MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Під час сексу зазвичай думають когось ще, говорить досліджен
Під час сексу зазвичай думають когось ще, говорить досліджен
girlorgДата: Понеділок, 15.07.2013, 03:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717

Результати показали, що 37,3% від середнього близький друг знаменитої 35% до 34% для колишнього партнера. Відома особистість, і 31,7%.
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.01.2015, 15:00 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Про що думають жінки під час сексу ?

1 ) Ти дуже швидко кінчаєш . Більшість жінок переконані , що причиною цьому є виключно чоловіча підступність . Вони думають , що ти легко міг би протриматися ще півгодинки . Просто не захотів. Тому що егоїст і думаєш тільки про себе.

2 ) Ти дуже довго не кінчаєш . Тепер вона думає , що її тіло тебе не збуджує. А крім того , вона вже втомилася .

3 ) Ти весь час мовчиш . Як відомо , чоловік любить очима , а жінка - вухами. І цими вухами вона бажає чути ніжні слова . Або хоч би стогін , що свідчить про силу твоє пристрасті.

4 ) Ти дуже голосно кричиш . З усіх опитаних жінок на це поскаржилася тільки одна. Hа зате дуже активно. Бурхливий вираз відчуттів - це чудово , але все-таки пам'ятай , що ти не на стадіоні.

5 ) Ти займаєшся з нею сексом , не знявши шкарпетки. Чому жінки так турбуються побачивши голого мужика в шкарпетках , невідомо. Зрозуміти це неможливо , це треба запам'ятати.

6 ) Ти дуже швидко роздягаєшся . Більше всього на світі жінки не люблять знаходитися в дурному положенні. І якщо вона ще в шубі і чоботях , а на тобі вже немає нічого , окрім презерватива , ви обидва виглядаєте , м'яко кажучи , незграбно .

7 ) У самий що ні на є відповідальний момент ти переривається і питаєш її : "Ти вже скінчила ? " . Без коментарів.

8 ) Ти залишаєш включеним верхнє світло . Занадто яскраве світло перетворює спальню в операційну. До того ж жінка не може остаточно зосередитися на процесі , а вимушена весь час стежити за тим , чи достатньо сексуально вона виглядає.

9 ) Ти не приймаєш душ перед сексом. Ернест Хемінгуей сказав , що від чоловіка повинно пахнути чоловіком . Але жінки з цим не згодні. Вони, звичайно , не чекають , що від тебе пахнутиме свіжими фіалками , але груба правда життя їх, на жаль , часто не збуджує.

10 ) Ти біжиш в душ відразу після того , як закінчиш . Жінки схожі на кішок. У кішок є звичка - тертися об улюблену людину, щоб залишити на ньому свій запах. І коли ти демонстративно поспішаєш з цим запахом розлучитися , вони відчувають себе скривдженими.

11 ) Ти відразу відвертаєшся від неї і засинаєш . Найтяжке образа. Мабуть , це найгірше , що ти можеш зробити. Навіть якщо напередодні ти прийняв пологи у дюжини корів - рекордсменок , написав кандидатську дисертацію і поставив новий світовий рекорд на стометрівці - це тебе не виправдовує. З її точки зору ти зобов'язаний після сексу ніжно приголубити її . Інакше навіщо ти взагалі ліг з нею в ліжко ? !

12 ) Під час кунілінгуса ти весь час дивишся їй в очі. Може бути , ти й не віддаєш собі звіту в тому , що виглядаєш у цей момент , як хитрий фашист , що заліг за бруствер. Hо в будь-якому випадку тобі варто хоч би зробити вигляд, що ти сам надзвичайно захоплений цим процесом.

13 ) Ти не голишся . Оскільки у жінок борода росте лише в дуже рідкісних випадках , нам ніколи не зрозуміти , які муки здатна
доставити безневинна дводенна щетина . Спробуй потертися носом об підборіддя товариша . Тобі це не сподобатися.

14 ) Ти жартуєш під час сексу. Сміх - найлютіший ворог сексу. Веселитися і шуткувати в ліжку абсолютно протипоказано. За висловом чергового класика: " Hад ким смієтеся? ! Hад собою смієтеся ! " .

15 ) Ти принципово не займаєшся сексом вранці . На наш подив , з'ясувалося , що для багатьох жінок займатися сексом з коханим вранці - це все одно що знімати теплі сливки зі свіжого молока. На щастя , більшість з нас охоче розділяє з ними це вишукане задоволення .

16 ) У тебе дуже довгі нігті . Кажуть , що чоловік не імпотент , поки у нього цілий хоча б один палець. Hо якщо на цьому пальці росте довгий , зашкарублий , вдало обгризений ніготь , то на статевому житті сміливо можна ставити хрест.

17 ) Ти весь час говориш , що їй робити. Ти - не сержант , а вона - не взвод новобранців. Тому команди " Лягай ! " , " Струнко ! " і "Кругом ! " , доречні на плацу , в ліжку звучать безглуздо .

18 ) Ти не дбаєш про її безпеку . Мабуть , ми змушені змиритися з тим , що презервативи - це наш обов'язок. Мало того , що ми погоджуємося ними користуватися. Від нас чекають , що ми самі будемо їх купувати заздалегідь , носити в кишенях і надягати (по можливості непомітно ) .

19 ) Ти наполегливо нахиляєш її голову вниз. Мине - це акт доброї волі . Примус , навіть м'яке , зобов'язує партнерку здійснювати те , чого, можливо , вона зараз абсолютно не бажає. Якщо тобі дійсно дуже цього хочеться , то краще спровокувати її власним прикладом - ніжними поцілунками в область промежини , обернувшись головою до її ніг .

20 ) Ти плюєшся під час кунілінгуса . А що робити , якщо ці волоски вічно лізуть в рот ? Ігнорувати ? Hезаметно виймати пальцями з рота? Hа ці розумно поставлені питання пані відповідали однаково: " Hе знаю . Нехай небудь придумає. Він же чоловік."

21 ) Ти не цілуєш її в губи після мінета . Ти ніколи не зможеш пояснити їй , чому не бажаєш на практиці дізнатися смак власної сперми. Для жінки така поведінка образливо. Їй здається , що цим ти висловлюєш свою гидливість.
 
OlenkaДата: Середа, 28.09.2016, 12:00 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Дівчата, ви іноді такі дивні буваєте))) Недавно зі своєю дівчиною займався сексом, а вона в цей час плакала. Після сексу запитав її, чому вона плакала?? Думав може їй боляче було або ще що, а вона мені відповіла "ти трахав мене не як свою дівчину, а як повію"))))
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Під час сексу зазвичай думають когось ще, говорить досліджен
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом