MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » а ти секс любиш?
а ти секс любиш?
girlorgДата: Четвер, 10.10.2013, 17:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
а ти секс любиш?
 
girlorgДата: Неділя, 04.01.2015, 19:10 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Відколи дізналась на власному досвіді про секс, замітила що я пасив. Я просто тащусь від того , коли мною командують. Коли домінують.(так я читала 50 відтінків.ні, це не пов'язано з книгою).У ліжку я стаю чемною і слухняною дівчинкою,яка готова на все, що їй прикажуть робити. Охх,як це заводить а також мене дико заводить, коли мене шльопають.Мммм)Це прекрасне відчуття. Так от, до чого я веду. Є тут хлопці-підслуханці, які люблять покомандувати в ліжку?)
 
girlorgДата: Понеділок, 05.01.2015, 16:02 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Як правильно займатися сексомБагато людей наївно вважають, що знають про секс все і вміють ним займатися. Та вчені кажуть, що це не так. Навіть найзапекліші бабії, що змінюють сотні партнерів, роблять іноді в ліжку найбільші помилки. Отож, висвітлимо думку вчених про те, як правильно займатися сексом.Як правильно займатися сексомЩоб поліпшити “техніку залицяння і кохання” рядових громадян американські сексологи Емма Тейлор і Лорелей Шаркі написали книгу “Сексуальний етикет”. Більшість порад грунтуються на результатах опитувань жінок різного віку.Перший поцілунокЩо говорять жінки: Коли ви нахиляєтеся до дівчини, щоб поцілувати її, це не повинно бути схоже на напад хижака. Не треба скалити зуби, упиватися в її губи і спливати слиною.Що треба робити:
  • Рухайтеся повільніше, використовуйте весь набір “французьких маневрів”.
  • Не суньте свого язика в глотку партнерці кожен раз, коли ви торкаєтеся її губ своїми.

Чого не треба робити:
  • Після того, як ваші губи злилися в ніжному поцілунку, не варто відразу намагатися схопити її за груди, сідниці або забратися їй під спідницю.

 
  • Також не варто тримати обличчя дівчини долонями, щоб вона не могла вирватися.
    Класичний сексЩо говорять жінки: Леді та джентльмени ніколи не поспішають. Вони розуміють, що спокушeвання – це страва, яку прийнято смакувати повільно. “Сексом завжди краще займатися при свічках і з хорошою музикою. Музичний центр треба включати на таку гучність, щоб заглушити всякі фізіологічні звуки”.Що треба робити:
  • Обговорюйте свої сексуальні фантазії і регулярно хваліть свого партнера під час сексу.
  • Постарайтеся продовжити прелюдію до сексу, дразнячи свого партнера.
  • І не забудьте неодмінно зняти шкарпетки.

    Чого не треба робити:
  • Не ставтеся до сексу як до перегонів.
  • Не припускайте, що всіх жінок збуджує одне і теж.
  • Не думайте ні про що, крім сексу. Жінкам не подобається спати з чоловіками, які під час сексу думають про останній матч “Динамо”.

    Етикет поведінки під час оргазмуЩо говорять жінки: Сучасні леді і джентльмени знають, що оргазм одного з партнерів – це ще не кінець. Ставтеся до сексу, як до змагань з “парного бігу”. Ваш партнер не може прийти до фінішу без вашої допомоги і навпаки.Що треба робити:
  • Постарайтеся довести жінку хоча б до одного оргазму перед тим, як переходити до статевого акту. У жінок насолода від оргазму триває довше, ніж у чоловіків, так що вона буде отримувати задоволення від сексу довше.
  • Змиріться з тим фактом, що не всі жінки здатні досягати оргазму.
  • Стогніть і зітхайте, коли у вас станеться оргазм. Вашому партнеру буде приємно.

    Чого не треба робити:
  • Не треба відноситься до старанням довести жінку до оргазму як до важкої роботи. Завзятість і праця в цій ситуації призведуть тільки до того, що вона не отримає оргазму.
  • Не симулюйте оргазм. Не треба всіх цих фальшивих проявів екстазу.
  • Не треба ображатися, якщо ваш партнер не кінчає. Не треба називати його фригідним і натякати на те, що “у нього не все в порядку з обладнанням”.
  • Не варто сміятися над тим, як виглядає ваш партнер під час оргазму. Не варто корчити пики і видавати смішні звуки.

    Етикет поведінки після сексуЩо говорять жінки: Уміння обніматися після шаленого сексу – це головна відмінність людей від тварин.Що треба робити:
  • Відведіть 15 хвилин після сексу на обнімання, лоскотання та інші забави.
  • Якщо ви займаєтеся сексом увечері, то ця фаза повинна перетекти у здоровий сон.

    Чого не треба робити:
  • Вимагати, щоб фаза ніжності після сексу перевищувала одну годину.
  • Виганяти партнера з дому. Якщо до вас не повинні з хвилини на хвилину приїхати батьки, і якщо ваш будинок не охоплений пожежею, партнер повинен спокійно у вас переночувати.

    Це всього лише поради вчених як правильно займатися сексом. Якщо ви займаєтеся сексом із коханою людиною, у вас обов’язково все вийде. Кохаймося, бо ми цього варті.
 
girlorgДата: Понеділок, 12.01.2015, 13:03 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Ніхто не сперечається, секс це незрівнянно! Але вперше взяти її за руку набагато інтимніше.
 
girlorgДата: Вівторок, 13.01.2015, 19:46 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
мені 20,і в мене є пацан який зі мною вже довго,і в нас секс тільки тоді коли я сама цього захочу,і він тільки триває максимум 15 хв,що порадите?
 
OlenkaДата: Понеділок, 19.01.2015, 17:08 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Які м'язи прокачиваются під час сексу

Дослідники встановили, що навіть під час поцілунку люди здатні втрачати калорії, що вже говорити про те, коли ми займаємося сексом. Це не тільки приємне проведення часу, але і свого роду спорт.

Деякі вважають, що якщо займатися любов'ю регулярно, то і потреба в тренажерах, танцях і аеробіці пропадає зовсім. З ними не можна не погодитися. Секс дозволяє тримати себе у формі, здавалося б, без жодних виснажливих вправ.

Sex_musclesЕто цілком пояснює бажання багатьох не ходити в зал, а займатися любов'ю. Залежно від поз ми «качаємо» різні групи м'язів. Наприклад, якщо ви перебуваєте в положенні, коли партнер зверху, то це дозволяє робити упор на м'язи сідниць і піхви.

Якщо ви знаходитесь зверху, то це дасть зарядку вашій спині, м'язам ніг і навіть рук. При положенні стоячи будуть задіяні майже всі групи м'язів. Якщо розглядати позу, коли жінка стоїть на четвереньках, а чоловік знаходиться в положенні ззаду, то це сприяє тренуванню м'язів сідниць, рук і ніг.

Якщо займатися любов'ю в кріслі, коли жінка буде сидіти на партнері, то це допоможе розвинути м'язи ніг і сідниць. Іноді може виникати відчуття, ніби ви й справді займалися фізичними вправами, адже секс - це дійсно велика розрядка для організму.

Відомо, що у воді людина втрачає найбільшу кількість калорій. Водні вправи найдієвіші при зниженні ваги, а також для зміцнення здоров'я. Сексу це стосується самим безпосереднім чином. Якщо статевий акт відбувається у воді, то ви зможете не тільки втратити «пристойне» кількість калорій, але і непомітно для себе розвинути м'язи. Вельми приємні вправи ...

Однак заняття сексом у воді зв'язані з деякими труднощами, адже не варто забувати про те, що у води є здатність змивати природне змащення. Для того щоб цього не сталося, ще до початку статевого акту потрібно захистити геніталії мастилом на силіконовій основі.

Нерідко після заняття сексом виникає сильне відчуття голоду, як після виконання фізичних вправ. Однак не варто відразу ж піддаватися пориву, а якщо ви не в силах стримати голод, то слід перекусити чимось легким. Багато чоловіків і жінки воліють займатися сексом регулярно навіть не стільки заради задоволення, скільки для підтримки відмінної фізичної форми. І це цілком зрозуміло, адже у багатьох зайнятих людей практично не залишається часу один для одного, що вже говорити про відвідування різних фітнес-клубів. І це при всьому тому, що секс необхідний здоровій людині.

І все ж, не варто кидатися в крайності. Секс - це не зарядка і не тренажер для «накачування» м'язів.

Заняття любов'ю - це, в першу чергу, сокровенне таїнство, коли ми повністю відкриваємося іншій людині, а не просто спосіб підтримки відмінної фізичної форми.
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.01.2015, 14:52 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Процессы, происходящие в организме во время секса

Секс – неотъемлемая часть нашей жизни, и это неоспоримая истина. Что происходит с человеком во время секса? Почему он заставляет мужчин хотеть ещё, а женщин влюбляться? Чем полезен секс? Попытаемся ответить на эти вопросы, ссылаясь на недавно проведенное в США исследование.

Его результаты показали, что за несколько минут до оргазма – без разницы, будь он у мужчины или у женщины, – в мозгу «просыпается» некий участок, который отвечает за получение удовольствия от напитков и вкусной пищи. А вот после кульминации сразу же активизируется гипоталамус. В обычном состоянии он регулирует чувства усталости, жажды и голода.

Что происходит в организме во время секса? Там, оказывается, вырабатывается так называемый гормон объятий или по-научному – окситоцин. Гормон этот служит для снижения психологической защиты у партнеров по сексу и повышения доверия между ними. Причем у женской половины этого гормона вырабатывается больше. Видимо, поэтому женщины легко влюбляются в мужчин, с которыми у них состоялась любовная связь, даже если она была мимолётной или случайной.

А вот на мужчин этот коварный гормон действует совсем по-другому. Вместо привязанности он даёт им лишь чувство удовлетворения. Однако в дополнение к нему мужская половина во время секса получает ещё и некий допамин, который называют гормоном удовольствия. Вот здесь и кроется разгадка, почему после секса мужчины хотят ещё, а женщины просто влюбляются.

Теперь давайте перечислим, чем полезен секс для организма. У каждого индивидуума есть, наверное, готовый ответ на этот вопрос. Мы же подойдём к нему по-научному.

Итак, сексологи утверждают, что оргазм способен блокировать сигналы боли, идущие к головному мозгу. Этот эффект можно сравнить с приёмом повышенной дозы обезболивающего.

Ещё хорошая новость – регулярный секс вызывает рост клеток головного мозга, которые отвечают за обучаемость и память. Иначе – клеток этих тем больше, чем больше секса. Более того, плотская любовь делает нас умнее потому, что вырабатываемый в её процессе тестостерон улучшает нашу реакцию и концентрирует внимание. От прилива крови в мозгу повышается уровень кислорода, и активность его работы повышается.

Что происходит в организме женщины во время секса? На губах у неё нервных окончаний в сто раз больше, чем на кончиках пальцев. Поэтому нежные и страстные поцелуи включают в её мозгу механизмы, вырабатывающие вещество, которое улучшает настроение и снимает нервное напряжение. Поцелуи повышают уровень упомянутых гормонов и делают женщину более чувствительной к предстоящему соитию со своим партнёром. Поэтому секс с любимым человеком приносит ей большее удовольствие.

Сексологи утверждают, что ключом к женскому оргазму является расслабление. Чтобы получить сексуальное удовольствие, женщина должна отбросить из своей головы все посторонние мысли и постараться полностью расслабиться. Мужчине такой психологический аспект в сексе не столь важен. Его заботой в основном является физическая стимуляция в контакте с партнершей, завершающаяся оргазмом.

Однако вернемся к пользе от секса. Он для многих является лучшим снотворным, особенно это касается мужчин. Сильный пол снимает сексом перед сном накопившиеся за день стрессы. А вот слабый пол может даже всплакнуть после оргазма, и это надо воспринимать вполне нормально. Плаксивость эту можно объяснить выбросом гормона, который придаёт эмоциям большую яркость.

Ну что ж, секс действительно является неотъемлемой частью нашей жизни, и очень нам приятной. Только надо понимать, что он приносит не только чисто физическое удовольствие, но и психологическое, особенно для женщин. Именно поэтому мелкие разногласия часто решаются в постели, и никаких обид после такого примирения не остаётся.
 
OlenkaДата: Четвер, 29.01.2015, 00:45 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
колись думав шо секс це дуже класна штука, а тепер коли маєш його скільки захочеш то так рутина.
 
OlenkaДата: Пятниця, 30.01.2015, 23:17 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
мені майже 20, майже за 4р. сексуального життя в мене було 11 хлопців, а зараз мій хлопець запропонував мені одружитись так як він йде в ато і це якби, шоб я його дочекалась і ми жили довго і щасливо, але от я ше не натрахалась. я люблю чоловічі члени, люблю повністю і хочу їх всіх.. і шо то робити?
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.01.2017, 23:05 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Одного разу займалися з хлопцем секасом на стільці, який має властивість підніматися і опускатися. Справа вже йшла до фінішу, як раптом стілець різко опускається, просто падає ... Це було найглибше і різке проникнення, а хлопець тут же скінчив
 
OlenkaДата: Четвер, 30.03.2017, 09:48 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
У мене хлопець не стогне під час сексу. Навіть під час мінета, і це ображає. Не відчуваю ніяку віддачу. Ми не соромимося один одного, просто він такий. І коли кінчає, теж це можна зрозуміти, тільки за темпом і притискається повністю в кінці. Не знаю, що вже робити. І утримувалися від сексу, щоб його відчуття були яскравіше, і в ігри грали, і презервативи не використовуємо (приймаю таблетки). Хотіла у хлопців дізнатися, у кого так і як зробити оргазм яскравіше?
 
OlenochkaДата: Середа, 10.10.2018, 09:01 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4513
Я обожнюю всі види сексу - класику, анальний і оральний. І чесно відмовитися від якогось виду не можу. Мене запитали а якби залишився один вид сексу, то я б змогла прожити - тільки при оральному сексі або тільки при класиці або тільки при анальному? (питання дітонародження не розглядаємо) 
І тут я зрозуміла, що зовсім би не змогла тільки, якщо був би тільки оральний, хочу когось у собі. А жити тільки класикою або аналом можна.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » а ти секс любиш?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом