Зраджує дівчина.Поради
|
|
Olenka | Дата: Понеділок, 02.02.2015, 22:18 | Повідомлення # 1 |
| 10 ознак того, що дівчина тобі ізмєняє: 1) Вона якось дивно посміхається, отримуючи чергову есемеску від «Лайф», «Київстар» або мережі взуттєвих магазинів «Каблучок». А іноді навіть навіщось відповідає на ці есемески. 2) Твої діти вільно говорять на вірменському. 3) Коли вона приходить з роботи, її соски видно навіть під шубою. 4) Її фотки «вконтакті», де вона п'яна валяється на буряках, перший раз поставили лайк. 5) Ти точно знаєш, що у неї просто немає часу ні на які зради. Адже вона так зайнята! П'ять разів на тиждень у неї басейн, чотири рази - пілатес і аеробіка. І це ще не рахуючи щоденних нічних занять у гуртку макраме! 6) Нещодавно вона ненароком проковтнула цілу сосиску за сніданком. 7) Вона зробила собі татуювання на сідниці з написом «Анатолій». А тебе, нагадаємо, звати Андрій. 8) Її сексуальний досвід поповнився трьома новими позами, в яких вона веде себе впевнено, примовляючи: «! Та не так ти все робиш» 9) За п'ять років ви змінили вже чотири квартири, але, коли б ти не прийшов додому, на сходах курить один і той же сусід в трусах. 10) Подруга, у якої вона сьогодні залишилася з ночівлею, тільки що пройшла повз тебе в барі.
|
|
| |
7tanusha7 | Дата: Понеділок, 02.03.2015, 11:29 | Повідомлення # 2 |
l)))
| Автор вище, Адміністратори повинні правильно писати, якщо не дотримувати правопису, тебе люди не будуть вважати серйозною, не кажучи вже про відповіді, з такого правопису можна зрозуміти, що поради дає 15 річна дівчинка для дівчат 20 і вище!!! "Ізмєняє" - зраджує!
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 25.03.2017, 20:54 | Повідомлення # 3 |
| Не проста історія. Мені 25 їй 23, разом ми вже 3 роки, не давно дізнався що вона мені раджує з іншим, серйозно поговорили і я вирішив дати нашим стосункам ще один, вже незнаю який за рахунком, шанс. Зараз ми разом тільки є кілька проблем, наше спілкування вже не таке відверте і щире як колись, трохи раніше вона припинила висловлювати свої почуття до мене на що я обурювався, знову поговорили, і після цієї розмови вона сказала що любить мене і тоді я здригнувся як здригаються люди неочікувано чуючи своє ім'я в великому натовпі, від тоді я щоразу таке відчуваю, і таке саме відчуття коли я їй таке кажу, зараз і вона і я дуже рідко говоримо один одному такі речі. Мене часто відвідують думки що з цього нашого неймовірного і безмежного кохання залишились тільки стосунки, ми часто сваримось через дрібниці, з'являється бажання закінчити все це, не мучити ні себе ні її але щось таки не дозволяє мені то зробити, десь в глибині душія ще трішки її люблю, наше кохання ще не згасло, я роблю все щоб відновити це почуття, а з її сторони ніякої взаємності, скоріше навпаки( Я заплутався, незнаю як вчинити, порадьте що мені робити, я так більше не можу але і розходитись не хочу...(
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 25.03.2017, 20:57 | Повідомлення # 4 |
| жени в шию її! Тебе не напрягає що вона лягла під іншого мужика коли ви були разом? Дава хай ще залетить не від тебе, наїбе і скаже що ти татко. В світі так багато порядних баб, а ти зустрічаєшся з недошлюхою яка тримає тебе за лоха, ти пробачаєш її лиш за те, що вона скаже "люблю тебе", піди пилососу це саме скажи. І як воно, пилосос почув слова ласки, а на ділі тобі похуй. Сварки через дрібниці - шлях до провалу, от тільки кине тебе вона тоді коли в неї яйці відростуть, а ти що..мучитись будеш бо любиш? Вроді на плечах голова є, тож обдумай і зваж все, чи ти думав у голові мізки для того щоб їх баби їбали?
|
|
| |