MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відновлення стосунків » Наробив дурниць прошу вибач мене
Наробив дурниць прошу вибач мене
knopaДата: Четвер, 21.01.2016, 08:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
я знаю, що ти не хочеш ні бачити ні знати мене, я не маю ніякого права писати тобі зараз, після того як наробив купу дурниць і доставив масу проблем тобі. Що в тебе накінець почалось спокійне і нормальне життя в якому немає місця для мене, але послухай мене будь ласка.

Я постараюсь не розводити довгий монолог. Я не буду виясняти щось, давити на жалість чи випрошувати у тебе щось, а просто напишу все що маю. Це все від щирого серця, я не кривлю душею, пишу так як думаю.

Перш за все я хочу перед тобою вибачитись за все, що зробив і також наговорив. Я не розраховую на те, що ти мене за це вибачиш чи ще щось, хочу тількі щоб ти це від мене почула, бо я маю це сказати і ти не заслоговуєш на те, як я з тобою вчинив. Те, що я тобі написав, було дуже жахливо, я вів себе як дибіл і повний козел. Мені прикро, що ти це почула від мене і мені нема ніяких виправдань за це! Звичайно я насправді цього не хотів і так не вважаю, але це вже не важливо, мені шкода, що так вийшло. Це я "найгірший хлопець в світі", це ти маєш мене ненавидіти за те як я вів себе з тобою.

Далі хочу сказати, що за останні дні я багато чого переоцінив і дуже шкодую, що так пізно для себе зрозумів, що насправді важливо в моєму житті і куди я маю рухатися і що головне - з ким, а платою за це стали наші стосунки, така іронія, як у якомусь кіно. Я радий, що накінець до мене дійшло, що не фільми, не серіали і не ігри мають бути на першому місці у житті і місця їм взагалі ніякого виділяти не потрібно. Що потрібно щось робити, для того щоб щось мати, особливо якщо в твоєму житті є кохана людина. У мене було все, а тепер немає нічого і в цьому всьому винний я. Я втратив тебе, ти була самим цінним в моєму житті і я про це завжди знав, але з часом почав забувати, а згадав знову, тількі коли втратив. Вибач мене будь ласка, що такій довгий час морочив тобі голову, не дотримувався обіцянок які тобі давав, ти заслуговуєш на краще та більше. Я накінець почав розуміти твої бажання, мрії та прагнанення.

Ти - великий молодець, що так трудишся на двох роботах, стараєшся. Я не цінив тебе належним чином, одне тільки те, що ти вивчила іноземну мову, закінчила університет достойне похвали. Я ніколи тобі цього не висловлював як слід. Мені дуже подобаються твої плани, цілі в житті, твоя завзятість, я як ніхто інший знаю як тобі там тяжко і я як ніхто інший мав тебе підтримувати і мав старатися, щоб залишатись з тобою на рівні, не відставати, ти мене вже давним давно обігнала. Звичайно у нас не могло бути ніякого майбутнього, з тим, що я робив для наших відносин, а це - нічого.

Не тримай на мене зла, будь ласка. Ти дуже добре дала мені зрозуміти, що я для тебе тепер ніхто і ти мене ні знати ні чути не хочеш і я не буду тобі нав’язуватися, але ти для мене до цих пір залишаєшся тею самою Аліною, яку я покохав, тому я хочу щоб ти це прочитала, незнаю навіть чому. Єдине де ти змінилася - подорослішала, чого я на жаль не встиг зробити. Вибач мене за все, будь ласка, я не хотів щоб так все закінчилось і ми залишились ворогами. Пам’ятай, що ти надзвичайно вродлива, розумна, добра і йди далі до своїх мрій, у тебе обов’язково все вийде, чого б ти не бажала досягти. Я за тобою сумую, ти найкраще що траплялося зі мною в житті. Це правда, я дійсно так вважаю, як і те, що я тебе недостойний. Всього найкращого =*
 
knopaДата: Четвер, 21.01.2016, 08:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Наша розлука така довга і болісна, так хочеться її скоротити і я вірю,що мій лист зробить розлуку коротшою.

Вже давно сиджу я над відкритим зошитом і не можу зібрати думки докупи. Вони рояться в голові, наскакують одна на одну, а мені необхідно припинити їх хаотичний танок, щоб так багато розповісти тобі про все. Ну, наприклад, про те, що я відчуваю до тебе, як змінилося моє життя з того часу, коли в ньому з’явився ти. Як воно заграло барвами,як наповнилось теплом, радістю і коханням.

Ось я називаю тебе сонечком і для мене це не просто ніжне слово, ти для мене дійсно сонечко-ласкаве, ніжне, тепле, яке зігріло мою закрижанілу душу. Крижинка почала танути і закапали сльози.

До зустрічі з тобою я була злою і сильною. Тепер я слабка, тепер я просто дівчина, яка втомилася від життя, від безкінечних проблем, від холодної постелі щоночі з року в рік. Самотність і вічну мерзлоту розтопило моє сонечко, мій хлопчик з ніжною, чистою , чутливою душею. Ти моя радість, ти мій дорогий, ти мій золотий, найрідніший , наймиліший. Я прикипіла до тебе, прилипла, приросла – тілом, серцем, душею, очима, руками, вустами.

Хочу розповісти тобі, душа моя, яке яскраве, як спалах, щастя пронизало все моє єство, коли ти посміхався мені. Ти був прекрасний, як молодий Бог із Всесвіту, а посмішка твоя – сяюча, сонячна, закохана – тільки для мене. І сам ти – найкращий,єдиний, до болю рідний – тільки мій. Якою неймовірно щасливою я була в ту мить. Було таке відчуття, що підніму руки, наче крила, і полину тобі назустріч.

Знаєш, радість моя, я сама не можу зрозуміти,як же так трапилось, що ти став частинкою мене. Ще зовсім недавно стояло біля ганку чуже хлоп’я, до якого я спочатку відчула жалість, потім обурення, гнів, потім поклик зголоднілого тіла, і раптом такий неочікуваний шквал, бурю, лавину кохання. Я так тебе кохаю, любий мій, що іноді аж боюсь за своє життя. Це гаряче почуття горить в моїй душі, зігріває мою осінь. Хіба ж не перехоплює подих у тебе, як і в мене, коли ми сплітаємось тілами в обіймах, хіба ж не тріпоче твоє серденько від жалю, коли я виливаю слізьми тобі своє горе, хіба ж не мені ти даруєш найчарівніші в світі посмішки, хіба ж не сумуєш за мною в розлуці? Це і є кохання. Не бійся називати це прекрасне почуття так, як воно зветься. Зроби мене щасливою, благаю!!

Коханий мій, я намагаюся зрозуміти, коли ж почуття симпатії перейшло в кохання. Може тоді, коли ти сказав мені по телефону, що кохаєш мене, і в мене раптом побігли струмками сльози з очей. Не знаю, коли ж саме народилось кохання, але з того моменту, як я зрозуміла, що кохаю тебе, я щомиті дякую Богові за такий щедрий подарунок. Це ж Всевишній послав мені тебе, як нагороду за важке, безрадісне життя, за самотність, за те, що змогла вижити тоді, коли вже не було шансів на життя.

Я часто замислююсь над тим, чому Бог залишив мені життя, коли воно вже витікало у мене поміж пальців, як пісок. Мабуть, щоб я підняла на ноги своїх дітей, щоб побачила внуків, але ж тепер я певна, що і для того, щоб зустріти тебе. Наша зустріч була запланована, ми просто не могли розминутися в цьому житті. А може ти – повторення мене? Ні, ні… Молю Бога, щоб дав тобі долю кращу і світлішу, ніж моя. На жаль, нічого не можу зробити, щоб покращити твоє життя. Єдине, в чому можеш бути певен, що ніколи і нічого не зроблю тобі на шкоду. Бо люблю тебе, щиро і віддано, люблю твою чисту душу і молоде тіло, а той, хто любить – не може зробити зла, особливо коханій людині.

В наших стосунках все буде тільки так, як вирішиш ти. Я зрозумію і прийму кожне своє рішення, яким би невимовно важким не було воно для мене. Я, непокірна, самостійна і вперта – скоряюся тобі, роби з моїм коханням що завгодно. Тільки не завдай мені болю, бо його й так забагато в моєму житті.

Мине ніч, ти прийдеш до мене в сні. Потім півдня роботи, дві години очікування і знову сон...

Я Кохаю Тебе моє Сонечко, найрідніше!
 
knopaДата: Четвер, 21.01.2016, 09:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
Ось щойно прийшов з роботи вийшов з душу і пишу тобі....

Вибач за безглузді старання, щось повернути… За ті сотні смсок… За зустрічі в яких я вів себе неадекватно… За дурні прохання щоб хоть трохи побути поруч біля тебе… За цей час мені і не вдалось доторкнутися до тебе щоб відчути тебе… А мені твоїх обіймів катастрофічно не вистачало…

Напевне в тебе зараз накінець почалось спокійне і нормальне життя без мене та стосунків...обовязків.
Я постараюсь не розводити довгий монолог. Я не буду виясняти щось давити на жалість чи випрошувати у тебе щось. Пишу те що думаю.

Перш за все я хочу перед тобою вибачитись за київ. Було дуже жахливо, я вів себе як дибіл і повний козел. Мені прикро і нема ніяких виправдань за це!
Звичайно я насправді цього не хотів але це вже не важливо, мені шкода, що так вийшло. Це я "найгірший хлопець в світі" а ти маєш мене ненавидіти за те як я вів себе з тобою.

Я радий, що накінець до мене дійшло....
Що потрібно щось робити, для того щоб щось мати, особливо якщо в твоєму житті є кохана людина. У мене було все а тепер немає нічого і в цьому всьому винний я. Я втратив тебе, ти була дорогою та моєю і я про це завжди знав...але з часом почав забувати а згадав знову тількі коли втратив.
Ти заслуговуєш на краще та більше. Я накінець почав розуміти твої бажання, мрії та прагнанення.
Ти великий молодець, що так стараєшся та працюєш над собою. Те що ти стараєшся зі всіх сил вчитися достойне похвали... Я ніколи тобі цього не казав як слід.

Я розумію твої плани та цілі у житті... знаю як тобі тяжко і я як ніхто інший мав тебе підтримувати і мав старатися, щоб залишатись з тобою на рівні, не відставати. Але ти мене вже давним давно обігнала. Звичайно у нас не може зараз бути ніякого майбутнього...

Я не буду тобі нав’язуватися але ти для мене до цих пір залишаєшся тею самою Яринкою яку я покохав. Єдине де ти змінилася - подорослішала, чого я на жаль не встиг зробити і не можу.
Пам’ятай, що ти гарна, розумна, добра і йди далі до своїх мрій, у тебе обов’язково все вийде чого б ти не бажала досягти. Я за тобою сумую та намагаюсь відшукати. Ти найкраще що траплялося зі мною в житті. Це правда, я дійсно так вважаю, як і те, що я тебе недостойний. =•
 
knopaДата: Четвер, 04.02.2016, 20:03 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 763
Привіт. Я вже прийшов, з роботи...жесть.
Як ти сонце? Як твій день пройшов?
Завтра, вже на практику? То далеко та школа ти не знаєш? Якщо, не хочеш говорити про навчальний процес можеш не відповідати. Я просто хочу бути присутнім у ивоєму житті).

Я так скучив....хочу тебе обійняти ааа!!!!
Я тебе хочу! ;)))
Давай, ти будеш активною..(вчитися якщо є бажання) так тобі задоволення більше напевне;)).
Хоча я вірю що в нас ще все попереду...) Можливо?
Вибач що моментами буваю занадто пошлий...але і до романтики ти не готовв)).
 
knopaДата: Середа, 17.02.2016, 22:22 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
Заради тебе, наших стосунків та спільного майбутнього. Я готовий працювати над собою та дорослішати.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відновлення стосунків » Наробив дурниць прошу вибач мене
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом