| 

Зраджує дівчина.Поради
				 | 
 | 
| Olenka | Дата: Понеділок, 02.02.2015, 22:18 | Повідомлення # 1 |  

| 10 ознак того, що дівчина тобі ізмєняє:   1) Вона якось дивно посміхається,   отримуючи чергову есемеску від   «Лайф», «Київстар» або мережі   взуттєвих магазинів «Каблучок». А іноді   навіть навіщось відповідає на ці   есемески.   2) Твої діти вільно говорять на   вірменському.   3) Коли вона приходить з роботи, її   соски видно навіть під шубою.   4) Її фотки «вконтакті», де вона п'яна   валяється на буряках, перший раз   поставили лайк.   5) Ти точно знаєш, що у неї просто немає   часу ні на які зради. Адже вона так   зайнята! П'ять разів на тиждень у неї   басейн, чотири рази - пілатес і аеробіка. І   це ще не рахуючи щоденних нічних   занять у гуртку макраме!   6) Нещодавно вона ненароком   проковтнула цілу сосиску за сніданком.   7) Вона зробила собі татуювання на   сідниці з написом «Анатолій». А тебе,   нагадаємо, звати Андрій.   8) Її сексуальний досвід поповнився   трьома новими позами, в яких вона   веде себе впевнено, примовляючи: «! Та   не так ти все робиш»   9) За п'ять років ви змінили вже чотири   квартири, але, коли б ти не прийшов   додому, на сходах курить один і той же   сусід в трусах.   10) Подруга, у якої вона сьогодні   залишилася з ночівлею, тільки що   пройшла повз тебе в барі.
 |  
|   | 
 |    | 
| 7tanusha7 | Дата: Понеділок, 02.03.2015, 11:29 | Повідомлення # 2 |  
 l))) 

| Автор вище, Адміністратори повинні правильно писати, якщо не дотримувати правопису, тебе люди не будуть вважати серйозною, не кажучи вже про відповіді, з такого правопису можна зрозуміти, що поради дає 15 річна дівчинка для дівчат 20 і вище!!! "Ізмєняє" - зраджує!  
 |  
|   | 
 |    | 
| Olenka | Дата: Субота, 25.03.2017, 20:54 | Повідомлення # 3 |  

| Не проста історія. Мені 25 їй 23, разом ми вже 3 роки, не давно дізнався що вона мені раджує з іншим, серйозно поговорили і я вирішив дати нашим стосункам ще один, вже незнаю який за рахунком, шанс. Зараз ми разом тільки є кілька проблем, наше спілкування вже не таке відверте і щире як колись, трохи раніше вона припинила висловлювати свої почуття до мене на що я обурювався, знову поговорили, і після цієї розмови вона сказала що любить мене і тоді я здригнувся як здригаються люди неочікувано чуючи своє ім'я в великому натовпі, від тоді я щоразу таке відчуваю, і таке саме відчуття коли я їй таке кажу, зараз і вона і я дуже рідко говоримо один одному такі речі. Мене часто відвідують думки що з цього нашого неймовірного і безмежного кохання залишились тільки стосунки, ми часто сваримось через дрібниці, з'являється бажання закінчити все це, не мучити ні себе ні її але щось таки не дозволяє мені то зробити, десь в глибині душія ще трішки її люблю, наше кохання ще не згасло, я роблю все щоб відновити це почуття, а з її сторони ніякої взаємності, скоріше навпаки( Я заплутався, незнаю як вчинити, порадьте що мені робити, я так більше не можу але і розходитись не хочу...(
 |  
|   | 
 |    | 
| Olenka | Дата: Субота, 25.03.2017, 20:57 | Повідомлення # 4 |  

| жени в шию її! Тебе не напрягає що вона лягла під іншого мужика коли ви були разом? Дава хай ще залетить не від тебе, наїбе і скаже що ти татко. В світі так багато порядних баб, а ти зустрічаєшся з недошлюхою яка тримає тебе за лоха, ти пробачаєш її лиш за те, що вона скаже "люблю тебе", піди пилососу це саме скажи. І як воно, пилосос почув слова ласки, а на ділі тобі похуй. Сварки через дрібниці - шлях до провалу, от тільки кине тебе вона тоді коли в неї яйці відростуть, а ти що..мучитись будеш бо любиш? Вроді на плечах голова є, тож обдумай і зваж все, чи ти думав у голові мізки для того щоб їх баби їбали?
 |  
|   | 
 |    |