини повертає голову на інших дівчат, а ти вішаєш око на красенів, які поруч. Немає нічого поганого в тому, що хтось на когось погляне, але якщо це трапляється регулярно то в такому разі то сумно, а разом з цим з'являється флірт-  це вже гірша справа.

5. Ти бачиш у своєму хлопцеві тільки недоліки. Навіть якщо він має якісь переваги, то Ти звертаєш увагу тільки на ці погані речі і його помилки, які завжди йому витикаєш. Він також не говорить нічого хорошого, а на Твою адресу звучать тільки звинувачення.

6. Сама не знаєш, чому ти з ним. Ти вже звикла до того, що ви разом, але насправді ти не знаєш, чому. Можливо, що почуття пройшли, але ніхто з Вас не має в собі достатньо мужності, щоб завершити ці відносини.


Прикріплення: 8132887.jpg (28.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Текст-розлучення з хлопцем.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом