MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відновлення стосунків » Як Знати, Чи Треба Дати Хлопцеві Другий Шанс (ЧИ потрібно давати другий шанс хлопцям?)
Як Знати, Чи Треба Дати Хлопцеві Другий Шанс
knopaДата: Пятниця, 15.07.2016, 19:09 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 762
Привіт,
Я зустрічаюся з хлопцем і ми переспали. Ми ніколи не займалися сексом, але все інше ми робили. Я була дуже чесна з ним також я  була незайманою і не хотіла жаліти про мій перший раз.
Ми продовжували зустрічатися і вести себе, як пара. Але потім все пішло під укіс. Ми перестали говорити і він навіть не намагався докласти зусиль, щоб вияснити, що сталося.

В кінці кінців я дізналася, що він знайшов нову дівчину з якою зустрічається.
Через деякий час, він побачив мене і спробував поговорити зі мною і сказав, що я гарна. Він не розумів, що я його ненавидііла тоді і як сильно він образив мене. Нещодавно він написав мені знову намагається поговорити зі мною. Всі мої друзі кажуть, щоб не відповідати, але я все одно дуже люблю його, хоча він зробив мені дуже боляче. Я повинна поговорити з ним і дати йому другий шанс або просто постаратися забути про нього? Будь ласка, допоможіть.


Все закінчилося погано/невміло з тобою і цим хлопцем, зрозуміло що Ви не знаєте, що робити тепер. Я не знаю всієї ситуації, але схоже, він ставився до тебе погано. Він явно більш зацікавлений в тому, що він хоче, ніж те, що є кращим для вас, і це не дуже гарний початок відносин. Тим не менш, іноді ми повинні давати іншим другий шанс, щоб побачити, що може змінитися.

Чи дати цьому хлопцеві другий шанс залежить тільки від вас. Якщо легко пробачити його, то ви повинні розуміти, що він може дуже легко образити Вас знову, ви готові ризикнути? Задайте собі кілька питань: як ви думаєте, він змінився хоч трохи? Що ви хочете в кінцевому підсумку з цим хлопцем? Що ти думаєш він хоче з тобою? Здатні ви пробачити йому те, що він робив раніше? Вам потрібно з'ясувати, що ви відчуваєте і чого ви хочете. Цілком можливо, що він просто хоче переспати з тобою і не змінюватися в кращу сторону. Це те, що ви хочете?

Якщо ти вирішиш дати йому другий шанс, потрібно буде відверто поговорити з ним. Ви повинні сказати йому, що він зробив тобі боляче, і ви не хочете щоб це сталося знову. Також ви повинні запитати його, чого він хоче від тебе. Про ці речі всім потрібно говорити відкрито. Якщо ти не збираєшся поговорити з ним про це, то другий шанс закінчиться дуже погано.

Ти хочеш відносин, а він ні, я не рекомендую пробувати знову – ти неодмінно постраждаєш. Але якщо ви двоє на тій же сторінці, тоді звичайно. Іноді люди дійсно змінюються. Однак, я хотіла би переконатися, що ви двоє хочете одне і те саме і маєте почуття. Ще переконайтеся, що ви можете пробачити і довіритись йому знову, тому що якщо Ви не можете, це ніколи не буде працювати.

Ти думаєш, що цей хлопець просто хоче тебе використовувати? Тоді намагайся забути його і все що про нього про нього. нагадує. Ви повинні бути сильною, тримайтеся своїх мрій і те чого ви заслуговуєте. Якщо він не може бути цією людиною, ви можете знайти когось , хто буде тим. Удачі!
Прикріплення: 6936657.jpg (27.2 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 21.07.2016, 11:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Сьогодні,я би хотів розповісти вам які недоліки бувають у людей. Вони вічно чекають, що хтось їм щось винен і має за них зробити. Треба, вчитися жити у дорослому житті...контролювати свою поведінку та настрій. Завжди думати про тих людей яких ти любиш. Їм також не легко і потрібно зважати на їх інтереси.
 
OlenkaДата: Неділя, 28.08.2016, 18:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Прикріплення: 2453746.jpg (21.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 01.09.2017, 15:46 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Вам потрібно п'ять хороших речей за кожну погану річ, для того, щоб зберегти щасливі відносини. 

Прикріплення: 8065825.jpg (13.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 11.09.2018, 12:49 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Я зустрічалась з хлопцем майже 1.5 року... Так, ми були не ідеальна пара, були деякі не порозуміння, сварки, але ми старались дійти спільної згоди. Проте, я стала помічати, що мій хлопець, став якийсь не такий. Він почав повертатись додому вночі ( 3-4 година ночі)... І, з кожним днем, я стала думати, що він зраджує мені. І, я вирішила поговорити з ним. Звісно він, не хотів говорити про це. Ну, звісно подумала я, хто ж признається, що він зраджує. 
І, ми тоді розійшлись. Але, як виявилось за деякий час, ніякої зради з його боку не було, весь цей час, він перебував в лікарні, біля одного з своїх родичів... Насправді, він не говорив мені про це, бо не хотів засмучувати мене, бо і так були проблеми з пошуком житла та роботи... 
Я дуже хочу до нього повернутись, але я стільки всього йому наговорила, що я дуже сумніваюсь, що він мені пробачить, хоч як я б не хотіла цього. 
Тому, порадьте будь ласка, що мені робити в даній ситуації ?

А нічого не робити. В тебе в голові були одні зради,коли в нього були проблеми. Замість підтримки,сварки влаштовувала,і звинувачу в зраді. Треба було тоді думати,а зараз пізно. Чекай,може він сам зробить перший крок
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відновлення стосунків » Як Знати, Чи Треба Дати Хлопцеві Другий Шанс (ЧИ потрібно давати другий шанс хлопцям?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом