MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » А ти файна в ліжку:? оцініть себе
А ти файна в ліжку:? оцініть себе
girlorgДата: Середа, 17.07.2013, 20:44 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
А ти файна в ліжку:? оціни себе

Прикріплення: 3863191.jpg (48.1 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 23:25 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
5 способів дізнатися, який чоловік у ліжку.
Подруги радять оцінювати чоловіка, згідно з розміром його ... носа/долонь/ступень? Забудь про це. Краще придивися до його поведінки!


Як він їсть

Якщо з'явиться можливість подивитися, як твій обранець їсть, не випускай з виду жодної деталі. Він смакує кожен шматочок їжі і насолоджується процесом? Тоді він буде смакувати кожен момент, проведений наодинці з тобою.
Він не проти поговорити за їжею? Відмінно! Коли справа дійде до "десерту", такий чоловік буде дуже уважний до тебе. А от від тих, хто жадібно і квапливо поглинає їжу, багато чекати не варто. Вони діють за принципом "раз, два і готово".


Що він п'є

З їжею розібралися. Тепер дивись, які напої він замовляє. Якщо він віддає перевагу вигадливим коктейлям, то і в ліжку він буде "витівником". Біле вино зазвичай п'ють прихильники консервативного підходу до сексу.
Любителі червоного вина куди більш винахідливі! І не дозволь образу Джеймса Бонда ввести тебе в оману: мартіні обожнюють на рідкість погані коханці, адже цей напій - вірний спосіб сп'яніти до непристойності за мінімальний відрізок часу.
Пиво вживають чоловіки з гарним почуттям гумору, але часто соціально та сексуально незрілі.


Як він витрачає гроші

Ніхто не стверджує, що кількість грошей в його гаманці прямо пропорційно його успіхам в любовній сфері.
А ось його звернення з грошима говорить багато про що. Якщо, замовляючи вечерю в ресторані, він веде себе впевнено і розслаблено (скільки б готівки в активі не було), навряд чи виникнуть проблеми з комплексами в ліжку. Він відкритий для багатьох експериментів.


Як він ставиться до своєї фізичній формі

Спортсмен у відмінній фізичній формі завжди готовий до "довгих дистанцій". Витривалість - його коник. Але не обманюйся: завсідник фітнес-клубу, маніакально стежить за станом кожної м'язи свого божественного тіла, з невеликою часткою ймовірності буде приголомшливим коханцем, адже швидше за все він егоїстичний і зациклений тільки на своєму задоволенні.
Перевірено: чоловік з невеликим животиком знає про те, як поводитися з жінкою, набагато більше!


Про що він говорить на першому побаченні

На першому побаченні майже всі розмови зводяться до книг , фільмам і подорожам. Якщо твій співрозмовник начитаний і жадає дізнатися про світ буквально все, що можна дізнатися, можеш бути спокійна - він захоче вивчити тебе досконально. У спальні з ним буде легко, адже він не побоїться відкрито обговорювати всі свої (і, головне, твої!) Фантазії. І втілювати їх у життя.
Але побоюйся зазнаек. Якщо він не слухає тебе і вважає свою думку істиною в останній інстанції, в ліжку він егоїстичний.
 
OlenkaДата: Понеділок, 21.11.2016, 11:35 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Я люблю домінувати над своїм чоловіком, бути зверху, бачити його безпорадним. А він любить, щоб головним був він. У підсумку під час сексу пози змінювалися кожні три хвилини, спочатку він заламує мені руки за спиною і жорстко трахає, потім я різко кидаю його на ліжко і сідаю йому на обличчя
 
OlenkaДата: Середа, 24.05.2017, 09:15 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Ми з моїм мч обидва з перекладацького факультету. Під час сексу і прелюдій говоримо виключно англійською ... І збуджуватися я стала тільки від англомовних вульгарних фразочок.
З одного боку - нехіла практика, з іншого - можливість відчути себе американською порнозіркою
 
knopaДата: Пятниця, 29.09.2017, 09:31 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
На скарги, що у відносинах щось не так, практично всі відповідають, що треба говорити з другою половинкою. Тільки не у мене! Говорю чоловікові якби мені хотілося саме в цей час зайнятися сексом, підказую, як мені приємніше, а у відповідь він каже, щоб я не командувала, бо він хоче так, як він хоче. Бо коли я командую, у нього член падає. Доводиться займатися сексом по його правилам, а мої бажання не враховуються. Ось і поговорили... Так не довго і коханця можна завести для задоволення своїх нереалізованих сексуальних потреб. Хлопці, задумайтесь! Якби ви прислухалися до бажань своїх половинок і не були егоїстами - тобі б і зрад було менше

Але ж до цього часу тебе все влаштовувало? Зради не від чоловіків егоїстів а від жінок ідіоток які самі не знають чого хочуть.

помастурбуй перед ним і не дозволь торкатися. результат тебе здивує!)

ну не перекручуй вже аж так поради - поговорити можна і не під час процесу. Це те саме що коли тобі дарують подарунок почати розказувати людині які ти подарунки любиш і як ти хочеш щоб їх дарували. Обговорюйте подібне заздалегідь, і не одна розмова з райдером, а просто душевно. Спитай його що хоче він, почуй його, поділись з ним своїм баченням. Якщо ваші вподобання кардинально відрізняються - то влаштовуйте приємні вечори одне одному по черзі.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 05.01.2018, 01:31 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Зауважив одну таку деталь, що в дівчині не головне вміння бути крутою в ліжку, чи бути насправді покірною, чи смачно готувати, а вчасно злиняти. висновки були зроблені на основі пріоритетів. бо в основному в ліжку хороша та, котра на ділі просто неймовірно виносить мозок, і чим більше виносить - тим вона краща в ліжку. а покірна, та котра з головою, і практично без тараканів - не факт що взагалі до ліжка дійде. а усі потрібні якості чомусь в одній особі ніколи не зустрічалися. бо ті що кажуть "не хочу стосунків" - на ділі як оказується хочуть їх більше за все на світі, а ті що їм все в житті набридло, чомусь до оцього набридлого і лізуть. і розумна не те, бо виносить мозок по своєму, і дурна теж не те, бо ще гірше виносить. так от постало питаннячко: середненькі, ви блін де всі? ))))

Прикріплення: 2453566.jpg (52.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.03.2018, 11:55 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4515
Дівчина занадто скромна під час сексу

Історія така, зустрічаюся з дівчиною майже 10 місяців, спимо близько 8,5 місяців, стосунки серйозні, в дальніх планах сім'я ітд. Мені 23, їй 19.  Все у нас з нею нормально, всім вона мене влаштовує, крім одного - секс. А саме турбує мене те, що в сексі вона занадто скромнічає, типу "для мене секс не головне, я його не дуже насправді хочу". Коли спимо, пози ніяк не хоче міняти, або місіонерська або вона зверху, коли я сиджу, наприклад, на дивані, якісь вмовляння і наполегливість, щоб аби хоч якось урізноманітнитись в сексі, не діють. Про мінет і говорити не варто, куні робити не дає, коли дію наполегливіше, пручається як може. Чіпати себе в інтимне місце не дає, навіть через одяг, різко прибирає руку і все, тільки до грудей пускає. Часто повністю роздягатися відмовляється, залишається наприклад у футболці. Спимо тільки при вимкненому світлі. Коли знімає трусики, просить відвернутися, якщо відмовляюся - нервує, псіхує. Якщо повністю роздягається, то закривається, не любить коли я на неї дивлюся. Багато разів вже намагався поговорити з нею на цю тему, мовляв "якого фіга, я тобі чужий, що ти мене так соромишся?"  Теж ні до чого не призводять, відмазки "я скромна і сором'язлива дівчина, соромлюся навіть мами". Звичайно при такому розкладі нормального сексу бути не може, ніякого розслаблення, як у радянський час, в темряві та під ковдрою, і задоволення, звичайно, не стільки, скільки могло бути, що для мене, що для неї. Думав , пройде з часом, напевно справді соромиться, хоча в житті вона не скромна і досить товариська. Але тут недавно я дізнався, що вона частенько шукає порно в мережі, причому не просте порно, а незвичайне, типу "дідусь з онукою". Мене сам цей факт, звичайно, не напружує, у всіх свої сексуальні фантазії, не бачу нічого поганого, що вона дивиться порно і цікавиться сексом. Але, після того як я це дізнався, факт її скромності в сексі став напружувати мене ще більше, типу поодинці їй секс цікавий, а з коханим "ой я така скромна і сором'язлива, відвернися...". Допоможіть, як наставити її на шлях істинний, розкутості в цьому плані, а то це тільки відштовхує мене від неї, ніби я справді їй чужий.



Питання:
Вона в сексі сама отримує задоволення, стогне, відчуває оргазми?
Чи це вона тобі послугу тільки робить?


Попробуй пояснити дівчині, що ТОБІ приємно робити їй куні і проривайся до її квіточки при першій можливості. Через 3-4 дні пустить. З приводу поз. Попроси її забути все, що вона відчувала раніше, спробувати щось нове. Винен її колишній хлопець, який не зміг показати всю красу сексу. До речі, про це їй теж можна сказати - напевно підтвердить.

Тут два варіанти - або вона для тебе показує з себе целочку-патріоточку,або в минулому їй хтось нав'язав сильні комплекси з приводу її зовнішності (може у неї там жирок на пузику, або розтяжки на стегнах або ще щось...).Може вона почала дивитися порно якраз щоб стати більш розкутою?
Прикріплення: 1953438.jpg (39.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 07.04.2018, 19:29 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4515
Раніше весь час дорікала чоловікові , що він не акуратно їсть, не культурно якось , при тому не тільки вдома , але і в громадських місцях , як ніби інших людей навколо не помічає. А потім десь прочитала жіночу мудрість: як чоловік їсть так і сексом займається. Якщо дуже стежить за собою , боїться зробити зайвий рух - то і в ліжку так само , не бачити насолоди з таким . А якщо завжди їсть так , як-ніби востаннє , жадібно впиваючись в м'ясо , не соромлячись у рухах тіла , чавкає - то ось він , ваш ідеальний коханець ! Порівняла я , але ж і правда . Більше я чоловіка не дорікаю , навіть в громадських місцях , дивіться , мовляв , заздріть , на мого ненаситного сексуального звіра.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.05.2018, 09:48 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515
Людоньки потрібна допомога..не так давно почалося у нас з хлопцем статеве життя,досвід не великий.І ось виникла така проблема що у нього може просто підчас сексу через деякий час пропасти ерекція,або ж він дуже довго не кінчає.Я думала що причина в мені,але він каже що коли з'являється бажання кінчити він його стримує бо хочеться ще,а потім ніяк вже не може до нього повернутись ,тай взагалі головка стає не чутлива і ніби терпне..можливо хтось мав щось подібне..підкажіть як цього позбутись..і які можливо ще є причини.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.07.2018, 16:43 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
От мене цікавить питання. Я дівчина. Був хлопець, сказав:"ти колода, з тобою ніякої пристрасті". Був інший, сказав: "мені подобається, все нормально". З третім ситуація як з першим. Так що для вас хлопці означає "колода"? І за якими критеріями ви це визначаєте? відповідайте будь ласка.
 
OlenochkaДата: Неділя, 26.05.2019, 11:32 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4515
Після того як я пукнула під час сексу,в мого хлопця почалась погана ерекція,я відчуваю що це психологічна травма після такого.Як відновити ерекцію?
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » А ти файна в ліжку:? оцініть себе
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом