MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Що може бути краще сексу?
Що може бути краще сексу?
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:18 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Сьогодні на радіо торкнулися таке питання, я вирішила створити тему) Що на вашу думку може бути краще сексу?
 
girlorgДата: Пятниця, 26.07.2013, 17:35 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Перший секс для молодих людей - це велика подія, важлива прелюдія до всієї інтимного життя. Тому кожна дівчина повинна бути готова до цього. Перше злягання - це як вишукане блюдо для гурманів. Ви повинні їсти його повільно, зі справжнім насолодою. Якщо є сумніви щодо того, чи варто - це означає, що краще почекати.

Розгляд такого важливого питання, як секс в перший раз - поради фахівців і найбільш обговорювані моменти викладені нижче.

Проблеми дівчаток

Багатьох невинних дівчат охоплює страх, перш за все, що перший раз може бути болючим. Але біль, як правило, невелика з мінімальними кровотечами. Це залежить від типу дівочої пліви. Вона закриває вхід в вагінальні тканини і звичайно має форму кільця, але іноді трапляється так, що вона нагадує решето. Секс в перший раз може заподіяти біль і спричинити сильну кровотечу, якщо у дівчини товста дівоча пліва. Якщо після парування крові багато і вона закінчується довше двох годин - краще звернутися до лікаря. Дівчатка також побоюються, що вони стануть вагітними після першого акту. Цей страх, в общем-то, виправданий. Зверніть увагу, що навіть діва може завагітніти, якщо в неї будуть фертильні дні. І ще один момент. Деякі дівчата дуже переживають, якщо після першого акту у них не було крові. Партнер звинувачує їх у невірності, особливо це стосується мусульманських звичаїв. Інформація для чоловіків: відсутність кровотечі при першому сексі не завжди означає, що дівчина не незаймана. Все залежить від будови і товщини дівочої пліви.

Побоювання хлопчиків

Паніку викликає у них ідея про передчасної еякуляції. Оскільки ця ситуація часто трапляється з молодими коханцями, краще, коли дівчина почне пестити партнера до оргазму. Це зменшує напругу і юнак краще зосередиться на відчуттях до і під час безпосереднього сполучення. Хлопчики дуже чутливі до точки свого члена. Вони постійно турбуються про його розмір, форму, або про те, що він занадто маленький або кривої. Вони також очікують ніжних слів, повних підтримки та прийняття.

Загальні страхи

Ви, звичайно, читали про перші відносинах, чули визнання друзів, у яких «перший раз» вже позаду. Ви чули багато небилиць про те, як це боляче, жахливо, неприємно. Однак, були й легенди про нескінченні оргазмах, втратах свідомості від насолоди і іншу нісенітницю. Вивчивши анатомію чоловічого і жіночого тіла, ви дізнаєтеся, що ні та, ні інша крайність не є нормою. Сильного болю бути не повинно, а й оргазму від першого сексу очікувати не варто. Якщо дівоча пліва тонка - ви можете навіть не відчути ніякого болю. Якщо ж вона дуже щільна - її може бути взагалі неможливо «порвати» звичайним шляхом. Іноді пліва повинна бути вилучена у відділенні гінекологічної хірургії.

Яким буде ваш "перший раз" - залежить від вас. Відкиньте страх перед болем і кровотечею. Страх вагітності теж не повинен турбувати вас - подбайте про контрацепцію заздалегідь. У сексі взагалі не повинно бути сумнівів і страхів, ніщо не повинно стримувати або лякати. Якщо у вас є сумніви, типу «той це цей хлопчик, чи дійсно це те, що я хочу, хочу я залишитися з ним назавжди?», То вам, можливо, ще рано вступати в серйозні стосунки. Ваш партнер в розмовах про секс сміливий і впевнений в собі, а на ділі жахається, і втрачається? Він боїться передчасної еякуляції і того, що не буде працювати, як чоловік. Часто його (як і багатьох підлітків) супроводжує сором наготи, а іноді деякі комплекси, пов'язані з виглядом свого тіла. Він може думати: «Моє тіло в порядку, але у мене дуже маленький член». Таким чином приходить страх. Ви впевнені, що вам вдасться досягти успіху? Так і буде, якщо ви обоє дійсно хочете цього. Але часто хлопчик наполягає на початку статевого життя, а дівчинці потрібно більше часу, щоб дозріти емоційно для цього рішення. Поспіх може бути поганим порадником тут, і працювати під тиском - найгірше з рішень.

Найголовніше, щоб ви обоє хотіли цієї близькості. Якщо ви дійсно любите, якщо вам потрібен цей єдиний у своєму роді людина - почніть з ним своє статеве життя. І навіть якщо в перший раз все буде неідеально - не д
 
sofaДата: Понеділок, 29.07.2013, 14:52 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 63
дійсно, краще сексу - це обійми коханої людини!)) smile156
 
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 14:57 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
sofa, тіпа так?8

 
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:34 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
ІНТИМНО? ТА ЩО ВИ ВЗАГАЛІ ЗНАЄТЕ ПРО ІНТИМ.інтимно? та що ви взагалі знаєте про
інтим.
інтимно - це коли його пальці шукають її
руку,
коли ви випадково торкнулися, ледь-
ледь, але торкнулись плечима, і, аж самим, стало від того незручно.
інтимно - коли вона усміхається лиш від
згадки про нього і мурашки шкірою,
або коли він,
прокидається від того, що вона йому
снилась і лежить, щасливо втупившись в стелю.
коли вона плаче, бо він не подзвонив,
а він майже плаче, бо тепер вже пізно і
вона вже напевно спить.
в такі моменти не можна підглядати, бо
це справді стосується лише двох. от що таке інтим, а не ваш банальний секс, який
ми всі звикли ним називати.
 
Yarina22Дата: Середа, 04.06.2014, 14:30 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 9
Дуже вдало сказано!
 
knopaДата: Пятниця, 29.01.2016, 15:00 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 763
Саме круте відчуття в цьому житті - це навіть не момент досягнення оргазму. Це коли ви прокидаєтеся після неймовірно прекрасного сексу з коханим вже пізно-пізно вночі. Обнімаєтеся. Цілуєтеся. Говорите один одному ті самі банальні слова. Але ж вони наповнені щирістю. Обидва ви це знаєте. І ось, в цей самий, момент розумієте, що все щастя і вся радість знаходиться ось тут поруч, зовсім близько. Але насправді це відчуття того, що любиш ти, і люблять тебе. Шикарно!
 
OlenkaДата: Вівторок, 01.03.2016, 21:50 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Що б не говорили про те, що секс - не головне у відносинах, секс - це дуже важливо! Це задоволення, ейфорія, блаженство від думки, що добре не тільки тобі, але і коханому. Тому відкиньте всі ваші "соромлюся", і насолоджуйтеся один одним, пробуйте нове! Секс - і є любов, але без слів.
 
OlenkaДата: Четвер, 07.07.2016, 20:28 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
У ліжку не так подобається сам секс, як інші ласки. Хочеться пестити дівчину руками, вводити в неї пальці, іграшки. Бачити як щось в неї входить крім власного члена. Подобається довбати піхву пальцями і смикати клітор, дивлячись як вона звивається і кінчає під моїми руками.
 
OlenkaДата: Середа, 31.08.2016, 07:43 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Ми хочемо сексу. Ми дорослішаємо, щоб потім трахатись. Ми худнемо, щоб нас хотіли. Ми зараз вчимося, щоб виїхати у велике місто, буде більше людей, з ким можна трахатись. І кар'єру ми робимо, щоб крутіше трахатись. І заміж виходимо, щоб трахатись постійно. І відмовляємося старіти, щоб довше трахатись ...
 
OlenkaДата: Пятниця, 16.12.2016, 19:38 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
У всіх секс. А мені найбільше задоволення приносить машина, швидкість, музика і руль в руках. Жоден чоловік не замінить цього відчуття.
 
OlenkaДата: Четвер, 16.02.2017, 19:25 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Зворотний бік сексу: затекла рука, звело ногу, волосся в очах, волосся в зубах \ у роті, натерло, відлежав (-а) плече \ спину \ живіт, булькає в животі, приперло пукнути \ попити \ поїсти, кіт надто уважно дивиться, ліжко скрипить, особливо незграбні можуть вєбати потилицею по обличчю партнера. романтика)
 
OlenkaДата: Середа, 24.05.2017, 09:09 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
інтимно? та що ви взагалі знаєте про
інтим.
інтимно - це коли його пальці шукають її
руку,
коли ви випадково торкнулися, ледь-
ледь, але торкнулись плечима, і, аж самим, стало від того незручно.
інтимно - коли вона усміхається лиш від
згадки про нього і мурашки шкірою,
або коли він,
прокидається від того, що вона йому
снилась і лежить, щасливо втупившись в стелю.
коли вона плаче, бо він не подзвонив,
а він майже плаче, бо тепер вже пізно і
вона вже напевно спить.
в такі моменти не можна підглядати, бо
це справді стосується лише двох. от що таке інтим, а не ваш банальний секс, який
ми всі звикли ним називати
.
Прикріплення: 7201616.jpg (21.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 17.09.2018, 17:03 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4514
Секс – це таїнство… це мистецтво… Це до неможливості досконала прелюдія... В сексі від партнерів повинна бути повна взаємність, повна самовіддача… Тільки тоді взаємний оргазм буде вершиною насолоди…
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Що може бути краще сексу?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом