Наробив дурниць прошу вибач мене
|
|
knopa | Дата: Четвер, 21.01.2016, 08:30 | Повідомлення # 1 |
| я знаю, що ти не хочеш ні бачити ні знати мене, я не маю ніякого права писати тобі зараз, після того як наробив купу дурниць і доставив масу проблем тобі. Що в тебе накінець почалось спокійне і нормальне життя в якому немає місця для мене, але послухай мене будь ласка.
Я постараюсь не розводити довгий монолог. Я не буду виясняти щось, давити на жалість чи випрошувати у тебе щось, а просто напишу все що маю. Це все від щирого серця, я не кривлю душею, пишу так як думаю.
Перш за все я хочу перед тобою вибачитись за все, що зробив і також наговорив. Я не розраховую на те, що ти мене за це вибачиш чи ще щось, хочу тількі щоб ти це від мене почула, бо я маю це сказати і ти не заслоговуєш на те, як я з тобою вчинив. Те, що я тобі написав, було дуже жахливо, я вів себе як дибіл і повний козел. Мені прикро, що ти це почула від мене і мені нема ніяких виправдань за це! Звичайно я насправді цього не хотів і так не вважаю, але це вже не важливо, мені шкода, що так вийшло. Це я "найгірший хлопець в світі", це ти маєш мене ненавидіти за те як я вів себе з тобою.
Далі хочу сказати, що за останні дні я багато чого переоцінив і дуже шкодую, що так пізно для себе зрозумів, що насправді важливо в моєму житті і куди я маю рухатися і що головне - з ким, а платою за це стали наші стосунки, така іронія, як у якомусь кіно. Я радий, що накінець до мене дійшло, що не фільми, не серіали і не ігри мають бути на першому місці у житті і місця їм взагалі ніякого виділяти не потрібно. Що потрібно щось робити, для того щоб щось мати, особливо якщо в твоєму житті є кохана людина. У мене було все, а тепер немає нічого і в цьому всьому винний я. Я втратив тебе, ти була самим цінним в моєму житті і я про це завжди знав, але з часом почав забувати, а згадав знову, тількі коли втратив. Вибач мене будь ласка, що такій довгий час морочив тобі голову, не дотримувався обіцянок які тобі давав, ти заслуговуєш на краще та більше. Я накінець почав розуміти твої бажання, мрії та прагнанення.
Ти - великий молодець, що так трудишся на двох роботах, стараєшся. Я не цінив тебе належним чином, одне тільки те, що ти вивчила іноземну мову, закінчила університет достойне похвали. Я ніколи тобі цього не висловлював як слід. Мені дуже подобаються твої плани, цілі в житті, твоя завзятість, я як ніхто інший знаю як тобі там тяжко і я як ніхто інший мав тебе підтримувати і мав старатися, щоб залишатись з тобою на рівні, не відставати, ти мене вже давним давно обігнала. Звичайно у нас не могло бути ніякого майбутнього, з тим, що я робив для наших відносин, а це - нічого.
Не тримай на мене зла, будь ласка. Ти дуже добре дала мені зрозуміти, що я для тебе тепер ніхто і ти мене ні знати ні чути не хочеш і я не буду тобі нав’язуватися, але ти для мене до цих пір залишаєшся тею самою Аліною, яку я покохав, тому я хочу щоб ти це прочитала, незнаю навіть чому. Єдине де ти змінилася - подорослішала, чого я на жаль не встиг зробити. Вибач мене за все, будь ласка, я не хотів щоб так все закінчилось і ми залишились ворогами. Пам’ятай, що ти надзвичайно вродлива, розумна, добра і йди далі до своїх мрій, у тебе обов’язково все вийде, чого б ти не бажала досягти. Я за тобою сумую, ти найкраще що траплялося зі мною в житті. Це правда, я дійсно так вважаю, як і те, що я тебе недостойний. Всього найкращого =*
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 21.01.2016, 08:32 | Повідомлення # 2 |
| Наша розлука така довга і болісна, так хочеться її скоротити і я вірю,що мій лист зробить розлуку коротшою.
Вже давно сиджу я над відкритим зошитом і не можу зібрати думки докупи. Вони рояться в голові, наскакують одна на одну, а мені необхідно припинити їх хаотичний танок, щоб так багато розповісти тобі про все. Ну, наприклад, про те, що я відчуваю до тебе, як змінилося моє життя з того часу, коли в ньому з’явився ти. Як воно заграло барвами,як наповнилось теплом, радістю і коханням.
Ось я називаю тебе сонечком і для мене це не просто ніжне слово, ти для мене дійсно сонечко-ласкаве, ніжне, тепле, яке зігріло мою закрижанілу душу. Крижинка почала танути і закапали сльози.
До зустрічі з тобою я була злою і сильною. Тепер я слабка, тепер я просто дівчина, яка втомилася від життя, від безкінечних проблем, від холодної постелі щоночі з року в рік. Самотність і вічну мерзлоту розтопило моє сонечко, мій хлопчик з ніжною, чистою , чутливою душею. Ти моя радість, ти мій дорогий, ти мій золотий, найрідніший , наймиліший. Я прикипіла до тебе, прилипла, приросла – тілом, серцем, душею, очима, руками, вустами.
Хочу розповісти тобі, душа моя, яке яскраве, як спалах, щастя пронизало все моє єство, коли ти посміхався мені. Ти був прекрасний, як молодий Бог із Всесвіту, а посмішка твоя – сяюча, сонячна, закохана – тільки для мене. І сам ти – найкращий,єдиний, до болю рідний – тільки мій. Якою неймовірно щасливою я була в ту мить. Було таке відчуття, що підніму руки, наче крила, і полину тобі назустріч.
Знаєш, радість моя, я сама не можу зрозуміти,як же так трапилось, що ти став частинкою мене. Ще зовсім недавно стояло біля ганку чуже хлоп’я, до якого я спочатку відчула жалість, потім обурення, гнів, потім поклик зголоднілого тіла, і раптом такий неочікуваний шквал, бурю, лавину кохання. Я так тебе кохаю, любий мій, що іноді аж боюсь за своє життя. Це гаряче почуття горить в моїй душі, зігріває мою осінь. Хіба ж не перехоплює подих у тебе, як і в мене, коли ми сплітаємось тілами в обіймах, хіба ж не тріпоче твоє серденько від жалю, коли я виливаю слізьми тобі своє горе, хіба ж не мені ти даруєш найчарівніші в світі посмішки, хіба ж не сумуєш за мною в розлуці? Це і є кохання. Не бійся називати це прекрасне почуття так, як воно зветься. Зроби мене щасливою, благаю!!
Коханий мій, я намагаюся зрозуміти, коли ж почуття симпатії перейшло в кохання. Може тоді, коли ти сказав мені по телефону, що кохаєш мене, і в мене раптом побігли струмками сльози з очей. Не знаю, коли ж саме народилось кохання, але з того моменту, як я зрозуміла, що кохаю тебе, я щомиті дякую Богові за такий щедрий подарунок. Це ж Всевишній послав мені тебе, як нагороду за важке, безрадісне життя, за самотність, за те, що змогла вижити тоді, коли вже не було шансів на життя.
Я часто замислююсь над тим, чому Бог залишив мені життя, коли воно вже витікало у мене поміж пальців, як пісок. Мабуть, щоб я підняла на ноги своїх дітей, щоб побачила внуків, але ж тепер я певна, що і для того, щоб зустріти тебе. Наша зустріч була запланована, ми просто не могли розминутися в цьому житті. А може ти – повторення мене? Ні, ні… Молю Бога, щоб дав тобі долю кращу і світлішу, ніж моя. На жаль, нічого не можу зробити, щоб покращити твоє життя. Єдине, в чому можеш бути певен, що ніколи і нічого не зроблю тобі на шкоду. Бо люблю тебе, щиро і віддано, люблю твою чисту душу і молоде тіло, а той, хто любить – не може зробити зла, особливо коханій людині.
В наших стосунках все буде тільки так, як вирішиш ти. Я зрозумію і прийму кожне своє рішення, яким би невимовно важким не було воно для мене. Я, непокірна, самостійна і вперта – скоряюся тобі, роби з моїм коханням що завгодно. Тільки не завдай мені болю, бо його й так забагато в моєму житті.
Мине ніч, ти прийдеш до мене в сні. Потім півдня роботи, дві години очікування і знову сон...
Я Кохаю Тебе моє Сонечко, найрідніше!
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 21.01.2016, 09:13 | Повідомлення # 3 |
| Ось щойно прийшов з роботи вийшов з душу і пишу тобі....
Вибач за безглузді старання, щось повернути… За ті сотні смсок… За зустрічі в яких я вів себе неадекватно… За дурні прохання щоб хоть трохи побути поруч біля тебе… За цей час мені і не вдалось доторкнутися до тебе щоб відчути тебе… А мені твоїх обіймів катастрофічно не вистачало…
Напевне в тебе зараз накінець почалось спокійне і нормальне життя без мене та стосунків...обовязків. Я постараюсь не розводити довгий монолог. Я не буду виясняти щось давити на жалість чи випрошувати у тебе щось. Пишу те що думаю.
Перш за все я хочу перед тобою вибачитись за київ. Було дуже жахливо, я вів себе як дибіл і повний козел. Мені прикро і нема ніяких виправдань за це! Звичайно я насправді цього не хотів але це вже не важливо, мені шкода, що так вийшло. Це я "найгірший хлопець в світі" а ти маєш мене ненавидіти за те як я вів себе з тобою.
Я радий, що накінець до мене дійшло.... Що потрібно щось робити, для того щоб щось мати, особливо якщо в твоєму житті є кохана людина. У мене було все а тепер немає нічого і в цьому всьому винний я. Я втратив тебе, ти була дорогою та моєю і я про це завжди знав...але з часом почав забувати а згадав знову тількі коли втратив. Ти заслуговуєш на краще та більше. Я накінець почав розуміти твої бажання, мрії та прагнанення. Ти великий молодець, що так стараєшся та працюєш над собою. Те що ти стараєшся зі всіх сил вчитися достойне похвали... Я ніколи тобі цього не казав як слід.
Я розумію твої плани та цілі у житті... знаю як тобі тяжко і я як ніхто інший мав тебе підтримувати і мав старатися, щоб залишатись з тобою на рівні, не відставати. Але ти мене вже давним давно обігнала. Звичайно у нас не може зараз бути ніякого майбутнього...
Я не буду тобі нав’язуватися але ти для мене до цих пір залишаєшся тею самою Яринкою яку я покохав. Єдине де ти змінилася - подорослішала, чого я на жаль не встиг зробити і не можу. Пам’ятай, що ти гарна, розумна, добра і йди далі до своїх мрій, у тебе обов’язково все вийде чого б ти не бажала досягти. Я за тобою сумую та намагаюсь відшукати. Ти найкраще що траплялося зі мною в житті. Це правда, я дійсно так вважаю, як і те, що я тебе недостойний. =•
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 04.02.2016, 20:03 | Повідомлення # 4 |
| Привіт. Я вже прийшов, з роботи...жесть. Як ти сонце? Як твій день пройшов? Завтра, вже на практику? То далеко та школа ти не знаєш? Якщо, не хочеш говорити про навчальний процес можеш не відповідати. Я просто хочу бути присутнім у ивоєму житті).
Я так скучив....хочу тебе обійняти ааа!!!! Я тебе хочу! ;))) Давай, ти будеш активною..(вчитися якщо є бажання) так тобі задоволення більше напевне;)). Хоча я вірю що в нас ще все попереду...) Можливо? Вибач що моментами буваю занадто пошлий...але і до романтики ти не готовв)).
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 17.02.2016, 22:22 | Повідомлення # 5 |
| Заради тебе, наших стосунків та спільного майбутнього. Я готовий працювати над собою та дорослішати.
|
|
| |