MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Зрада » Мене зрадила дівчина
Мене зрадила дівчина
OlenochkaДата: Субота, 09.09.2017, 14:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Іван, 17 років: досі не можу повірити в те, що сталося. Після двох років стосунків, як мені здавалося,
щасливих, мене зрадила дівчина. Ось так буває, сама каже, що не знає чому
вона це зробила. А я не можу з цим змиритися. Знаєте, мені боляче, моя самооцінка була знищена, а віра в любов померла. Не знаю, що робити. Вона просить в мене вибачення, хоче щоб ми досі разом були. Але не знаю, чи зможу я пробачити їй зраду. Що робити?



Зрада є тією штукою, яка дає страждання та глибокий вплив на нашу психіку. Негатив нашого минулого життя, почуття власної гідності, безпеки і віри в постійні та щасливі партнерські відносини.  Особи, яких зрадили відчувають, як правило, глибокий емоційний біль, який ефективно може надовго зіпсувати настрій та вибити з нормального ритму життя. Не без підстав вважається, що зрада, за шкалою болю знаходиться безпосередньо зі смертю близької нам людини.

Тих, кого зрадили дуже часто намагаються шукати провину в собі, пояснюючи тим самим зраду партнера. Але, це нічого не пояснює і не виправдовує зради. Якщо одна із сторін не отримує у відносинах, достатньої кількості уваги, тепла, любові, то вона повинна завершити триваючі стосунки і шукати нового партнера.

Іноді трапляється так, що зрада буває навіть у дуже щасливих відносинах. Один імпульс, вплив алкоголю... а потім величезні докори сумління і страх за втрату коханої людини в той момент,
коли зрада розкриється.


Чи можна зраду  пробачити і створити щасливі відносини після зради?

Тут, мабуть, найбільш вдалим є популярна приказка – можна пробачити, але забути дуже важко.
Для того, щоб продовжити відносини після зради необхідні два кроки – чесна бесіда та часткове стерання з пам'яті цього. Під час розмови, ми повинні спокійно, без зайвих емоцій (хоча часто це буває дуже важко), поговорити про причини зради, обговорити все минуле.


Чому другим кроком повинно бути видалено з пам'яті цієї дії?

Коли завершимо розмову про причини зради, ніколи більше не повинні до неї повертатися, не питати про дрібниці, не заглиблюватися в тему. Пам'ятайте – вирішивши продовжити такі відносини, ми вирішили дати партнеру нашу довіру і віру в те, що не повторить більше цієї помилки.

Коли знаємо, що ми не належимо до людей, які можуть забути такий вчинок, ми повинні розглянути питання про припинення стосунків. Інакше, на кожному кроці ми будемо підозрювати у черговій зраді, пригадувати помилки, це буде  мука для обох сторін і рано чи пізно закінчиться розпадом цього
союзу.
Прикріплення: 9793166.jpg (42.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 01.10.2017, 17:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Для місцевих альфа це буде нецікаво, тож проходьте далі. В зв'язку з своєю закомплексованістю мій перший секс був зовсім недавно(мені 26). Знайомитись "вживу" не дає моя сором'язливість, невпевненість в собі і страх бути відкинутим через кривизну члена(якщо б справа дійшла до сексу). Мені це набридло і я вирішив скористатись паблік чатами(так сказати дитячі кроки на шляху спілкування з протилежною статтю). Там я познайомився з однією дівчиною і так вийшло, що ми почали спілкуватись, я створив вк сторінку, так тривало більше року. Весною я запропонував їй прилетіти до мене, так як вона практично з іншого кінця світу, звичайно я оплачую все, все таки хоча б якусь "мужність" і повагу до себе я маю

Вона погодилась і так ми разом прожили майже пів року, звичайно я переживав за секс, але був відвертий з "коханою" і виклав всі свої карти на стіл...їй було абсолютно все одно, єдине що здивувало - це те що я був незайманий в такому віці(привіт автору з посту нижче), але і це сприйнялось нормально. Коли справа дійшла до сексу, переживав неймовірно, але всі комплекси "здуло вітром" коли "кохана" почати робити мені мінет, від задоволення мене так трусило, що дівчина запанікувала і вже думала викликати швидку)) Ну а далі пішло саме цікавіше, те над чим я переживав все своє життя виявилось марною тратою часу, через нестандартну форму члена дівчина зізналась, що хоча у позі зверху їй завжди було боляче з іншими партнерами, зі мною вона вперше змогла насолодитись сексом так як сама хотіла, а за доггі взагалі мовчу)) Її здивувало те, що по тому як я рухаюсь і не "скоростріллю" чи правда я незайманий(але це просто довгі роки мастурбування на порно). І нібито складалось все непогано, йшов я семимильними кроками, тут вже не просто стосунки, а відповідальність за людину, яка знаходиться в чужій країні і життя під одним дахом)) Йшло все до весілля, але в один "прекрасний" день мені прийшло повідомлення в вк, від так званого колишнього хлопця моєї коханої, який скинув фотки моєї "коханої", яка сосалась і не тільки з ним весь період нашого спілкування в соц. мережі.(Мотив його дій мені був зрозумілий) Показавши це все їй, полились сльози, вибачення і тому подібне і хоча я розумів, що можливо це моя перша і остання "любов", навіть не знаю рахується це за зраду, так як стосунки у нас були суто "спілкування онлайн"в той момент, мене це просто морально вбило, довіривши людині абсолютно всього себе, вона знала все про мене, ніяких секретів чи тому подібного і тут таке, купив їй білети назад і закінчив на цьому наші стосунки, якщо людина зрадила хоч раз, зрадить і в наступний. Вже пройшло більше як 2 місяці, але від всього цього не можу відійти і досі, друзі і знайомі говорять найти собі тут дівчину, я й не проти, але знову ж, вживу я просто завмираю і не знаю, що говорити, як підійти і т.д., та й клуби чи бари не моє, я не п'ю/не курю...буду як біла ворона там

Тому вирішив написати сюди, так сказати виговоритись, родичам і т.д., причину закінчення стосунків вирішив не говорити.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 15.01.2018, 10:15 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Звісно, це є дуже неприємно, але як би Ви вчинили, якби побачили на власні очі зраду коханої чи коханого? Я скоріше за все, дав би раз у морду тому, хто був з нею у ліжко, і доброго ляща жінці. А чоловіком, з цієї історії, я пишаюсь, так поступити, й нікого не вдарити, а просто піти, це дійсно треба мати міцні нерви й витримку... Я би точно не витримав. 
У квартирі, розташованій в одному із спальних районів Києва, поки чоловік ненадовго відлучився з дому, його дружина з коханцем опинилася в ліжку. Коли чоловік повернувся та відкрив двері кімнати він побачив свою оголену жінку та чоловіка, які якраз пристрасно кохались. 
Побачивши це чоловік просто сказав, все Зрозуміло! Зібрав свої речі, залишив ключі та поїхав.

Прикріплення: 8944111.jpg (48.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.05.2018, 19:45 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
 
OlenochkaДата: Середа, 09.05.2018, 17:24 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4514
Пацани ніколи не зраджуйте людей котрі вас кохають. Я почав зустрічатись з дівчиною яка закохалась в мене. Спочатку я гуляв на стороні, але потім сталось непередбачуване - я зрозумів що я закохався в неї по вуха. І ми були щасливі. Я б сказав найщасливіші. Нам нічого не було потрібно. Але маючи друга балабола, який розказав їй по пяні про мої походи зломав все. Ми розійшлись. Через деякий час зійшлись назад, але кохання як такого не було. Вона мене простила але не довірились знову. І після майже двухрічного зустрічання вона мене кинула. Я сам тепер провожу вечори а вона намагається зайняти себе чимось. Вона просто викреслела мене з свого життя. Каюсь. А ви будьте щасливі.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 15.05.2018, 16:49 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4514
Дізнався, що дівчина мені ізмінила за тиждень до свого дн, а я хотів зробити їй приємне, витративши дохера кеша, купивши айфон і замовивши великий букет білих троянд. Прийшов до неї на свято, публічно вручивши їй подарунок, за який у неї загорілися очі і вона мене відразу повела в кімнату робити мені мінет, не став заперечувати. Треба було бачити її обличчя, коли вона з подругами відкрила коробочку і побачила записку "ти така ж порожня всередині". Букет поїхав і подарував мамі, айфон продав. І сам задоволений, і нехай ця щлюха гуляє!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 05.10.2018, 13:57 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4514
Ребят, вот мне интересно, всё что вам нужно для того чтоб не изменять это быть хорошей домохозяйкой и трахать вас через день, если не каждый, в разных ситуациях, облика и тому подобное..? И да, хочу поинтересоваться, у парня скоро др, хочу одеть на себя черный корсет и каблуки когда он зайдет в комнату немного с ним поиграть, а потом завязать ему глаза налить от шеи до члена дорожку мёда, всё это слизать и сделать как можно лучший миньет.. Ну это как бы десерт, а основным подарком будут тиранки на машину! Норм будет?
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.02.2022, 11:44 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4514
Треба інколи знімати розові окуляри. Чим старший тим їх менше
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Зрада » Мене зрадила дівчина
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом